| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1360] Názory 13611370 z 14500  [Dalších 13130 >>]
Arni 19497
5.9.2007 20:27:17
Holky, je ta fotokniha fakt zdarma??:))) Ted to chci objednat a nacetlo to nejak pres dve ste i s poplatky, ale verim Lenculi;o))
Magda77 13048
5.9.2007 18:30:58
ahoj, máte krásné prvňáčky!
jsem z toho taky naměko, jak ty dětičky jdou do školy, už jim "to" začíná.

katko, já už myslela, že jiřík půjde do řecký školy ;)

renýsku, mladý ječmen mě zaujal, v životě jsem to neslišela:O hned jsem to hodila do vyhledavače a jdu do něj:) klárka je strašný usmrkánek, tak proč to nezkusit a já mám pylovou alergii.

hádejte co dělám - jsem v práci a místo abych makala, tak makám nad fotoalbem droxi:) mám tady rychlejší připojení, tak bych to chtěla z práce odeslat, ale nestíhám!

Arni 19497
5.9.2007 17:58:17
Tynko, tak to me moc mrzi, ze jsi marudek, brzy se vykuryruj!!! Dosla jsem k vasim fotkam z dovci, vypadaji paradne. Ondra je porad tak vysmaty, to se mi libi:)))

Kacko, tu knizku Dite je sance pro tebe jsi kupovala v knihkupectvi? Chci si ji koupit, jen nevim, kolik se v obchode orientuje cena, jestli je to lepsi pres net (nejlevnejsi jsem videla za 250). Zrovna bych si od ni koupila vic publikaci, zaujaly me tam i ty Souvislosti a este cosi, mas od ni precteno vic? Doporucis mi je?

Pokud byste ji nektera chtela, muzem udelat hromadnou objednavku, at nas vyjdou lip exp. poplatky.

Deni, Mara je na fotkach fesak, ma ve skole uz nejake kamarady? A co tam vlastne ted prvnacci delaji, maji uz klasicky rozvrh nebo nejake skola hrou...?:)

Viktorka ted striha s nuzkama brcko, strasna sranda, ma z toho Vanoce. Stavime si tu domecky ze vseho mozneho, tak to tu vypada jak po atomovce. Kdy uz bude konecne lip, at muzeme ven...
Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 13509
5.9.2007 17:30:42
Ahoj, tak jsem skončila na ATB, mám asi angínu nebo co, úplně jsem se zapomněla zeptat, co mi vlastně je...

já si ty kornouty vybavuju z Lucie postrach ulice (točeno v německé koprodukci) :o)) jinak bych o nich taky nevěděla a manžel je ze severu, tak ho taky měl jako prvňák.

Jdu hají, Ondra mě teda nechce nechat tatínkovi jen řeve :o((
Arni 19497
5.9.2007 16:48:55
Ahoj holky, moc vas zdravim!
Vsem prvnacku preju hodne zdaru na skolni zacatky!!!, ja prozivam s kamaradkou vsup holcicky teprve do skolky a resime to, tak co teprve skola;) Taky me to dojalo:) Ten kornout vubec neznam! Co v tom je, sladkosti? A kdo to zarizuje, rodice nebo skola? Pro me je to novinka:)))

Mirko, ja jsem vcera taky delala tu fotoknizku a zkoncila jsem po jedne hodine, doladovala jsem titulni stranu a jak uz jsem nato unavou nevidela, preklikla jsem se a dala jsem vsechno smazat:(( V noci me budila V. na curani, tak jsem malem nebyla schopna doplazit se s ni na wc, jinak se obslouzi sama, ale v noci je taky ospala, tak jsem si pripomnela "po letech" vstavani k diteti, hruuuuuuuuza!!!!:D Rano jsme vstavali samo brzy, takze jsem byla jak zombie.

Helco, kraaasne fotky, museli jste si to paradne uzit a Alenka vypada jako velka skolacka:) Vsimla jsem si dobre, ze maji kazdy svuj stolek a od sebe?

Dee, moc me mrzi, co se vam prihodilo, snad priroda vi, co je treba a brzy vam dopreje dve carecky!!! Jinak pokud bys chtela typ, jak nebyt nemocny a usmrkany, tak ti muzu doporucit uzivat tzv. mlady jecmen, davam ho i Viktorce a nejsme od jara nemocne. Tchyne se diky tomu zbavila alergie, vpohode prestala pylove obdobi, takze tak, jinak nic nechci propagovat:) A velice se to doporucuje pred a v tehu uz diky tomu, ze jsou miminka mene "nachylne" k ruznym alergiim, telo se tim dukladne procisti od vsech svinstev. Brachovy kluci se tak zbavili chronic. kasle.

Gedzitko, tobe drzim palecky, at se Krystufek umoudri a nenapina te tak:) Vybrali jste pekne jmeno, je to asi jedine, na kterem se s Honzou shodneme, jinak to bude u nas orisek.

My jsme se jinak meli dobre, az budu mit zpracovane fotky a upravene, hodim sem par ze Stastne zeme, bylo to tam paraaadni, vyradili jsme se vsichni tri a z arealu jsme odchazeli jako posledni, pani na nas u brany s taskou v ruce volala, zaviiiraaame...:))))
Mu+2kluci 22463
5.9.2007 10:26:21
No, koukám, že se na kournouty budu muset připravit :-). Náš kamarád už začal školku, nás to čeká za půl roku, to tak letí!!!

Jak se vzbudili, tak oba zároveň a hrůza děs, od té doby je tu totální chaos, pomóóóc!!!
Mirka a Verunka 26012
5.9.2007 10:06:56
Deni,tak to máš pravdu,tady měli snad (Kadaň taky patřila do sudet:-))všechny děti kornout.No nejdřív jsem to viděla taky jako nedůležitý,ale když ho Dominiček (ten náš kamarád)rozbalil a nabídl mi bonbon :-),hned jsme názor změnila.Mají z toho radost.
Mirka a Verunka 26012
5.9.2007 10:04:59
Holky máte hezký a roztomilý prvňáčky.Překvapilo mě ale že lavice jsou sestaveny tradičně.U nás je mají sestavený k sobě a udělaný takový pracovní kouty 4 x po šesti dětech.Myslela jsem že to je běžný všude(nebo i jinak postavené ,jen ne tradičně - ale stejně je nejdůležitější jaká je učitelka nebo učitel).Míla měl ve 3 a 4 třídě učitele a to by klidně byl ochotný chodit do školy i o hodinu dřív.Pak měli zase hezkou učitelku a byl zamilovanej,ale jednou měli taky dost nepříjemnou.Ale i s takovýma lidma sebudou děti setkávat a tak je taky dobré (všechno špatné je kněčemu dobré - to je moje heslo:-))si je zažít.
U nás se šlo do prváku (ale stejně chodí na gympl už od šestý třídy,tak nic nového) a druháku na průmyslovku.Jsem ráda že začala škola ,konečně máme doma zase klid:-):-):-). Jo a ještě jsem zapoměla,byly jsme přihlásit Honzu do tanečních.Míla nechce.Tak aspoň jeden:-)
Mu+2kluci 22463
5.9.2007 10:04:20
Tak ro čumím, já fakt myslela, že to z nám z am.filmů:-))). Já jsem sice z KV, ale fakt to neznám, protože do školy jsem chodila ve Vých.Čecháchh. Už mockrát jsem narazila na to, kolik věcíbylo jiných, u nás byl mnohem větší "totáč":-)))
pipka pipka 44046
5.9.2007 9:22:19
Jo jo,je to německej zvyk a my tady v sudetech-chi,chi-jsme nosili kornouty i za komárů!Můj synovec ho měl a teď je mu 20:))))!
Já mu ho dát nechtěla,ale byl by chudák.Tak jsem se snažila vybrat aspoň vkusnej......
[<<Předchozích 1360] Názory 13611370 z 14500  [Dalších 13130 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.