Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| domka+klarka+saska | 20862 |
|
|
29.8.2007 19:20:28
dee, aj mna to velmi mrzi. ale neboj, smutok zo straty coskoro prekryje radost z dalsich //. drz sa!
a ondra je sikulka, ze trenuje na skolku. aj klarka by mala na jar nastupit. zatial si mysli, ze skolka je ihrisko pri skolke, tak sa velmi tesi:) |
| zuzi,denča (08)+páťa (05) | 30858 |
|
|
29.8.2007 19:20:16
ahoj Dee,
je mi to strasne moc lito a myslim na Tebe. I ja se pridavam, temer pred rokem jsem prosla tim samym, tak si dovedu predstavit, jak se citis. Drz se. |
| Maarťa | 31011 |
|
29.8.2007 19:15:59
DEE, je mi to moc líto, co na to říct :-( Snad jen, že moc držím palečky, aby se co nejdříve zadařilo znovu. Určo se brzy budete radovat....
|
| pipka pipka | 44046 |
|
|
29.8.2007 19:13:27
Dee-to je mi líto,ale nezoufej dlouho!Kalhoty se ti ještě budou hodit.Mrkni na mě!
Já měla totéž,byla jsem úplně hotová a půl roku poté-dvojky! Dobrou. |
| DEE & ONV | 19580 |
|
|
29.8.2007 18:57:00
Ahoj holky,
nerada tu ruším celkem pohodovou diskusi, jen jsem vám chtěla říct, že miminko se nám nějak nezadařilo, přestalo se (nebo lépe řečeno ani se nezačalo) vyvíjet, takže jdu příští středu do nemocnice. Vím, že nejsem jediná ani poslední, ale jsem z toho taková zdrblá. Už jsem se těšila, těhu kalhoty koupila, a ona si ta příroda takhle se mnou ošklivě zahrála. Díky, kdo jste na mě myslely, tak za tři čtyři měsíce zkusíme znovu, a uvidíme. Na březňátkovou diskusi nemám sílu ani nahlídnout, stejně jsem nějak neměla co přispívat, tak si nebudu zbytečně drásat nervy. Doufám, že vy jste všichni v pohodě, zdraví a máte se fajn. Dovolenou asi definitivně rušíme, budeme snad kupovat domeček, tak se budou prašule hodit na hypotéku. Ondra pilně trénuje na školku, zatím se moc těší, už se sám oblíká, snaží se chodit na záchod a umývá se sám, ale zatím jsou to jen chabé pokusy. Uvidíme, co bude v březnu, až bude mít nastoupit, asi to vidím na obrat o 180 stupňů a scény, ale zatím je natěšenej. Tak papa a mějte se krásně Dee |
| pipka pipka | 44046 |
|
|
29.8.2007 13:22:37
My jsme loni frčeli jen bundy a teplý kalhoty-jen do pasu.Taky kvůli čurání,my byli taky už v zimě bez.Kombinézy jim byly naštěstí ještě "miminkovský",ale při podivný loňský zimě jsme je ani neoblíkli.
Bydlet na horách,taky by to bylo asi jiný. Můj tip-koupit teplý bundy a kalhoty.Kombinézy až při potřebě-oni totiž po vánocích jsou velký slevy.A třeba budou stačit až v lednu.(teda bude-já pořád používám množný číslo:)) |
| Maarťa | 31011 |
|
29.8.2007 11:57:05
Byly jsme bez pleny od listopadu a začátek zimy byl v poho, to jsem jim dávala na ven plínu, ale pak jim to cvaklo a už ji nechtěly nebo se do ní odmítaly vyčurat, takže to bylo na stejno.
Jinak s odplínkováním asi není jednoduchý počítat dopředu, to nikdy nevíš, já jsem taky chtěla po zimě, no a holky si začaly říkat samy a pamatuju si, že tady i někteří kluci chodili bez plen, třeba Martínek od Renaty nebo Peťko....., takže to je jedno, jestli holka nebo kluk..... |
|
|
29.8.2007 11:05:58
martine dvojky su sikovne kocky, my sme bez plienok minulu zimu neboli ani nahodou:)
|
|
|
29.8.2007 11:03:23
ahojte, tiez sa zapojim - klarka mala oteplovackove nohavice a bundu, bolo to praktickejsie a je fakt, ze zima bola mierna. kombinezu by urcite nevynosila.
|
| Modřinka | 37246 |
|
|
29.8.2007 11:02:17
Vám děti už chodili v zimě bez pleny? Mám sice kluka, ale stejně tomu moc nevěřím, že bychom to do dvou let zvladli :-( Jinak moc děkuju za rady, jestli se najde ještě další názor, budu ráda.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.