| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1410] Názory 14111420 z 14500  [Dalších 13080 >>]
Magda77 13048
1.9.2007 15:58:22
ahoj všichni!
týnko, opět krásné fotky, na nich to vypadá jako idylka, ale koukám, že to bylo i s nepříjemnými věcmi:( ale ty seš fakt zdatná žena, jak to zvládáš:)

koukám, že choroby řádí všude.

my si to poslední dobou taky užívali, začalo to těma horečkama u klárky, pak chvíli klid, pak jsme obě dvě měly střevní virózu, klárka našěstí lehčí formu, ale já to měla pořádný:( a teď klárka už 10.dnem rýmuje, trochu kašlík - ale zázračně nám zabírá hedelix.

dee-dee, je mi líto, co se stalo, tak budu držet palce, ať už je to příště v pořádku a taky ať máte brzy pěkný domek!

nám konečně udělali dveře, ale pro změnu ještě chybí prahy... my stand ten byt nebudeme mít dodělaný nikdy, a to je jen byt, to si nedovedu představit, jestli se taky někdy dohrabeme k baráku, tak ten nebude hotový nikdy:)

dávám fotku klárky, má teď období, že se chce fotit, takže materiálu mám dost:) a mmch, ten svetřík, co má na sobě, jsem ji kupovala na oslavu 1.narozenin, je to vel.12-18 měsíců:)
pipka pipka 44046
1.9.2007 15:18:49
Teda Týnko-je dobře,že jste si to užili i přes rýmy a zvracení:(.
Na fotkách to vypadá krásně s tím pohádkovým pozadím!
Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 13509
31.8.2007 22:20:53

Odkaz na další fotky je v deníčku na březňátkách.

31.8.2007 21:26:13
Pracuju na tom, máme jich asi 400 :o))
Maarťa 31011
31.8.2007 21:05:03
Teda Týnko, nic nemůže být jednoduchý viď? Vždycky se to musí nějak zkomplikovat. Snad budete brzy bez rýmy.....
Jinak ale vypadá, že jste si to užili, tak uka ještě fotky....
31.8.2007 20:36:41
jinak naše dovča:
První 2 dny jsme byli v Norimberku a byli jsme v tom Playmobil parku, jak doporučovala Ryšulka, fakt to bylo super, vyřádili jsme se všichni :oDDDDD Počásko nám přálo, tak to bylo opravdu moc pěkný. Pak jsme se přesouvali do Rakouska, hotel super, úžasně vařili, jen nám to pokazil Čedok, když místo 4 lidí nahlásil jen 3, takže jsme dostali pidipokoj, Klárka musela spát nakonec v malý postýlce (nevím, ajk by to řešili, kdyby jí bylo 10), a až v pondělí se uvolnil velký pokoj, tak jsme se stěhovali. Do toho Klárka zvracela, nesedl jí oběd, no stejně ten den bylo hnusně, tak jsme holt byli na pokoji, to bylo i to stěhování. Pak už jsme výletili, já nastydla, dostala rýmu, ode mě Ondra, teď to má Klárka - teda jí se z toho vyklubal navíc zánět spojivek, hnisá jí oko a leze jí to na průdušky... no i stěma rýmama jsme si to užili a máme spoustu super zážitků, ale musím říct, že to byla dovča celkem náročná a ne že bych si odpočala :o))) Na zpáteční cestě jsme stihlli ještě mnichov, tam se nám taky líbilo.
31.8.2007 20:31:13
Ahoj,

Val, to je super, že to vyšlo Ok, určitě i ty další výsledky budou dobrý. A taky jsem zvědavka, pochlub se :o)

gedzitko, to je mi líto, že je mimísek KP, jak jsi to měla minule? Ty jsi byla na tom otočení? nebo CS?

Marťo, ať se dvojky brzo vykurýrujou!!! Jinak story z čekárny je hustá, to snad ani není možný.....

Deni, dvojky jsou fakt boží!!! Krásný dětičky, fakt.

Maarťa 31011
31.8.2007 15:22:45
Jo ještě jsem si vzpomněla, jak mě nakrkla jedna mamina u dr., sedím v čekárně s holkama na klíně, Nikuška pospávala, Týnka kňourala :-) když se přiřítí ženská s miminem v šátku a cca 4 letým klukem a volá: Marečku pojď se honem podívat, tady jsou dvojčátka, podívej vidíš je, sedí mamince na klíně!!! Marečkovi to bylo šumák, takže maminka ho vzala za ruku a dovedla až před nás, aby se opravdu podíval.
Myslela jsem, že dvojek je celkem dost, navíc jsem na pozonost okolí zvyklá, ale teprve dnes jsem pochopila, jak se asi cítí opičí rodinka za sklem ZOO :-(((((
Maarťa 31011
31.8.2007 14:00:00
Deni, mně to neva, jsou tak boží, že se klidně kouknu znova :-)
Nakonec ty kolikrát po mně čteš to samý 2x :-)))))))

Byly jsme u dr., zatím máme jen homeopatika a v pondělí na kontrolu. Holky usnuly, tak mám chvililinku klídek.....
[<<Předchozích 1410] Názory 14111420 z 14500  [Dalších 13080 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.