Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Arni | 19497 |
|
|
9.9.2007 9:08:05
Deni, ta zakovka je kouzelna, ja je strasne rada prochazim detem u sestrenek, je to pro me nostalgie, nekde mam schovanou i tu moji. Marovi drzim palecky, at ho to ve skole bavi, kluci jsou natom trochu jinak nez holky, ty se vetsinou tesi, nekdy i v druhe tride:)) Ja jsem, tusim, v druhe rekla na rovinu ucitelce, ze me to tam nebavi a pekne si na me zasedla, tak hl., aby mel Mara hodnou a spravedlivou pi ucitelku:)
V Praze jsme uz byli, ale nemela jsem nejak cas to tu rozepisovat, do toho jeste ted fotoknizky:)) Bylo to fajn, ale pocasi nam nevyslo, sice neprselo, ale byla silena kosa (na me), nebyla jsem nato moc vybavena a tak jsem kosla, pokud jsme nebyli zrovna nekde uvnitr, coz jsme pak vyhledavali, at z toho neco mam, takze jsme se spis vzdelavali, nez romantikovali;) Nejvetsi zazitky jsou z vystavy BODIES, velice poucne, dost si z toho pamatuju o tele (a vsechny holky, co chcou jit na potrat bych poslala do prenatalniho vyvoje, to by koukali, co uz takove 10ti tyd. mimi ma). Pak jsme byli vecer na Othellovi v hradnim purkrabstvi, pekny kulturni zazitek, lec jsem nemela perovku ani perinu, takze jsem se tam dost prochaldila a zacal me chytat mocak. Nasadila jsem sve prirodni antibiotikum:)) a do druheho dne jsem to rozchodila ok, takze pak jeste Honzik touzil na podmorsky sve do Imexu, ja par obchudku a frceli jsme zpet za Torinkou. Stejne jsem jeste postizena svym ditetem, misto romantic. prochazeni jsem ocumovala kdejakou prulezku a parcik s detma s myslenkou, ze by se tu Tori libilo atd... V restaruracce jsem vybirala jidla, co si s oblibou spolu davame, misto toho, abych se rozparadila na nejakou silene ostrou specialitku atd. atd.;))) Ale jo, byo to prima, stejne nej zazitek byl ze Stastne zeme, tam jsme se vyradili vsichni tri. Tak to tak jenom v kostce z vyletu do Cech;) A jdu delat snidani. |
| jasmin | 20297 |
|
|
9.9.2007 9:07:43
Jo Magdi a chlebopecka ja asi jako mikrovlnka,mozna malinko mensi. U nas bydli na zemi a kdyz pracuje ,muze byt na stole. Je dobra, dnes jdu delat babobku a hodi se, kdyz dojde pecivo,jak pises. Tom miluje chleba z ni.Jednou zkusim i rohliky.
|
| jasmin | 20297 |
|
|
9.9.2007 9:05:31
A koukam jak pisi do notysku o cem vsem Maru poucili ..... :o]
|
| jasmin | 20297 |
|
|
9.9.2007 9:03:40
Ahoj.
Samo ,ze delam kninu :o]]]] Teda 2, jen nevim,jestli tu druhou mam napsat na nekoho jineho,nebo to je putna ???? Deni, to jsi me nepotesila,ze se mu tam nelibi . Asi je to u nekoho normalni. Takze tusim ,ze to bude i u Toma. Skolku nenavidi...jak rika a co teprve skola :o{{{ A uzivej si to a referuj ,at vime co nas ceka :o]]]]]]] U nas mame krasne rano :o] Magdi,se spanim neporadim. Jen snad ,ze jak Ani nespi pres den tak vecer usne nejpozdeji do pul 9. A take si tam povida a nekdy vola. Myslim ,ze se spani proste brani :o{{{ Ja je ale nechapu ????!!!! :o]]] Renysku ,Torinka je pekna kecka . Ani ma ted taky peknou vyridilku :o]]] |
| pipka pipka | 44046 |
|
|
9.9.2007 8:29:52
A ještě se vnutim-první stránka žákajdy Máry v první třídě.Vim,vim jsem trapná-ale ať si užiju pozitiva první týden.Už teď ho to tam nebaví...
![]() |
| pipka pipka | 44046 |
|
|
9.9.2007 8:19:14
Rený-jak to dopadlo v tý Praze-už to proběhlo?Kde jste byli?Nebo se teprve chystáte-nějak mi to uniklo.
Magdo-u nás se taky dudlíkuje o stopéro.Vždycky se domluvíme jak se dudlů zbavíme a když na to přijde-tak skutek utek.Ale kašlu na to.mají ho na spaní a když jsou mrzutý. Včera jsem z okna vyfotila duhu,není to fotka nic moc.Ale je taková pozitivní,tak vám ji pošlu.Ať máte krásnej den. ![]() |
| Arni | 19497 |
|
|
9.9.2007 1:43:14
ufff, tak se to trochu protahlo..:o
Hezkou Ne! |
| Arni | 19497 |
|
|
8.9.2007 22:01:43
Magdo:), asi treti:), protoze u jedne mi to hlasilo nejakou chybu, tak to delam znova. Zanedbavam manzilka, musim to bleskurychle dokoncit:)) Se spanim neporadim, mame stejny problem, nemusi spat odpol. a sla by spat klidne v jedenact a to se ji snazime unavit... Ja jsem kvuli zachovani poledniho spani zpet vnutila Tori dudel, je to pricina toho, ze dost blbe usina. Vecer ho vetsinou ani nechce. Asi je to blbost, ale pro me je to v ramci zachovani meho zdravi nutne:)) Nevim, jak pres zimu, jestli by se naucila chodit driv spat, tak poledni klidne zrusim a at si je bez dudlu, ale zima je daleko:) TAkze, Magdi, dudel klidne nech bejt, pokud teda to nechces radikalne resit. A na Mikulase se Viktorka uz moc tesi (o Vanocich radsi jeste nemluvim), slibovala, ze nebude zlobit, aby Mik. prisel, o certovi zatim nic nemluvim. A dnes pri obede se divala na H. a rika: "Jenicku, papej...":))))))) /asi se ji vybavila pohadka o Jenic./Mar., nevim...:) A mne posledni dny, kdyz me chce poskadlit, rika Cudlicku:)
Magdi, pisnu ti info asi az zitra, musim dodelat fotky a pc vypinam. Papaaa, mejte se! |
| Magda77 | 13048 |
|
|
8.9.2007 21:43:02
renýsku, a kolikátou už? :)
helčo, je to od schaeferu - http://www.schaefer-boutique.cz/ nevíte někdo, proč ty děti večer nechtějí usnout? je to hrůza, klárka poslední dobou vůbec nechce večer spát, je schopná tam dvě hodiny něco kecat v posteli, průběžně nás povolávat, někdy to vyvrcholí pláčem, někdy se sama upovídá, a pak usne. chodí do postýlky v osm a většinou v deset spí. zkoušela jsem ji dávat spát později, ale to se to akorát posune. když jí povolím, a dám ji spát až v půl desáté, tak stejně nakonec usne až v jedenáct. mám teď v troubě chleba, koupila jsem nějakou hotovou směs - slunečnicový chléb, bio, a vůbec se mi to nezdá. bůhví, co z toho bude. to budu muset jít ráno do obchodu... zase už uvažuju o domácí pekárně, že bysme si ji koupily s mamkou napůl, ona by ji měla přes léto na chalupě, tam je to s pečivem blbý, jen na objednání a jen brzy ráno, a že by to využívala i na vaření džemů, na tu jednu, dvě skleničky pro chuť, nebo do misky. a já bych ji pak měla přes zimu, užila bych si ji a pak by mě to nejspíš přestalo bavit a tak by ji měla zase máma. akorát nevím, kam s ní - zabere to asi hodně místa? holky domáci pekařky poraďte:) |
| Arni | 19497 |
|
|
8.9.2007 21:23:40
Hoooooj,
...fotoknihu...:)))) |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.