| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1520] Názory 15211530 z 14500  [Dalších 12970 >>]
hihi
  • 
18.8.2007 9:23:06
trochu pobavení při sobotě:))))
Mu+2kluci 22463
17.8.2007 23:17:19
Lauro, dík za maila, ozvu se :-)!!!
Mu+2kluci 22463
17.8.2007 23:12:12
Ahoj Domko!
Tak ať není žádná blbá reakce!
Kluci jsou hodně v pohodě, furt je oba chválíme, ale že bych měla leháro, tak to zas nééé:-). Navíc jsem s nima poslední dobou tak dvakrát týdně do noci (i do rána) sama, páč manžel nějak moc koncertuje, takže ty večerní fofry si fakt užívám :-(. Ale mají se rádi, Honzík je ke Kubovi milej, něžnej, Kuba se na něj směje...a když řve jeden, začne i druhej...no, vlastně spíš reaguje Kuba na Honzu, opačně jen občas. Dnes tu mám puštěný dvd s H. ve 3měsících...totální kopie!!!
Lauro, ať je Davídek v pohodě!
Já mám holky taky tátu zubaře a H.byl zatím na jedné prohlídce...doufám, že nedopadnem jako u Laurů, neumím si představit, že by to tak supr zvládl.
Deni, ty jsi číslo:-)))
Renýsku, Tori je roztomilá s tím poučováním:-).Už umí domino? Je šikulka!
Marťo, holkám to moc sluší, já myslela, že se fotěšj rády a ono je to jako u nás :-))).
Laura TDV 16876
17.8.2007 19:39:48
Domko, ahoj!!!
na dovču snad pojedeme, ještě jdeme na kontrolní rtg ve čt. Ale prej spíš nás pustí. Tu žalobu nakonec podávat nebudeme, mluvila jsem o tom s kamarádkou, so je soudkyně a říkala, ať se na to radši vykašlem. Že nemáme svědka, jenom Valinku, žádná fakta, vše mohou popřít. Pak by nás prej mohli oni osočit, že jsme ,jí, ty sponky ,zavedli my a tahat na nás, sociálku.
jejda tu tvou "vašťavensot", také znám. je to nepříjemné a doufám, že se opět energie, vlije do žil.:O))) Tvé holky, si jsou neskutečně podobné!!!!!!!!!!
domka+klarka+saska 20862
17.8.2007 19:09:10
ahoj,

teda mumu, ten ma oci, co uhranu kazdu:). obaja braskovia su fesaci! su naozaj nadherni!!! a ako spolu vychadzaju? vcera na ockovani som si uvedomila, ake je to super, ze su dve a mozu spoluzdielat dobre aj zle chvilky.

dnesny den bol pre mna narocny, som rada, ze manza zobral klarku este na chvilku von. dnes bola plna energie, co sa o mne rozhodne neda povedat - v noci saska vstavala kazdu hodinu (bud reakcia na ockovanie, zubky, alebo uz fakt neviem co:)), tak som ko.

laura, hlavne nech je davidko ok. idete na tu dovcu? a co zaloba? poslala si ju nakoniec?

deni, chachacha, co si nenahravas tie serialy? na poslednych par minut by si mohla pocas dna mrknut, nie? midsomer ide mimo mna:(
Arni 19497
17.8.2007 18:54:10
Kraaasny vikend vsem, ahoooooj!!!
Mu+2kluci 22463
17.8.2007 18:51:08
BINGÓ!!!

pipka pipka 44046
17.8.2007 15:21:57
Ahoj,
teda holky,vy ste samý nehtíčky,hadříčky,medvídci pú-ale Midsomer prd,fakt:)!!!

Lauro-vy teda fakt frčíte!

My byli dneska na návštěvě u kamaráda-mají taky dvojky,holky,starší.já nakoupila dorty-vypadaly báječně a slintala jsem jen při koupi-a oni je šoupli do lednice a nějak se na ně pozapomnělo...Tak jsem u nich ze žalu vypila tři vizoury...a jelikož vůbec nepiju,tak ji pořád dost mám:)))!a dětem jsem tam zapomněla čepičky!

Marťo-holky jsou kočandy!
Maarťa 31011
17.8.2007 9:37:52
Rený, já taky. Ach jo. Chtěla jsem si nějaký fotky zarámovat, ale jsem hrozně zdechlá, vůbec se nemůžu přinutit se tím pohrabat :-(
Navíc holky se stejně fotit nechtějí, musím je uplácet bonbónama a lízátkama, aby se mi vůbec koukly do foťáku. Na téhle fotce zrovna nasazeno několik donucovacích prostředků (Lipo, lízátko a Medvídek Pú na DVD :-)) a stejně jsem z nich úsměv nevyrazila :-(((((
Arni 19497
17.8.2007 9:26:26
Lauro, ja vim, to my jen tak, pro poradek;)) /nefunguje mi skype, takze se s tebou nemuzu spojit://

Marto, proto si nekdo porizuje dvojky, aby ty hadry aspon poradne vynikly!:)) Bomba, holkam to moc slusi a jak pozujou:)
Mne se ted nechce vubec fotit, natoz upravovat a vkladat, a taky se uz par mesicu nutitm vybrat z hafa fotek a konecne nejake nechat vyvolat...
[<<Předchozích 1520] Názory 15211530 z 14500  [Dalších 12970 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.