| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1600] Názory 16011610 z 14500  [Dalších 12890 >>]
Lencula a Terka 15839
11.8.2007 18:18:10
Ahojky!!!
všechny moooc zdravíme konečně z našeho bytečku ;-) Po třech týdnech bez netu a bez moderních vymožeností - ba né, tak hrozné to zase nebylo :-D Týden jsme byly v kempu - klasika naše oblíbené Kožlany ;-) a hned další 2týdny hlídaly mamině baráček na vesnici. Bylo to bájo! Terka krmila králíky, psa, kočky - málem pomáhala rodit koťátka, ale to bohužel nedopadlo dobře, tak jsem musela vysvětlovat i věci ohledně smrti - dost morbidní, ale ve finále to Terce dost dalo...asi ..
No výhled z okna a zahrádky byl úžasný!!! Hory, pastviny - koně, krávy ovce, kozy - prostě venkovská idylka :-)..... Terka se tam proměnila v úžasnou křovačku - prostě zapadla dokonale :-D

Zjistila jsem, že máme nějaké nové těhulinky :-D Dee a Valentino moc gratuluji!!! Prosím pokud nakouknete vy nebo někdo „informovaný“ dodejte info pro tabulku - ať víme kdy, co a jak :-D Je to paráda....

Mrknu pár set stránek zpět, ale nebyla jsem tu už opravdu dost dlouho :-O :-( tak jsem mimoň ;-)

Zatím fotky
super paráda....... Děti jsou úžasný miminka už tak veliký..
Ryšulky Áduš jsem poznala!!! Musela jsem trošku popřemýšlet, ale jak jsem prokoukla její oči - bylo to jasný;-)
Lauro docela síla... hlavně, že je Vali dobře - jinak nemám slov.. :-(
Mumu fakt super rodinka – moc vám to sluší!!!
Jeanin Mája je horolezkyně!! a Má´ta – neuvěřitelně prokouknul – fakt mu to moc sluší – je z něj pěkný rošťák ;-)
Isis fotky jsem ti vložila do fotoalba – dětičky jsou úžasný!! Velký a vypadají fakt sehraně ;-) paráda...
Zbytek později...

zatím pááááá

Náš výhled – zaznamenány jen koně...

Vaříme samy a ve velkém – Langoše byly vynikajícíííí

Náš přemlouvací pohled: Můžu, maminko opravdu můžu????
Denča7 32766
11.8.2007 9:13:04
Hezkou sobotu:-)
Dee, to mi povídej, taky jsem ty děti velmi ráda oevzdávala rodičům:-) ale je pravda, že jsem na ně musela pořád myslet, proč je Lukášek tak zakřiknutý...(doma se rozvádí a miminka se mu nvěnuje, má totálně zkažené zuby a je neprůbojný) Celkem mě zarazilo, že mi některé holky a pak i ten Lukášek říkali, že jsem jejich maminka, jestli si je vezmu domů a tak. No ale to byla praxe, jako zodpovědná úča to bude jié. Hrozně se bojím, že to odnese PAtrik. Takže pořád vlastně zvažuju. Nevím, jestli to nevzdám. Mě by ta práce pomohla a v březnu ych vlastně hledala znovu a v Hranicích mě nikdo bez praxe nezaměstná. Ale bojím, se že si budeme PAtrika přehazovat jak horký brambor, a nebo, že ho budu tahak o půl šesté ráno v zimě kilák na autobus.

Mu, jste krásná rodinka! a mě hlavně fascinují ty tvoje brýle:-)
Tezz 68339
10.8.2007 23:22:55
Dobrý den
nabízím možnost přívýdělku! V Česku začínající firma hledá lidi do svého obchodního týmu! Využijte velmi lákavé a aktuální příležitosti!Vhodné i pro maminky na MD! Pokud máte zájem o více informací napište si o ně na email tereza.c@centrum.cz, co nejdříve Vám odpovím!
Tereza
Mirka a Verunka 26012
10.8.2007 22:14:48
MUmu,obě dvě fotky jsou moc pěkné!!!!!!!!!!!!!!
Mu+2kluci 22463
10.8.2007 21:23:09
Pro milovnice Nextu: model i modelka na fotografii ze svatby jsou oblečení v Nextu :-))), teda až na moje gatě.
Mu+2kluci 22463
10.8.2007 21:21:44
A jedna ze svatby...my dva s Honzíkem :-), čuměl jako puk, co to má ta teta na sobě:-)))!

Mu+2kluci 22463
10.8.2007 21:02:47
Ahoj holky:-)))

Taky nestíhám vše pročíst, je to záhul :-)!

Gedzitko, to je krása s tím kopáním:-), já věděla, že na to budu furt vzpomínat!!! A neboooj! Ty myslíš, že tu polohu poznáš? Já si teda nebyla ani u jednoho jistá, kde má hlavu a patu, jen Dr. mě vždycky ujišťovala, že hlavu cítí dole (naštěstí).

My se koupeme dost, teď konečně už i já. Ale nejsme moc koupalištní typy, chodíme do přírody. A Honzík je dost otužilý, akorát do cca 15st. tůně vlezl jen po stehna.

My teď byli taky na svatbě-mojí sestřence, moc krásný, skoro jsem brečela. Už mají rok a půl starýho klučinu, pěknýho raráška. Krásně se směje a pózuje, takže mládeneček k zulíbání. Myslím, že ty fotky s ním jim může každý závidět, mohli by ho dát do svatební půjčovny :-))))!

A sexuální výchova :-))), historky mě taky pobavily. My teda nazýváme věci trochu dětinštěji, ne, že by nám vadilo říkat dětem, jak se to jmenuje správně, ale nějak by mi to z té dětské pusinky znělo divně :-))). Honzík si nachází i vlastní názvy. Jednou. když jsem ho dávala spát, mi řekl: "Mám ocásek." Nebyla jsem si tak úplně jistá, co myslí, tak jsem se zeptala: "A kdepak?". "Tady." A už nebylo pochyb :-))). A když jsem mu pak dala pusu na dobrou noc, tak povídá:"Dobrou noc maminko, dobrou noc, ocásku."

A na závěr jedno roztomilé foto:

Helča, Alenka a Adámek 23106
10.8.2007 16:48:10
Ahojky, přišla jsem se s vámi rozloučit, zítra odjíždím s dětma a mojí mamkou na Slovensko do Bešeňové, už se moc těšíme:-)))))

Holky vy co jste ze Slovenska nevím jak jezdí autobus z Bešeňové do Tatralandie?

Jinak přečteno nemám, to není v mých silách:-))))

Všechny fotky jsou úžasné, jen žasnu:-)))))

Měli jsem tu na prázdninách Alenčinu kamarádku takže o zábavu máme pořád postaráno.

Snad jsem nepropásla nic důležitého, mějte se a ozvu se za týden
DEE & ONV 19580
10.8.2007 16:31:03
Ahojda,
Gedzitko, Renda mě pobavila. Hned jsem si vzpomněla na Policajta ze školky, jak to Arnie dostal hned z první ruky: "Kluci mají penis a holky vaginu". To já se asi nikdy neodhodlám, zatím máme pořád pindíka :-)

Denčo, ahoooj, ty jsi dobrá s tou školkou, ty musíš mít svatou trpělivost, učit stádo takových čertíků. Jak teď ti kluci odešli ze školky, to musí být pro ty učitelky hrozný :-( Pro maminy samo taky, ale mamča má doma na starosti jedno, max dvě děti, ale učitelky jich mají celou třídu a musí je ohlídat.

Renýsku, tak nahoď fotku jak jsi ostříhaná. A Torinky taky, vy jste takový kočeny, chceme se kochat.

Mirko, krásný fotky z dovči. Uááá, já chci taky. Proč jsem si musela na dovolené topit v kamnech, když vy se rochníte v moři ? :-D

Už nevím...

Jo, Ondra se přes dovolenou zase parádně rozmluvil, teď už hovoří opravdu plynně, ve větách, přímo v souvětích. Koukám jako blázen. Zase na mě vybalil nějakou novou básničku, co ho naučila babi, nechápu, kam se mu to do té makovičky všechno vleze?
Magda77 13048
10.8.2007 16:25:54
renýsku, pamatuješ si to správně, ale my malovali před dvouma měsícema, takže fotky nejsou aktuální:) ještě čekám, až nám dodělají dveře a taky na kapsář na zeď za postýlku, a pak to nafotím.

teď jsem se dozvěděla, že jedna z mých kamarádek je těhotná - čeká to v březnu - má už dva kluky dva roky od sebe a nějak to popletla s antikoncepčními prášky a je těhule:) to jsem z toho zase naměko...
[<<Předchozích 1600] Názory 16011610 z 14500  [Dalších 12890 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.