Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Maarťa | 31011 |
|
2.9.2007 18:11:33
Val, to je super, že vám to vyšlo.
Já bych klidně chtěla ještě holku (nebo kluka), manžovi je to teda úplně fuk, jak aspoň tvrdí, horší je, že on nechce už vůbec nic, prý mu to stačí :-) |
| Valentina,Madla05,Filip08 | 25662 |
|
|
2.9.2007 17:38:00
Marto, mi to bylo jedno, co to bude, ale manzel a cela rodina chtela kluka, tak jsme rada, ze jim to vyslo:-), prece jen to bude neco jineho, treba se naucim vic rozumet muzskemu svetu:-)
mmch, co je se Silomatem? |
| Magda77 | 13048 |
|
|
2.9.2007 17:20:50
deni, já mám doma dvě balení silomatu, určitě půjdu vrátit do lékárny. naštěstí jsme ho skoro nevyužívali, možná jednu lžičku. druhý je nenačatý.
tohle jsem našla na netu: "Počínaje středou 5. září až do konce října bude možné vrátit jakýkoli, i načatý nebo použitý lék Silomat do nejbližší lékárny, kde pacientovi budou vráceny peníze v plné výši. Toto opatření se týká i přípravků zakoupených bez lékařského předpisu," uvedl v prohlášení pro veřejnost ředitel české pobočky společnosti Vladimír Starý. |
| jasmin | 20297 |
|
|
2.9.2007 15:35:16
Ahoj
nejprve chvalim foto. Tynko Alpy nadhera a trochu hekticka dovolena za tu krasu stoji :o]] Nakonec jste meli stesti. Ondrasek je slunicko :o]] Deni ,dvojky jsou uzasne :o]] A culicky u nas asi nebudou jeste dlouho :o{{ Budu na Teba a Maru zitra myslet:o] Ja jsem snad nervozni ,za vsechny maminky predskolaku, co tu mame.:o]]]]] Holky...zitra mate velky den ;o]]] Magdi Klarce to moc slusi ale je mi lito ,ze takhle stonate ,kdyz je leto :o{{ Romano, je to sice trochu divne, ale kdyz detska nic nerika ,tak se optej jinde. Tohle resi neurologie ,jak pise Marta > Ale take myslim ,ze to neni az tak znepokojive. Takovych deti je vic,proste jim vsechno dele trva.:o]]]Ale muzes ho pro klid nechat vysetrit. |
| Maarťa | 31011 |
|
2.9.2007 14:08:42
Val, moc gratuluju!! Chtěli jste kluka? Předpokládám, že vám to asi bylo fuk, ne? :-)
Magdi, Klárka je kočka a pokojíček taky super, jste šikulky..... Romčo, neporadím, nemám zkušenost, ale kámošky chlapečkovi už 2,5 bylo a taky mluví podobně a chodí na neurologii a tam se nijak výrazně neznepokojují, tak asi je ještě čas... Neboj, on se rozmluví a na nočník se taky naučí... No a s tou flaškou fakt nevím, snad nebudu drsná, ale tohle mi fakt přijde jenom o tom, kdo z koho, prostě mu to zkus z tý flašky nedat a hlvně vytrvat!!! Moc držím palečky!!!!!!! |
| Romča11 | 70013 |
|
|
2.9.2007 10:43:18
Ahoj jsem docela zoufalá,malýmu bude 16.9. 2,5roku a nemluví,teda jen to čemu nikdo nerozumí,normálnš říka jen auto,táta,kolo,jinak mašince říká ka,krtek je k,Simona sa,myška je taky ka,jinak je všechno ebo,abo,eko apod.Dál ho téměř nedostanu na nočník jen občas se vyčůrá,o kakání nemůže být řeč,ale dobře ví že dělá bobo to i takhle řekne.To není všechno ještě odmítá pít z něčeho jiného než z láhve,to jsem zkoušela tak raději celý den nepil,máme hrneček Avent a ještě jeden s brčkem a ani jeden nechce.Nevím si už rady.Romana
|
| pipka pipka | 44046 |
|
|
2.9.2007 9:37:22
Val-to je paráda!
Tak zrovna diskutujeme o Silomatu.Co vy?Vrátit, nevrátit? Magdo-ty blonďatý culiky mě berou!Já horko těžko vytvořim Ance dvě štětky a stejně si je serve:)! |
| Valentina,Madla05,Filip08 | 25662 |
|
|
1.9.2007 17:52:26
Marto, Tynko, to nebyl zamer, vas takhle napinat, ja na to nejak zapomnela, dopsat, co vlastne cekame:-)
Takze na 99 procent je to KLUK |
| Magda77 | 13048 |
|
|
1.9.2007 16:21:12
tak jsem ještě na březňátka do pokojíčků dala nově vymalovaný klárky pokoj - vymalováno, nové dveře a trochu jinak nábytek, ale jinak je to stejný. ještě nemám doladěný obrázky na zdech a možná nějakou kytku, a hotovo. jedno foto na ukázku a zbytek na březňátkách.
![]() |
| Magda77 | 13048 |
|
|
1.9.2007 16:07:29
a ještě vás nesmím ochudit o tyhle dvě - když řeknu klárce, aby se usmála, tak nasadí profesionální úsměv:)
![]() ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.