Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| DEE & ONV | 19580 |
|
|
30.8.2007 9:57:30
Kačko i ostatní, DÍKY!!!!
Vrhla jsem se do toho po hlavě, ráno jsem byla na odběrech krve - hups, zkolabovala jsem sestře pod rukama. Móooc sranda :-/ Teď jsem po EKG, takže jen počkám na výsledky a v pondělí si jdu pro zprávu k obvoďačce a zabalím tašku. Nějak ty doktory nemusím, já vím proč tam zbytečně nelezu. Aspoň zbytečně nepřemýšlím co a jak a proč. Večer jsem se vyplakala spícímu Ondráškovi do postýlky a tímto jdu hrdě dál. Akorát se bojím toho špitálu, a anesteze a tak. Jsem poserka. Ale pak už to bude dobrý, snad. Jo a taky si zajdu na ten MMG, když už mi nic nebrání. Kačko, jsem ráda, že je to OK, moc na vás myslím, na všechny. |
| jasmin | 20297 |
|
|
30.8.2007 9:54:06
Jo a jeste Ani uz vi co znamena ,ze ji boli brisko a jde curat nebo kakat. Nevim jak je na tom Honzik,ale treba se s tim ted setkava poprve a uci se to rozpoznavat.Takze te honi ,ale nez mu opravdu jde kakani,tak to trva a pak to neodhadnete. Proste jen uvahy :o]]]
|
| jasmin | 20297 |
|
|
30.8.2007 9:51:20
Mumu ,u nas me moje mala ,, buzna " honi z nocniku na zachod a naopat,proste jak se ji to hodi :o]]
Nevim jestli H. chodil uz na zachod ,nebo jen na nocnik. Pokud jen na nocnik,myslim ze zachod chce vyzkouset,ale neni si jistej a boji se. Take to muze byt zarlivost a upoutavani pozornosti. Myslim ale ,ze to samo prejde. Jdu na pochuzky :o]] |
| jasmin | 20297 |
|
|
30.8.2007 9:47:16
Dee ,posilam pohlazeni a slovo utechy. Moc me to mrzi a nemelo by se to stavat.
Ale kdovi co nam osud prichysta. A na vanoce se urcite zadari a bude vse ok.Drzim palce. Ps.Jak jsme si psaly ,tak ma cytologie dopadla dobre a na ko za trictvrte roku :O]]]]]]]] Takze zatim se to lepsi ! |
| domka+klarka+saska | 20862 |
|
|
30.8.2007 9:26:04
ahoj mu, napisem ti, co ma ako prve napadlo - ci nema chudacik zapchu a naozaj mu to nejde - ale to by si si vsimla... potom ma napadol urcity regres ako u nas - nocnikovanie sme sa ucili nanovo, ale ak sa to netyka aj cikania, tak asi to nebude ono. mozno sa vazne hanbi pred tebou, alebo ta iba skusa, kolko vydrzis. snad sa to zlepsi! vela trpezlivosti prajem:)
|
| Mu+2kluci | 22463 |
|
|
30.8.2007 7:54:11
Dee, děkuju, už přemílám v hlavě, co by mu mohlo vadit...:-). A ty se drž!
|
| Mirka a Verunka | 26012 |
|
|
29.8.2007 23:43:00
Dee,to mi je také líto co se ti stalo.Ale přeju Ti ať ty těhu kalhoty brzo vytáhneš ze skříně!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
| DEE & ONV | 19580 |
|
|
29.8.2007 23:03:43
nemůžu usnout :-(((( tak tu straším. Holky díky za slova podpory, mrzí mě, že i vy jste tím některé musely projít. Chjo, proč nemůže být všechno super a v pohodě?
Mu, nevím jestli poradím, Ondra měl jeden čas něco podobnýho. Do nočníku kadil normálka, na záchod nechtěl nebo když už si tam vylezl, tak říkal že to nejde. Pak jsme zjistili, že mu tam vadí to zmenšovací sedátko, asi se na něm cítil nejistý??? Když jsme byli někde mimo a musel kadit, šli jsme normálka na záchod, já ho přidržela a bylo to hned. Tak jsem ho nechala, ať si chodí na nočník, pomalu jsem ho připravovala, že je už velkej a že ve školce nejsou nočníky, jenom záchody, a on se sám začal dobývat na záchod. Ale tam byl problém, že se dost stydí když dělá bobíka. Vždycky volá "mami běž pryč", tak jsem mu řekla, že když si tam dá to sedátko, že bude moct být na záchodě sám a zavolá až bude hotovej. A zatím to funguje. (Popravdě, už mi trochu vadilo to smraďošský hovčo v nočníku, co vždycky načuchlo půl bytu, jsem sobec, fůůj :-D) Takže radu nemám, možná zkusit vypozorovat, co mu vadí. Možná se bojí na velkým záchodě, možná se stydí před tebou, a možná se mu honí v hlavičce něco úplně jinýho. Vydržať, ono se to spraví. Dobrou, jdu zkusit druhej pokus do peřin. Dee |
| Mu+2kluci | 22463 |
|
|
29.8.2007 21:55:35
Ahoj holky, jdu s prosbou o radu, názor, zkušenost...
Honzík mi poslední dva dny dělá zvláštní věc, nechci se zbytečně znepokojovat, ale taky nechci něco zanedbat. Od rána za mnou chodí, že chce kakat a když ho jdu dát na nočník, řekne, že chce na záchod, a tam pak, že to nejde. Případně hned, jak zareaguju, že ho chci dát kakat, řekne, že nechce, že to nejde. Odpoledne chodí už každou chvilku. Zatím jsem se pokaždé nakonec rozzlobila a řekla mu, že si dělá legraci a že už ho nebudu poslouchat. Pokaždé se pak pokakal a byl z toho rozladěný. Já husa jsem se na něj pokaždé dost zlobila a říkala mu něco jako, že mě zlobí, je prasátko, že má jít na nočníček, že už to umí atd...a zvýšila jsem hlas. Teď jsem z toho nešťastná, protože mi začíná docházet, že může jít o psychický blok a já to svou reakcí mohla ještě zhoršit. Prosím, jestli mi k tomu můžete někdo cokoli říct, budu moc ráda. |
| Mu+2kluci | 22463 |
|
|
29.8.2007 20:08:25
Dee, taky je mi to líto, ale opravdu věř, že to brzy překryje nová radost z těhulení. Ondra je fakt šikulka, u nás se zatím radujeme z nočníku, nazouvání bot, mluvení a sem tam jezení lžičkou.
Domko, Honzík si o školce myslí to samé, co Klárka :-))), jsou si fakt podobní. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.