Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Mirka a Verunka | 26012 |
|
|
10.8.2007 14:06:43
Ahoj holky!!!!
Tak jsem dnes byla s Verčou u doktorky.Má afty,v puse a na dlaních a na chodidlech.Kdybych to neviděla u kamarádčinejch dětí,tak bych si myslela že jí začínají na nohou neštovice.Má to tady hodně dětí,prý je zase nějaký vir ve vzduchu či co.No já vím kde to Verča tedy chytla.Ale myslela jsem že to není nakažlivé.Já už měla afty tolikrát a nikdy to nechytila.Tak jsem zvědavá na jak to bude dlouho. Rení, u nás už prší 2 dni.Ale vždycky večer.přes den je pořád naštěstí hezky. Getzitko,historka s penisem je úžasná.Ony ty dětičky to umí i pěkně vyslovovat:-):-):-)úplně si mě připoměla jak před lety (taky jsme chtěli nazývat vše pravými jmény:-))Míla ukázal na tu snad nejzapšklejší paní co šla okolo nás a nahlas a zřetelně se zeptal:"Mami a tahle paní má taky vagínu?"Krve by se ve mě tenkrát nedořezal:-) Dení,na Červený lhotě jsme byli v loni o dovolený. |
| Siki+Matýsek3/05+Kristýnka2/07 | 20004 |
|
|
10.8.2007 13:47:36
Deni,
dostala jsem se až teď k netu. V Hradci je hnusně. Teď sice přestalo pršet, ale dopolko to bylo hrůza. Vyrazili jste nakonec? |
| Denča7 | 32766 |
|
|
10.8.2007 13:47:02
ahoj holky,
nestíhám dočítat, ale nad fotkama žasnu pořád:-) jsou sper, jak březňátka tak i jejich sourozenci i maminy s pupkama:-) Nestíhám absolutně nic, dopo chodím na klavír a vyřizuju nástup do školky jak sebe tak PAtrika. Nechci přijít o mateřskou, tak tam PAtrika můžu mít jen 5 dní v měsíci. No, pořád doufám, že to nějak udělám, že ho prostě vezmu sebou a nezapíšu ho a jídlo mu dám svoje. No uvidíme. Každopádně s ředitelkou domluva moc není. Ale s učitelkou kterou budu je domluva super:-) Patrika mi bude jinak hlídat sousedka, když budu mít ranní. Bude toho na něj moc, snad to zvládne. Vidím, že řešíte zoubky, u nás teda tohle dobrý. 4istí pořád, byli jsme u zubaře a Patrik byl nadšený. No snad mu to vydrží. Ovšem pastu polyká, ale já mu tam dávám jen žďobek. Renýsku, se šatkama neporadím, snad jen jsem viděla u nás u Vietnamců jakési bílé a růžové šatky, ale nevím cenu. My jdeme 18. na svatbu tak se těším, konečně si zatancuju a zablbnu:-) |
| Arni | 19497 |
|
|
10.8.2007 11:54:12
Ahoj holky,
Mirko, ty fotky jsou nadherne, uplne jde na me para od vody!!!:)) Magdo, tak jsem schvalne nakoukla k vam do deniku, jestli uvidim Klarcin pokoj v ruzovem provedeni, protoze kdysi jsi sem davala fotky a tam si pamatuju docela tmavy nabytek, tak si to mozna s nekym pletu..? Hlavne, ze se pokojik libi Klarce a tobe, to je nejdulezitejsi;)) Holky, kdybyste nektera videla v sekaci nebo mela doma druzickove saty, ruzove nebo bile, to je jedno, nejake nacancane na svatbu, tak bych je chtela pro Viktorku. V zari jdeme na svatbu a az ted jsem zjistila, ze uz je to za par a jeste nikdo nic nemame!!!!!! Nebo kdybyste nektera videla typ na nejakem bazarku, dejte mi, pls, vedet, nove kupovat urcite nechci, ledaze by byly za nejakou "senzacne nizkou" cenu:)) Za pripadne napady diiiiky! Jinak Tori ma velikost 90/104. |
| pipka pipka | 44046 |
|
|
10.8.2007 8:55:15
ahoj
Fotky krásný! Mu-dík. Tady je děsná mlha,chtěli jsme vyrazit na Červenou Lhotu,tak ještě čekáme,jak se to probere! Siki-jak je v Hradci?Jestli tam neni tak děsná mlha,tak na Lhotě snad taky nebude.Nevíš? Historky taky dobrý. Těhulky-vám přeju pohodičku.Ostatní krásnej den ať je jak sen! Mirko-mě pobavil obrat-"Verča je malá a já stará" |
| Gedzitka, Renda *20.3.2005 | 14459 |
|
|
10.8.2007 8:45:32
ahoj Mirko, krasne fotky. Na tech plazich bych mohla sedet hodiny a jen se divat na more. No, snad pristi rok taky nekam vyrazime.
Koupani - dost Rendu pres leto sidime. Vcera se porad ptala, kdy pojedeme do bazenu a jestli se budeme koupat. Jenze ona je desna zmrzlina a v normalnich koupalistich je na ni moc studena voda. A kde jsou v dosahu nejake termaly, to nevim. Do zari to musi vydrzet, to zas bude plavco kazdy tyden. Pokazeny gramofon a opiceni - :-) mam taky bezva historku. S manzelem jsme se rozhodli, ze budeme nazyvat veci pravymi jmeny. Byli jsme na prolizackach a Renda si vzpomnela, ze chce curat na travicku, tak jsme sli. Pridal se k nam chlapecek, ktery se tam s Rendou honil a ze chce taky curat, tak jsem se ho ptala jestli to zvladne sam a rikal, ze jo. Renda ho pozorovala a pak rika, chlapecek ma zizalu. Tak jsem ji opravila, ze je to penis a Renda se pak dokolecka asi 15minut ptala, a tatinek ma penis? a mas maminko penis? a ja mam penis? a neustale se svlikala a divala se jestli jo nebo ne. Myslim, ze ostatni maminky na hristi se docela bavily. Jo a Renda se konecne naucila rikat, jak se jmenuje. Vcera bravurne zvladla i prijmeni, jak se jmenuje maminka a tatinek a jakou barvu ma nase auto. Tak ted jeste zvladnout adresu a telefonni cisla :-))). Jen nevim jestli by to rekla nekomu cizimu, ona se totiz s cizima zasadne nebavi. Vcera taky dostala zachvat vzteku, kdyz jsem ji rikala, ze se jde osprchovat a spat. Tak jsem ji kopajici soupla do vany, osprchovala vlaznou vodou, zabalila, ona se uklidnila a pak mi tak litostive rekla - "Renda zlobila maminku". To bylo tak neuveritelne... tak jsem se zas na cas vypovidala, doufam, ze to prezijete :-D PS: jo a Krystof kope a desim se, ze bude taky KP - uvidime za 3tydny. |
| Magda77 | 13048 |
|
|
10.8.2007 8:33:55
ahoj holky!
konečně to tady trochu ožilo, už jsem se bála, že snad zanikneme! všechny krásné fotky!!! hlavně ty od moře, to je zase provokace:) my už nebyli u moře, ani nepamatuje, jela bych hned:) ostříhaná adélka - poznala jsem ji. mě se víc líbí u holčiček culíky, ale ryšulko, chápu, u nás to jsou boje, že na nůžky myslím každý den, ale zatím se držím. mirko, klárka se taky tahala za pupík, já jí nic neříkala, abych na to neupoutávala pozornost, ale naopak babička s dědečkem jednou týdně se jí to snažili odnaučit, a asi po měsíci to přestala dělat. renýsku, tak jestli se ti zdály ty pokojíčky od rení přeslazený, to bys měla vidět ten klárky - růžově vymalovaný v kombinaci s lila + růžová postýlka:) tam by nemohl bydlet v žádným případě:) mumu - kubík má úžasnou pusinku! zoubky - u nás říkáme tuto básníčku, jinak se jí taky moc nechce, hlavně jí pastu a pije vodu:¨ nanynka se chlubí, že má čtyři zuby. jeden zoubek na jablíčko, druhý zoubek na hrušku, třetí zoubek na masíčko, čtvrtý na kus tvarůžku. teď ty jeníku, ty se chlub! prosím, já mám jeden zub. jeden zoubek na jablíčko, jeden zoubek na hrušku, jeden zoubek na masíčko, jeden na kus tvarůžku. ten můj zoubek, chrupy chrup, není zoubek - to je zub! jména samozřejmě dáváme svoje - klárinka se chlubí.... (a mytí ručiček pod.jako klárka týnky - chlupatý bacil a tlustý, rychle je umyjeme, ty utíkaj! a podobný story. ale když jsme někde mimo domov, tak to mytí rukou miluje a vyžaduje. a taky má svoje vlastní mýdlo z dm, tak to se jí líbí) ale má teď úplně šílenou averzi jak k mytí hlavy, tak ke koupání vůbec:( |
| Renítko | 6264 |
|
|
10.8.2007 7:06:29
Ahoj,
Mirka - krasne fotky! :o) Marta - http://www.nickjr.co.uk/shows/dora/index.aspx Prajem vsetkym krasny den, tu ma konecne prsat, ale neverim, vonku svieti slnko...Ideme sa nachystat na prechadzku... |
|
|
9.8.2007 21:09:54
Mě se taky Adélka moc líbí jak je ostříhaná.Chtěla jsem dát Verču taky (hlavně když jsem viděla jak jí to v loni slušelo,když byla nakrátko),ale pak jsem si to rozmyslela a dala jí jen zastřihnout.
|
|
|
9.8.2007 21:08:02
Mumu,první je kahtisma,druhá a třetí:-) agiafoli,čtvrtá je asi si myslím že kalamitsi.Ale to si nejsem jistá.Jak jsem psala furt jsme byli ve vodě.Když ne v moři,tak aspoň v bazénu.V pondělí mi řekla Verča že na koupališti je to skoro tak hezký jak v bazénu na dovolený.Tak snad se ještě udělá hezky:-)
|
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.