| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1470] Názory 14711480 z 14500  [Dalších 13020 >>]
pipka pipka 44046
27.8.2007 11:18:55
Kač-neni možný,že Ani neusnula!!!Plavala hoďku jako vydra!

Mu-tak to je dobře,že se ti výlet tak zadařil.
Mu+2kluci 22463
27.8.2007 9:50:43
:-)))

Já bych teď všechny procházkáře poslala do Mariánek!
pipka pipka 44046
27.8.2007 8:36:57
Jo jo -kačka je fakt ukecaná jako já:)).a její děti jsou jako tuleni:)).moje neee.

Mára to lapidárně shrnul-"Tak mami,tahle (rozuměj z Rodiny)měla pěkný černý oči a tamta(Siki z Rodiny)měla pěkný žlutý vlasy"!Tož tak.

renýsku-jdětě s manžou na Petřín a hezky se povoďte za ruce.Vyjeďte lanovkou a pěšky dolů,kolem Strahovskýho kláštera,zahradama,přes hrad,kolem sněmovny do Valdštejnský zahrady...Docela dobře se dá najíst v Grosetu-to je pizerie,moc pěkná.jedna je v Dejvicích(dejvická a po pravý straně dolů po Jug.partyzánů tak sto metrů) a druhá na Míráku(metro Mírové náměstí).
Nebo Hacienda-mexická,tam je to pěkný(dražší).Ale je to tam stylový.to je za Bílou Labutí v Mlynářský ulici.Na Petrskym náměstí je bufet-tam dělaj hotovky,i na stojáka,kdyby měl manžel hladík a nechtěl utratit majlant:)-je to tam slušný a čistý,choděj tam lidi hlavně z práce.
jinak fakt nevim.tak jsem ti asi moc neporadila...
Já tam miluju hlavně procházky.
jasmin 20297
26.8.2007 21:45:00
Cauky.

Mumu super ,ze jste si vylet takhle uzili. My ted travime dny koupanim.

Takze jsme dneska zasli k nam do aquaparku a potkali se tam s Deni a jeji rodinou :o]] Vsichni jsou pohodovy a usmevavy. Deni je ukecana jako ja, jen deti klidnou rec komplikovali ,no jako vzdy ;o]]]]]]]]]]
Pak jsme doma padli. Tom usnul a Ani ne !!!

Takze Renysku, u nas to se spanim po o vypada takto > Nekdy jo a nekdy ne,teda posledni tyden. Ale mam za to ,ze se mi jednou nehodilo jeji spani a po chvilce uspavani jsem ji ho odpustila a ona si to pamatuje a zkousi to. Jinak ,kdyz nespi po o, je po 8 tuha a rano dospava do 8 az pul 9. Pokud jde po o spat, a spi 2 hodky, usina po 9 vecer a vstava kolem 7. Kazde ma sve pro a proti. Ale poledni chvilka je dobra,takze budu dal zkouset uspavat. Jo a deti chodi spat v pul 8 pokud nespali a meli perny den . Jinak v 8. se dvema to jinak nejde :o]]

Mumu, zkusim ty Tabisky, fuj pc porad nemaka jak ma a ja to odkladam,tak to zkusim...treba to vyjde :o]]]]]]]
Arni 19497
26.8.2007 20:57:18
Mumu, diky!, to se mi nechce verit, ze najednou ten spanek nepotrebuji, kdyby se to aspon zkracovalo, at se nato muze clovek nejak pripravit;) Ty sis taky uzila.
Vylet zni bajecne, pohodove. My jsme dnes meli taky hezky den, dopol. jsme se byli podivat zname na svatbu (obrad v kostele), pak jsme sli na obed a po nezdarnem spani jsme jeli na kola. Snad vyjde pocasi a uzijem si Cechy. Byl jste nekdo v Ceskem raji - v Radvanovicich?, tam je Stastna zeme, areal pro decka, je to tam super, Tori bude nadsena. Jsem zvedava, jak zvladneme cestu autem, pojedem odpol., cca pet hodin, fjuuu...
Mu+2kluci 22463
26.8.2007 20:28:24
Ahojky všici!!!

Výlet se vydařil!!! Mocmocmoc. Vláčkem a pak pěšo po krásných Mariánkách, oběd, zpívajíci fontána, parky s pramenama :-)). Bez kočárku, jen s šátkem na Kubu a batůžkem.

Renýsku, Honzík už nespí po o skoro půl roku, spával 3hodiny a najednou! přestal, je to stejné jako u vás, večerní usínání to neovlivnilo... Už jsem si zvykla, že polední pauza prostě není, nahrazuju si ji DVD pohádkama, na který aspoň chvíli v klidu kouká. Sem tam se stane, že u toho usne, ale fakt vyjímečně. Nejsem příznivec čumění na bednu, ale jinak bych padla já!!!
Takže tě nechci děsit, ale je možné, že Tori už spát nebude. Na druhou stranu myslím, že to, že bude dřív tma, by mělo večer fakt pomoct.
Arni 19497
26.8.2007 14:58:44
Ahoj holky, jak se vsichni mate??? Jeste se dovolenkuje? My jsme tu meli minuly tyden moji mamku, tak to bylo bezva, akorat Tori zacala totalne bojkotovat poledni spani (aby ji nic neuslo, kdyz tu ma svoji milovanou babi), takze kazdy den bojujeme a jsem zvdycky z tech tahanic unavena. Vetsina lidi mi rekla, aspon vecer driv odpadne, ale stejne se chodi spat pred desatou a jeste s ceraty kolem, tak snad se to trochu zlepsi se zimou, ze bude brzy tma, no nevim... Taky si myslim, ze je to trochu i tim, ze je Tori bez dudla, Honza ji chtela odnaucit (nejak to neprozivala), ale nekdy jsem ji ho stejne dala, aby teda snad usnula a uz ho nechce vubec. Bez poledni chvilky budu odepsana. Jak to mate ostatni? Kdyby aspon vecer odpadla driv, snad ten spanek vubec nepotrebuje:o///

A jeste prosim o radu prazandy nebo kohokoliv, kdo ma nejaky skvely zazitek z Prahy... Jedem pristi tyden na par dni k prababicce a chceme na dva dny do Phy. Torinku nechame ty dva dny mamce a my si je chceme maximalne uzit, tak prosim, pokud mate nejaky skvely kulturni ci jiny zazitek (dobra restauracka atd. atd.), tak povidejte a popisujte, laka me i divadlo nebo muzikal, ale to uz asi nebudeme mit listky k mani... Diky predem! Mejte se zatim, ahoooj!
pipka pipka 44046
26.8.2007 8:41:39
Ajoj,
Mu-tak ať výlet vyjde!

My jedem dopolko do Teplic na plavčo.Kačko-kdybyste tam měli cestu,tak třeba taky zaskočte:).Nás poznáš lehce-kde je největší kravál,tam jsme my:))!

jinak všem krásný den!
Rominka+(Anna12/05, Vašík01/00 39878
25.8.2007 23:52:42
Ahojky, zdravím z prosincovek a rovnou se omlouvám, že vám sem tak vpadám. Možná se maminkám z Brna a okolí bude hodit kontakt na agenturu na hlídání dětí. Zkuste nakouknout:-)

http://www.mia-hlidani-deti.cz

Mu+2kluci 22463
25.8.2007 21:32:16
Ahojky,

to mám radost z Davídka:-) i pejskové!

Náš Honzík má zas už tak 2měs. ekzémové ložisko na hrudníčku, promazáváme, lepší se, ale nemizí úplně... Jakub se oprudil pod krkem, má ho po mně krátkej, skoro žádnej a je bumbrdlík:-). Zkouším s ním bezplenkovou metodu, úspěšnost se odvíjí hlavně od stupně mé lenosti a toho, jak zrovna stíhám. Občas máme suchou plenku celou noc a prakticky žádný kakání do pleny, jindy je to horší. Ale reaguje úžasně.

My si taky užíváme, zítra jedeme na výlet vláčkem do M.Lázní, už se těším jako malá a Honzík o tom mluví už od středy.

Slibovala jsem fotky, ale jde mi to vkládat tak pomalu, že to nestíhám.
[<<Předchozích 1470] Názory 14711480 z 14500  [Dalších 13020 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.