| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1460] Názory 14611470 z 14500  [Dalších 13030 >>]
jasmin 20297
28.8.2007 8:37:51
Jo a Jeanine a Mumu, dneska jsme mela s Vama a Vasima rodinama srazik :o]] Ve snu. Nahodou jsme se potkali a srazikovali a deti krasne v poledne spali...proste pohoda :o]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
jasmin 20297
28.8.2007 8:35:58
Dobre rano ;O]]

Deni ,tak to je narez,ze ten Tvuj malej ,,klucik" takhle drandi na motorce. Vypadaji jak profici :O]]]] Musi byt ale sikovnej,kdyz tohle zvladne. Ja jsem rada ,ze se Tom naucil jezdit bez kolecek :o]]]]

Deni a z ceho Ti Mara pribral ? Tom mel ted obdobi ,kdy temer nejedl,takze je porad na sve vaze. Ted teprve se rozjedl a sezral by vsechno :o]]]

Marto,hezky fotky,holkam to slusi :o]]] V mori mi ani Tom nechtel plavat a ze byl a je kachna :o]] Myslim ze to bylo tou slanou vodou. V normalni plave bez problemu.
Mirka a Verunka 26012
27.8.2007 23:53:51
Krásný fotky!!!!!Holky jsou moc roztomilý.A máte ještě to krásný tričko s pejskama...Verče už bylo malý a tak už šlo:-(

Deni,si musela mít nerva s těma motorkama.Já bych strachy umřela.
Maarťa 31011
27.8.2007 23:05:19
Teda Deni, Mára je jak závodník!!!!!

Holky, u nás už je taky s odpoledním spaním asi amen, na dovče nespaly po obědě ani jednou, zato pak ale usnou i klidně v půl devátý večer a bez cirátů, takže mně to snad ani vadit nebude. Jinak se tu s nima přetahuju kolikrát do jedenácti a to mě vysiluje snad víc než ten den bez pauzy. Navíc je teda fakt, že já stejně přijdu z práce a ony už jsou většinou vzhůru,a le chudáci naši :-(

Rený, tak ještě Deni doplním, tu Vltavu a pražská panoramata je skoro lepší než ze Slavie pozorovat z nějaké restaurace přímo z náplavky. Když zapadá slunce, tak je to fakt zážitek.
Jinak procházka Pražský hrad - Petřín - Kinských zahrada je taky naprosto bezkonkurenční.....
Maarťa 31011
27.8.2007 23:00:34
Ahoooj zdravím po dovče, byli jsme v Beskydech u kamarádky na chatě, byla to pohoda jako každý rok.
Holky dokonce překvapily, plavaly samy v přehradě i na hloubku (samo s rukávkama), ale jsem se divila, protože do moře nechtěly, zatím plavaly jen v bazénu, jinak ne. Tak snad se to už zlomí.

Trochu vám to tu vytapetuju a jdu dočítat.....

Přes den žehlíme, máme toho moc :-)

Svezeme se na koníčkovi

ZOO Lešná – Zlín – BTW snad ještě pohodobvější ZOO než v Praze – doporučujeme!!!!!!

Večer opečeme mamce a taťkovi buřťáka

pipka pipka 44046
27.8.2007 19:13:24
Tak vám aspoň ukážu jak Mára trávil prázdniny.
To největší je 13letá holka -má terénní 300vku dvoutakt,to menší 12ti letej Máry kámoš a to nejmenší Mára.jezdili na louce jak splašený.Ty velký teda doost rychle.
pipka pipka 44046
27.8.2007 19:08:53
jO A RENÝ-TAKY NENI ŠPATNÝ SI JEN TAK sednout do Slavie -naproti Národnímu divadlu-na kafčo a čubrnět na cvrkot a Vltavu:).

Teď mi Mára řiká,že jestli mu už nedám najíst,tak tu všechno zničí...bože,já už nevim co dělat,aby ten kluk shodil!Už mu nic nedám,jenom jabko a bude hulákat dokud neusne,že chceme aby umřel hlady.jenže Kačka ho viděla,tak ví,že hlady neumírá:))))!
Mirka a Verunka 26012
27.8.2007 18:54:33
Ahoj holky!!!!!
Renýsku,nic si z toho nedělej,Verča nespí po obědě už dávno.Škoda odpolední pauzičky ,ale jde to i tak :-)
Arni 19497
27.8.2007 18:18:47
Holky diky!
Deni:)), to je super, hezkys´nam to vymyslela, my urcite budeme hlavne taky spacirovat. Honzik by chtel i na tu vystavu dr. Hruzy (ted nevim, jak se to spravne jmenuje) a Shakesp. slavnosti uz jsou zabookovane, takze nam zbyva nejaky bijacek a prochazka vecerni Phou. Uz se nato tesim jako mala, necele dva dny volna jako zamlada, hodlam si to uzit;))

Mu, do Varu bych tuze rada!, jeste jsem tam z naseho konce republiky nikdy nedojela, snad tam bude mit H. zase nekdy cestu a priberu se.
jasmin 20297
27.8.2007 12:27:36
Je Deni,Marovo poklona me potesila.:o]]]]]]]
On je takovej sympatak :o]]]

Taky jsem koukala.Pocitala jsme ze padne :o]] Tom se dal 2 hodky a ona NIC !!!!

Jdu ji zahnat a uvidime dnes ????
[<<Předchozích 1460] Názory 14611470 z 14500  [Dalších 13030 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.