Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Magda77 | 13048 |
|
|
14.8.2007 9:04:43
klíště neměla, ani nic jinýho, tak fakt nevím. nemohly to být zuby? ještě nemá poslední stoličky, ale to by se snad prořezaly, kdyby to bylo k tomu. taky mě to štve, že nevím, od čeho to je, myslím, že krev jí dr.mohla vzít - ta naše má dovolenou, tak jsme byly u zástupu...
|
| jasmin | 20297 |
|
|
14.8.2007 8:57:36
A dekuji za navody jak cistite zoubky, nakonec se ujalo vyhaneni cerviku, kdyz uz ji ulovim,tak si necha dobre zoubky vycistit. poroste chytame cerviky :o]]
Magdo ,hlavne ze je horecka pryc,akorat by clovek chtel vedet, co to mohlo byt. Nemela treba Klarka kliste ? |
| jasmin | 20297 |
|
|
14.8.2007 8:51:38
Ahoj. My jsme zase zdrava rodina :o]] Machac se vydaril, i kdyz dva dny jsou malo. Bylo tam plno deti a vubec jsem o svych detech nevedela,jan jsme je prevlekala ze spinaveho a mokreho pradla.
Marto souhlasim s tebou. Ani ted skvele mluvi a vsechno super komentuje. Moc rada ji posloucham. To povidani je tak skvele oproti recem Toma.A ta scena u mudry,dobry a hlavne dojemny.. Take nemam zadnou hezkou fotku,moje modely nespolupracuji :o]]] Domko, Saska je uz kousek. To to utika,a je moc hezka :o] Lauro ,ach jo,to je pech,to uz neni mozny. Moc preji at je vse ok,Davca brzo v poradku a nakonec at muzete jet a uzijete si to !!!! Posilam ti velke povzbuzeni holka :o]]] Mumu Vase rodina je take paradni.Moc Ti to slusi a Kubicek roste a uplne nadherne se smeje :o]] |
| Magda77 | 13048 |
|
|
14.8.2007 8:45:34
to dělá klárka taky - jakmile jsme u mojí mámy, která ji pravidelně hlídá a vše je v pořádku, tak když jsem u toho já, tak musím dělat všechno já, nikoho jinýho nechce. nejhorší to bylo ty 3 týdny, jsme u našich bydleli při rekonstrukci bytu - myslela jsem si, jak si tam odpočinu, máma že se bude starat o klárku. houby - klárka pořád řičela "maminku, maminku" - nechtěla se nechat uspat, utřít, vykoupat... chtějí si nás užít ty dětičky, když je na výběr:)
|
| Gedzitka, Renda *20.3.2005 | 14459 |
|
|
14.8.2007 8:28:18
Lauro, co rict. Ta smula se vam pekne lepi na paty. Je mi jasne, vic deti, vic problemu, ale tohle uz je skoro moc. Tak at to Davidkovi co nejrychleji sroste, ale tezko rict, jak moc si uzije dovolene.
Domko, Marťo, Renda je taky desny mamanek. A zaclo to taky po navratu od babicek. To chci videt, co bude delat navic po porodu. A Renda sice cura a kaka na nocnik i zadarmo, ale kdyz jsem v dohledu, tak ji tam muzu posadit jenom ja. Kolikrat ji ale zase musim uplacet troskou zelene limonadky za kazdou lzicku jidla. A je hrozne vychytrala, neustale laka dedu pod ruznyma zaminkama do auta, protoze vi, ze tam ma schovane bonbonky. A ani ji nevadi, ze to jsou nejake dedovy diabeticke, bez cukru. |
| Magda77 | 13048 |
|
|
14.8.2007 8:19:47
ahoj holky!
lauro, teda vy máte smůlu:( chudák davídek:( tak ať se mu to rychle hojí. z dovolený asi sejde? fakt pech. no, hlavně, že se nestalo nic horšího... marťo, ty máš story:) a jste hrdinky, já bych to asi 3 týdny bez klárky nevydržela... a máma s ní asi tak dlouho taky ne:) deni, já dělám tehle salát z bulguru, ale myslím, že na to můžeš použít i kuskus, mě to připadá všechno stejný:) nakrájíš červenou cibuli nebo jarní cibulku, rajský, okurku, papriku, trošku česneku - VŠE HODNĚ NA DROBNO! - nasekáš bylinky - petržel, může být i kopr nebo pažitka. osolit, dát olivový olej a trošku citronové šťávy dle chuti a černý mletý pepř. hotovo. domko, krásný fotky! klárka je samozřejmě nádherná, ty její vlásky a kukadla, ale sašenka, ta je jak panenka! nemohla jsem se vynadívat:) isis, tobě jsem taky koukala na fotky, zuzanka v župánku nemá chybu a dostaly mě ty ze křtin:) a martínek je kus chlapa - na té jedné fotce vypadají s klárkou jak dvojčata:) klárka měla předminulý týden ty horečky čtyřicítky, tak to trvalo 2 dny (3 noci) a pak najednou nic, v pohodě. byly jsme i u dr, ale ta jí jen prohlídla, zkontrolovala moč, ale krev jí nebrala, že až 3.den. a to už byla klárka ok, takže nevím, co to bylo. ??? |
| Laura TDV | 16876 |
|
|
13.8.2007 21:35:19
ahoj ženský! tak dnes jsem byla s dětma v ZOO, běhaly v brouzdálku a najednou přiběhl bulící davídek, že udělal bác a bebí. /moc ještě nemluví, takže mi ani neřekl, kde ho bolí, jen jsem vidělal levou ruku od bahna. ten pád jsem neviděla, bylo tam moc dětí. / no a pak furt fňukal, když jsem ho zvedala, jeli jsme na pohotovost a mí zlomenou klíční kost:O((( a to máme ject za dva týdny na tu dovču, která se v červnu kvůli neštovicím nevydařila:O((
|
| Maarťa | 31011 |
|
13.8.2007 21:16:51
Ahoj holky, chválím všechny fotečky a závidím, že se vám povedou pěkné fotky, mně nikdy, holky se prostě odmítají fotit :-(
Jinak hlásím, že se máme suprově, holky byly skoro 3 týdny u babičky v Rokytnici a zvládly to dobře, jen teď nesmím odejít ani do koupelny a každý den večer mě přemlouvají ať nejdu ráno do práce :-( Dneska byla Nikuška ještě na posledním očkování a bylo to celkem dojemné, zachovala poměrně klid, za to Kristýnka se vystresla a snažila se mně i dr. vyrvat Nikušu z rukou a volala: Mušíte Nikolku pustit, to nemůžete todleto dělat Nikolce, Nikolka nemá bebí, pusťte jí......... Takže o scénu bylo postaráno :-) Jinak jsou holky den ode dne ukecanější, vždycky si večer říkám u ibuprofenu, že už to horší být nemůže a druhý den zase, ale je to sranda, prostě ty hlášky jsou super...... |
| domka+klarka+saska | 20862 |
|
|
13.8.2007 16:47:11
reni, super. kojenie nie je vsetko, dolezitejsia je pohoda. nech sa im nadalej dari:)
|
| Renítko | 6264 |
|
|
13.8.2007 15:57:44
Domka - kamaratka sa ma dobre, ale neustala to, kojenie sa nekona :o((( Dcerka sa ma tiez dobre :o)
|
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.