| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1530] Názory 15311540 z 14500  [Dalších 12960 >>]
Maarťa 31011
17.8.2007 9:22:24
Lauro, dyk jo :-)
Laura TDV 16876
17.8.2007 9:08:41
holky, dyk jsem psala, že mu tu ortézu do rtg nechám.
Marťo, holky jsou kočky!!!!!!!!!!!
Maarťa 31011
17.8.2007 8:52:53
Kaccenko, prasečí nohy beru :-) Když nic jinýho nezbylo...

Lauro, to je dobrý, že se to Davídkovi zlepšilo, nicméně bych se taky přikláněla k nošení ortézy tak, jak řeknou doktoři. Hlavně, že ho to nebolí

Renýsku, tos mi připomněla teda,, díííííky, jsem úplně zapomněla, že Nikča vyrostla minulý týden z holin, uf uf, v pondělí jedeme do Beskyd, tak by to bylo na pytel, kdybych je zapomněla koupit :-)

Arni 19497
17.8.2007 8:26:09
No Kacciiiii!!! To je dost, ze ses ukazala a hned se rozdavaji praseci hlavy, zase z toho nic nekapne...;)) Apropos, jeste mi dluzis kupu fotek, pamatujes??? (ja mam dobreho pamatovaka, chichiiiiiii!!!!:))))

Lauro, jsi dobra, zes to takhle vsechno ustala. Davidka je mi lito, i kdyz uz ho raminko neboli, coz je super, ale ortezu mu radeji nechej:) Co je to za lecitele?

Mumu, vsechny fotky krasne, Kubicek je sladounek a krsne se smeje. A ta pedikura..., nemela to byt holka?;)))

Uz si vic nepamatuju, jen jsem tak proletela, tak se omlouvam. My se mame jinak ok, ted jak bylo krasne, toz to bylo baaajo..., dneska cekame kamaradku, at nas zachrani ze samoty, protoze je u nas po desti, chladno a gumacky, co jsme kupovali na jare, uz jsou male:/ Jo a saticky na svatbu uz neshanim, nakonec jsem sehnala kraasne u tintona, jeste jsem je usmlouvala, ale mamka je bude muset trochu nahore pribrat. Jsou jinak moc pekne, bude konkurovat neveste:))) Ja jeste nic nemam a hlavne se mi nechce obchazet s Tori obchody.
Musim koncit, hrajem domino a Tori mi ted vysvetluje, ze holky jsou devcata a kluci jsou hosi, tak se jdu nechat poucit;)) papaaaaaa!
Kaccenka+ Kubásek 4/4/05 24014
16.8.2007 22:30:19
tak to je kabrnak. My u zubare jeste nebyli a to mam mamku zub. Nejak na to hresim.

gratulace k odplenk. My zatim jeste plenkujeme pri spani a na kakani si rekne jen nekdy. Te to holomek :-))) Je mu naprosto fuk, ze smrdi i k sousedum a v pohode si v tom sedi a hraje, bleee. Ale proste mu to nevysvetlim. cura uz davno sam, chodi si sam na zachod,ale to H... proste neudela :-((((
16.8.2007 22:27:39
tak a taky aktualni ikonka abych nebyla za uplnyho pruserare .-)
Laura TDV 16876
16.8.2007 22:24:14
no zoubky??? asi bych to neměla psát, jsme ostudy. Ikdyž čistíme poctivě, tak dnes Davídkovi vrtali dva zoubky, ani nemuknul a dostal za odměnu obrovské nafukovadlo, jako zubní pastu. Pak nám furt ukazoval plomby a je na ně pyšný. /já, méně/.
Jooo!!!a jinak je už dva měsíce bez plen!!! začal rovnou i na noc takže je nemáme vůůůůbec.
16.8.2007 22:22:01
No ty kraso, vy si teda nakladate. Hele nechces i toho myho? 4 roubir te uz nerozhodi a me tecou nervy, hahaha.

tehule nejsem, jsem nejaka lina :-))))) ale mam posledni prasky, tak uvidime.
16.8.2007 22:20:19
Marto, smula, mam tu uz jen pacicky, hahah.Jak se mate? vidim, ze je tu spousta tehuli a novych krasnych miminek. Gratuluju. Ja jsem ted porad nekde v trapu, takze jsem tu asi po pul roce. fuuuj, ostuda. u nas nic moc noveho. Kubik je pekej tygr. marto, ja bych potrebovala kadzy vecer aspon plato ibuprofenu :-)) koukala jsem, ze se tu resili zoubky. u nas take hrozne sceny. vetsinou cistime v leze za urputneho revu. dnes jsem to uz nevydrzela a po koupani sedel kubik presne 44 minut na pracce a ze se cistit nebude. Vydrzela jsem a v klidu se neustale ptala jestli uz...... nakonec uz byl z tich zachvatu place(samozrejmne bez slzicek) tak odevzdanej, ze rekl, ze budeme cistit a slibil, ze zitra vycistime uz ve vane. tak jsem zvedava, hahaha...
Laura TDV 16876
16.8.2007 22:18:01
jooo, tu teď potřebuju, vole!!! jakpak se daří??? co je nového?? jsi těhule, nebo tak něco??
my tak nějak normálka, neštovice, sponky v pipce, zlomená klíční kost, nezvladatelnej Tedys a táák pohodička
[<<Předchozích 1530] Názory 15311540 z 14500  [Dalších 12960 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.