Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Maarťa | 31011 |
|
16.8.2007 9:29:10
Ahoj Meliso, hlídá manža nebo naši, já chodím jen na půl úvazku. Ty soukromé jesle jsem řešila, ale chtěla jsem je tam dát na jeden den v týdnu na 6 hodin, aby si pohrály s dětma. Vyšlo by mě to ale na 5000,- Kč měsíčně + dávám našim peníze za hlídání, no to bych skoro nakonec nemusela chodit do práce :-) Takl jsem se tam ani nebyla kouknout. Mi přišlo, že si snad ta paní ze mně dělá srandu.....
|
| melisa | 22585 |
|
|
15.8.2007 22:58:51
Ahojky, nestíhám vás dočítat, pořád jsme někde mimo - pořád přejíždíme na chalupu, kde jsem bez netu a televize a zpátky, tady jsme jen pár dní a do otho ještě návštěvy, takže nestíhám. maxík opět dostla průjem - myslím, že to nebylo mlíkem, protože měsíc ho normálně baštil. Já už tomu nerozumím. DO toho se mu ještě objevili takové divné pupínky - nejdřívě na těle - to jsem šla k dr. a neštovice to nebyli a pak ve vlasech. Byla jsem s ním na irisdiagnostice, ale o střevních problémech tam nic neříkali, ale dostali jsme preparát od Jonáše na trávení, tka jsem zvědavá.
Dee, já jsem byla v Tunisu taky těhu - vše bylov pohodě, ale nervózní jsem byla, tak jsem si vzali hotel asi 1 km od letiště. Jezdili jsme i po váýletech - pořád jsem měůa sebou vlhké ubrousky. Hotel jsme měli 5 hvězdičkový, do nižší kategorie, bych radši nešla. Vše tma bylo v pohodě, ale ovoce bez šlupky jsem vůbec nejedla. Ale s Maxíkem bych tma už nejela - toho bych tam neuhlídala - určitě by tam něco nevhodného zbaštil. Marťo, už si to asi psala, ale jak to máš s hlídáním, když chodíš do práce? Já jsem se včera byla podívat na soukromé jesle na Praze 6 - taky bych měla jít od října do práce, ale nějak mně ot nenadchlo... |
| jasmin | 20297 |
|
|
15.8.2007 22:11:57
Ahojky.
Tak jem totalne vyzdimana :o{{ To je zas tyden. vcera se stav moji fenky zhorsil,tak jsem chvilku telefonovala a pak na doporuceni odjela do Usti na kliniku. Tam jsme se dohodli na operaci a dnes jsem ji tam vezla a vecer si pro ni zase jela. prozatim to vypada dobre,uvidime zitra,to jdeme zase na ko a sundat obvaz a budeme se muset starat o ranu :o{ Jelikoz se mi o ni stara ma sestrenice,tak je vsude vozim a ona mi dela doprovod a ma ji u sebe doma, kde ma vetsi klid,nez s nasima detma.Ale stale je jezdim kontrolovat a hlane pomahat aby se nebali s ni manipulovat :o]]] teda to je veta ??? Takze jsem se na srazik s Jeanine nedostala,coz me desne stve :o{{...teda prozatim.Mam peknou honku a jsme prestastna ,ze alespon nemusim sebou brat deti a mam hlidani...zlata babicka :o]]] Deni nepomohu,tv nestiham ani trochu :o{{ |
| Mu+2kluci | 22463 |
|
|
15.8.2007 21:40:54
Tady to žije!!!
Lauro, vy máte smůlu! Zítra jdeme na kontrolu s Jakoubkem, pak se pochlubím s mírami:-))). |
| pipka pipka | 44046 |
|
|
15.8.2007 7:55:39
Ahoj
SOS-nevíte někdo jak dopadl včera Midsomer??Neviděla jsem tak poslední čtvrthodinku!!!!Kdo byl teda vrah??Jsem zoufalá divačka! Hergot Lauro,vy máte pech!!!Fakt léto za všechny prachy!Tak ať už máte vybráno aspoň na deset let!!! Dočtu a ozvu se-včera mi to nějak blblo a nešly mi vkládat příspěvky. |
| Mu+2kluci | 22463 |
|
|
14.8.2007 22:27:45
Tak ať vám to po všech stránkách vyjde!!!
|
| jasmin | 20297 |
|
|
14.8.2007 22:11:40
Mumu Jeanine bude s DH v Usti tak jsme planovaly kdepak se sejdeme ;o]]
Jeanine,prosim,mala komplikace :o{ Muj pejsek jde zitra na operaci a nejak nevim co bude dal a jak na tom bude,ale ze vsech sil se budu snazit se s tebou sejit.Poslu Ti mailem cislo a pomluvime se ,pokud tu uz nebudes pres telefon. |
| Mu+2kluci | 22463 |
|
|
14.8.2007 21:22:50
Kačko, Jeanine, kde máte srazík?
|
| Maarťa | 31011 |
|
14.8.2007 20:44:26
Magdi, holky byly u babi první a poslední týden s Liborem, na víkend jsem tam byla já. Takže samy tam byly jen týden. Byly v poho, ale pak řekly, že to bylo u nbabičky dobrý, ale že už tam nepojedou, že radši půjdou se mnou do práce. Tak nevím. Mně se teda stýskalo moooc, ale odpočinula jsem si....
lauro, teda chudák Davídek!!! Vy máte hroznou smůlu, chjoooo :-( |
| jasmin | 20297 |
|
|
14.8.2007 9:35:27
Magdo, teba to byla jen dvoudenni viroza. Tady u nas ji mel muj tatka a sestrenka,najednou horecky a prvni den trochu jakopocit na nachlazeni a dalsi den uz jen horecka a pak nic,ale vubec nic. Tak treba je to tohle. Pokud by to bylo vazne tak se to vrati. A urcite se to nevrati !!! A nebo se chystaji zuby a rostou zatim uvnitr. Hlavne ze je ok ;O]
Deti koukaji na ranicek,ten je bavi. Kosticky a moudronos je super. :o]] Jdem ven,tak ahoj. Jeanine co nas srazik, pocitam s tim :o]]] |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.