Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| jasmin | 20297 |
|
|
5.9.2007 9:16:34
Mumu spani ti zavidim :o]]]
Jinak ja kornout mela ve skole taky, uz tehdy to tu frcelo.:o]]] V dnesni dobe me to take prekvapilo,ze to stale funguje. A co jsem videla deti predevcirem,tak ho meli asi vsichni :o]]] Deni ,vubec se ti nedivim,ze jsi toho plna :o]]] Ja na tom budu stejne. A zda se ze maji takovou velkou a prostornou tridu. Mate to daleko ? Jak ho tam s dvojkama vodis,nebo hlidaji vasi ? Helco,vypada to na skvelou dovolenou, koukam ze jste toho take stihli dost. At se Alence ve skole libi a jde ji to :o]] Mirko dik,ja to prave na netu nenasla,tak zvazuji Most. Stejne jsem tam zvykla :o]] Dik za odkaz :o]] lecni,Terda je opet jak z katalogu, nadhera. jdu se juknout na ten odkaz :o]]] |
| Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 | 13509 |
|
|
5.9.2007 9:13:35
Mu, chi, to není amerikanismus, to se dělá v Německu, takže to nosí hlavně děti s oblastí okolo hranic, u nás v Praze se třeba kornouty nenosí... :o))
Jinak krásný fotky prvňáčků, musí to být fakt dojemný!! |
| Mu+2kluci | 22463 |
|
|
5.9.2007 9:01:37
Ahojky, prvňáčkům moc gratuluju a přeju pohodové paní učitelky (učitele) a ať se jim tam líbí!!! Fotky máte pěkné!!!
Téda za nás se kolem toho tolik nenadělalo, co? Ale je to hezké a ty kornouty už sem taky dorazily? To nosí všechny děti? Já se přiznám, že k těmhle amerikanizmům mám trochu nechuť, ale zase bych svoje dítě neošidila, kdyby to měli všichni ostatní... Fotokniha u nás nebude, prográmek je asi jen pro PC, na Macu nejede :-(((. DM by se mělo modernizovat, už je tu Maců habaděj!!! Ale možná slezu dolů do kanclu, tam ještě jedno PC je. Jak jsem tu psala o tom ...jé, musím, vstáváme! |
| pipka pipka | 44046 |
|
|
5.9.2007 8:46:34
Ahoj,
já vůbec nestíhala.Taky jsem uronila slzu první den. My hlavně natáčeli,tak žádnou "hujerovskou" fotku nemáme:)))! Tak sem vnutim jenom našeho školáčka. Omlouvám se,vím,že jsou všechny stejný,ale jsem toho plnááááááááááááááá!! První den s kornoutem(tady v Ústí ho nosí všechny děti) ![]() Druhý den s aktovkou a ve třídě ![]() ![]() ![]() |
| Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 | 13509 |
|
|
5.9.2007 8:18:46
Lenči, dík za tip, asi jsem blb, ale stáhla jsem si ten program, ale když to otevřu, nezobrazují se mi tam moje adresáře, takže vůbec netuším, jak tam nasypat fotky :o((
|
| Mirka a Verunka | 26012 |
|
|
5.9.2007 0:43:47
http://www.ssz.iba.cz/mestske_lazne.html
Jasmin,to jsou stránky na Chomutovské městské lázně. |
|
|
5.9.2007 0:42:00
Jasmin,plavání v Chomutově pro kojence nevím jestli je.Zkus se mrknout na internetu.Když tonezjistíš ,až si pojedu příští týden vyzvednout fotoknihy do CV,tak se ti podívám přímo v lázních.Ale každý jezdí raději do Mostu,co znám holky,tak Chomutov většina zavrhly a raději jezdily dál do toho Mostu.
|
|
|
5.9.2007 0:38:42
Ahóóój!!!!
Já už mám i odesláno:-) |
| Lencula a Terka | 15839 |
|
|
4.9.2007 22:00:36
Ahojky
holky jdu vám dát typ na jednu akci od DMka... info jsem dala do deníčků - tak mrkněte ;-)nebo rovnou odkaz zde: http://www.dm-drogeriemarkt.cz/fotoparadies/aktualne.html?m=6&s=6.1&p=2&id=13 Jedná se o CEWE fotoknihu /14x13cm/ 26listů - je to zadarmiko, jen si musíte stáhnout velice jednoduchý a fakt povedený prográmek na výrobu a nejdříve zítra tam hotové dílko odeslat.... Myslím, že to zvládne i naprostý laik ;-) takže směle do toho - akce trvá jen 6 dní!!! od 5.9. do 11.9.2007 Já mám už připraveno ;-) Zdravíme ![]() |
| Helča, Alenka a Adámek | 23106 |
|
|
4.9.2007 12:38:27
Ahoj holky, nějak jsem vás zanedbávala, ale nebyl čas.
Naposledy jsem tu byla než jsme odjíždeli do Bešeňové, vrátili jsme se úplně nadšení, já tedy nechtěla ani odjet a jsem unešená víc jak z moře, prostě to byla pohádka:-)))) Potom jsem týden gruntovala, žehlila a vyřizovala pak tu byla týden sestřenka s malým Onďou. Alenka šla včera první den do školy, holky uronila jsem nejednu slzu, strašně mě to dojalo a přišlo líto, že už je školačka.... Dee moc je mi líto co se ti stalo, držím moc palečky a věřím že to bude brzy zase v pohodě. Gedzitko tfuj, tfuj ať se miminko otočí:-))))) Týnko nááádherné fotky z dovošky, už jsem je skoukla a heslo zvědavec sedí:-)))) Víc bohužel nevím, omlouvám se Trošku vám to tady vytapetuju, tak mě omluvte Všichni účastníci naší skvělé dovolené:-)))) ![]() Alenka a Adámek v dětském bazénu ![]() Já s dětmi v bazénu, voda byla báječně teplá, prostě fakt žůžo ![]() Oslava svátků, Adámek je úplně hotový:-))) ![]() Alenka dostala baťoh,pouzdro a potřeby do školy ![]() Jdeme poprvé do školy a jsme jak Hujerovi:-))))) ![]() Alenka ve školní lavici ![]() Mějte se my se jdeme přihlásit do tančení |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.