| Maarťa | 31011 |
|
11.9.2009 9:25:56
Hihi, to mě pobavilo, u nás stejné, holky lyžují na velké sjezdovce, jezdí na kole bez koleček, bruslí, uplavou pár temp, ale chodit neumí, hlavně Nikča je neustále sedřená a omodřinovaná, protože nedokáže udělat snad 5 kroků aby nespadla
A přijde mi to čím dál horší. Jsou to ještě takový telátka. Jak se máte Katko? Holky chodí do školky už druhým rokem, momentálně chodí domů vykulené, že děti ve školce pláčou, no letos se to tam teda fakt sešlo, denně je tam slzavé údolí. Loni to bylo nějak lepší, měly ve třídě 15 dětí co šly letos do školy a ty už byly ostřílené, takže i holky to pak zvládly v pohodě. Teď je vystřídaly nové děti a je to teda pěkný mazec. |
| Katka + 2 | 23340 |
|
|
10.9.2009 14:19:14
Ahoj holky!!!!
![]() zdravim vas po dlouhe dobe.-) alespon nekdo tu je.-) Nase Terda uz taky zkousela brusle, tak se na tom placa..ale musim teda rict, ze je to takovy trdlicko.jezdi sice na kole, ale trnu hruzou..ona totiz zakopava a pada i pri chuzi na rovine.-) Uz zacala ted konecne chodit do skolky, jirik uz je ve 3. tride..ono to desne leti.... ![]() |
| Maarťa | 31011 |
|
7.9.2009 9:40:25
Fajn, udělám to asi taky tak, navíc ty Týnčiny pak zdědí Niki, takže to není zas taková rána. Aspoň je co koupit než pořád ty záplavy třpytivých růžových hraček, barbín a koníků
![]() |
| Terinka a Elinka +Peťa | 79587 |
|
|
4.9.2009 21:02:42
AHOJ TEREZKA MÁ OD LOŇSKA KLASICKÉ KRASOBRUSLAŘSKÉ,BÍLÉ JAKO DOSPĚLÁCKÉ.JEZDILY JSME I BRUSLIT NA STADION A SUPER JÍ TO ŠLO,NASTAVOVACÍ JSME NEKUPOVALI NELÍBILO SE MI ŽE JSOU NA PŘESKY,JE LEPŠÍ KDYŽ JSOU NA ZAVÁZÁNÍ CELÉ A PŘITÁHNOU SE PODLE NOŽIČKY,NO SNAD JSEM PORADILA DDOBŘE,KOUPILY JSME JE VE SPORTISIMU V AKCI ZA 599KČ COŽ SE MI NEZDÁ MOC A KOUPUILY JSME O ČÍSLO VĚTŠÍ.NOHA JIM TED UŽ MOC NEROSTE TUDÍŽ LETOS JE JEŠTĚ V POHODĚ UŽIJE.
![]() |
| Maarťa | 31011 |
|
31.8.2009 12:32:35
Ahoj, holky jezdí na inlinech v pohodě adobře, ale zajímalo by mě, jaké jim pořídit lední? Že by je přinesl Ježíšek, jen nevím, jestli taky nastavitelné nebo raději ne, holčičí nebo radši klučičí? Neřešili jste to někdo prosím?
|
|
|
17.8.2009 13:20:19
Renčo bruslí se neboj Terezka už jezdí rok má vpředu jedno kolečko a vzadu dvě a jezdí jak drak ježíšek jí přinese klasický in line. a má i krasobruslařský na zimu a jezdila lépe než na kolečkových,je tu mrtvo ale třeba přez zimu to bude lepší,
Teri do školky nejde jak je poořád nemocná a ted nám přibilo kardio na srdíčko kvůli šelesti tak je pořád nějaké lítání po doktorech bud já nervy a srdíčko a nebo holky.a ch jo no zase jsem si ulevila že jsem si mohla někomu postěžovat tak papa a zase nakouknu ![]() |
| *Renata* | 32782 |
|
|
14.8.2009 10:45:30
Dokud byly děti malé, nedala se diskuze vůbec dočítat jak to tady běželo. Pak šly holky postupně do práce a je tady mrtvo. Odešly na dámu na uzavřenou, ale ani tak tam skoro nikdo nechodí.
Já mám Martínka doma, ale už se nudí a chce do školky, ještě pár dnů a maže. Brusle jsem mu ještě nepořídila, nějak z nich mám strach a přitom tady už tolik dětí jezdí. |
|
|
6.8.2009 21:13:25
![]() |
|
|
6.8.2009 21:12:58
![]() |
|
|
6.8.2009 21:11:24
Ahojíííííííííííík
jsem ráda že se sem vracíte pořád jsem nakukovala co jsem vložila fotečku s Terezčivných narozek a nikde nikdo,ted jsem nebyla 3 týdny doma a ejh¨le vy jste se objevily mám radost chtělo by to aby se sem za námi holky vrátily nebo utekly na uzavřenou????? chodím na duben 2008 a je nás tam asi¨15 holek co si píšeme poravidelně a je to super.mám si komu postěžovat a pokoukat jak mimča rostou ale tady je mrtvo vložím fotečku aktualní jak Teroušek vypadá ted je s tatkou na rybách tak čekám až se vrátí abych zkoukla úlovečky. Mladší dcerka už chrupká. ![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.