Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| DEE & ONV | 19580 |
|
|
8.8.2007 14:07:22
Ahoj, teda Ryšulkovic Adel bych nepoznala, až když jste mi to naťukly. To je teda změna :-)
Renýsku, s prsama je to teď napytel, kvůli těhu nemůžu na mamograf, takže zase za půl roku UZV a pak se uvidí. Ale mě to naštěstí vůbec nevadí, nic necítím - teda vlastně teď jo, to co popisuješ jsou přesně moje těhulecí prsa. Taky bolí, potvory. Zatím mám nález, že jsou to fibroadenomy, tak snad se to nezvrhne v něco fuj. Dnes je mi první den dobře, tak zas mám strach, jestli je všechno OK. Ta doktorka si klidně odjede na 3 týdny na dovču a já se tu můžu zbláznit. Snad se mimísek umravní a začne růst, když jsem to počítala, tak jsem otěhotněla snad těsně před MS, což by teď byl nějaký pátý týden, takže na srdíčko je fakt ještě brzo. Baštím pizzu, mňamky. Večer zkusím dočíst, papa |
| jasmin | 20297 |
|
|
8.8.2007 13:47:52
Holky dik. Takze u nas je to skoro stejne jako u Vas. Muzu byt v klidu.:o]]] Tynko rikanku mame stejnou, finty a bachorky mate taky ,pokud teda na ne jsou nervy :o] Jinak za cisteni zoubku rano muze dostat zvykacku :o]]
Renysku, vlasy delsi nez ty ,to uz je sila. To budeme mit tak v 5 letech :o{ Ale ona se stejne nerada cese a rada se striha :o]] S tema bulkama je to hnus, mrzi me ze te to trapi, a nelepsi se to. Snad najdes neco ,co ti pomuze. Taky jsem Adelku poznala podle oci, jen jsem vahala ,co to Rysulku popadlo,ze strihala :o]]]]]]]]]]]] |
| Arni | 19497 |
|
|
8.8.2007 13:38:21
Teda to je esej, omlouvam se!!!:)
Kacko, u nas je to podobne jako u Tynky, ja vetsinou rikam rizy, rizy a Honzik ma verzi zase o cervikach. Vcera tusim byla Kouzel.sk. o bacilech, tak to ted taky trochu zabira. Nekdy je to vic o pojidani pasty, nez o cisteni, co muzu, tak precistim, nejak to moc nelamu, at si nevypestuje uplne odpor. V pulce srpna jdeme k zubari, tak jsem zvedava, co povi. Oba dva:) |
| Arni | 19497 |
|
|
8.8.2007 13:33:49
Ahojky!!!
Vsechny moc zdravim, snad stihnu reagovat na vse, co jsem chtela. Ostrihanou holcicku typuju na Rysulcinu Adelku:), ty oci jsou jeji i kdyby byla do hola;) A v kratkych je moc mila, zase vic miminko:) Ja uz taky nemam nekdy nervy a rikam Torince, ze ji ostriham, kdyz se nechce cesat, jenze nechce, fakt se radsi necha ucesat. Vlasy uz ma delsi, nez ja (ja jsem teda pristrizena), ale i tak, je co cesat. Kdybych mela mit dve a vice holek, bude s tim pekna fuska, to radsi vidim na jezka:)) Jeanine, jsem moc rada, ze se ti u nas libilo:) Jestli je ten strom kouzelny, tak mozna proto jsem se jeste z tchynky nezblaznila, myslim to ted trochu v nadsazce, ale nekdy uz mi z ni fakt brnka. Takze jsem ted vlastne rada, zes ten strom "povysila", kolikrat jsem ho uz chtela nechat odstranit. Stejne to podle Honzika nejde, ma koreny hned pod barakem, tak bysme si vybulili jeste chaloupku!!!;)))) Dnes se nam pod nim hezky lebedilo, skakali jsme na matracce:) a nebylo takove vedro jako na slunicku. Tori ted dela diky Matikovi paradni premety, ale byla z nej docela zakriknuta, asi ze jej neznala, protoze vcera tu s kamaradkou radili jak dasi, maly Ivanek se, chudak, vzdycky radeji klidil stranou. Skoda, ze vam to nevyslo, stejne mam uz na zitrek pevny program, takze snad nekdy priste!:) Maja je pekny lezec! Tori nam ted splha po trubkach, co jsou svisle v chodbe, nekdy se vyskrabe docela vysoko a pak me obvolala, uz to poznam podle tonu, ze potrebuje sundat prave z te trubky, je to ton nejvyssiho ohrozeni, pac si pod sebe nevidi:) Tynko, krasne fotky a krasne deticky!! Smilik Ondra je super, bude to urcite velky pohodar. Mumu, taky krasne fotecky, Kubik vypada v tom kocarku tak "nuchnave" (neni nad cesky jazyk;)), Honzika uz je tam plno¨:) Tori se vcera nasoukala do kocaru pro panenky a chtela vozit. Jeste me opravovala, ze malo houpam a nerikam hushus, ale jak rekla, at s ni jedu na prochazku, tak klesla cast verze sportaku a uz nastesti lezla... Gratuluju brachovi k detem!!!, je to super, jak jinde funguje adopce, tak rychle, jak ma. Dee, snad si prectes muj dotaz, co tve bulky v prsou, uz dr. neco zjistili? Ja se chci zkusit objednat nekam jinam, protoze me ty bulky porad rostou a zase se zmensuji a je to dost bolestive. Nemuzu ani spat na brise a kdyz se zvetsuji, tak me tlaci i podprsenka nebo jakykoliv dotyk, je to otrava. Taky si lamu hlavu s tim, co by to udelalo v tehu, takze snad se dostanu k nejakemu lepsimu dr... Drzim moc palecky s mimaskem, at je na UTZ bzry dobre videt a tesime se na zpravicku!:) Lauro, snad te chytim nekdy na skypu!! Siki a Isis, gratuluju holcickam k pulrocku, neuveritelne to leti!!! A Martinkovi gratuluju k odplinkovani! Reni, jak dopadla kamoska v GB? Vylizala se z toho nejak? Ty pokojiky jsou na me moc preslazene, teda hl. ty holcici, jsem romantik, ale i tohle je na me moc:)) Ten klucici do modra je fajn, i ta cervena verze s autem, pro kluka asi super napad, hl. ta postel. Pokojik take zatim jen planujem, premyslim nad barvama, nejakou predstavu mam, takze se moc tesim, az budu moct realizovat, jeste musime prvni zateplit a zlikvidovat stary nabytek a haraburdi, vubec nevim, kam se takovy stary nabytek dava... Vic uz si nevzpominam, tak jdu varit, teprve...:) Mejte se super a uzivejte slunicka, pry se ma zase vyrazne ochladit:/ |
| Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 | 13509 |
|
|
8.8.2007 11:56:41
jenže já na takovýhle srandičky nemám opravdu každý den nervy, takže se mnou je to spíš o dohadování..... a výstraze, že nebude čokoláda, bonbonky a pod...
|
|
|
8.8.2007 11:55:08
AHojda,
Rení, krásný pokojíčky :o)) my už taky máme vyřešeno, tak budu hledat inspiraci až za pár let na studentský pokoj. Čištění zoubků je u nás taky ne moc veselé :o) Klárka někdy taky nadává, že jí to bolí, ale spíš si myslím, že si je čistit nechce a hledá výmluvu. Spolu říkáme při čištění básničku: Čistím zoubky řízy řízy, ať jsou bílé jako břízy. Vlevo, vpravo, vpředu, vzadu, horní a pak dolní řadu, ať jsou bílé jako sníh, ať má každý radost z nich. Tatínek na ní zase chodí s báchorkama o bacilech, je sranda to poslouchat... vyhánějí bacily do umyvadla a koukaj, jak utíkaj z pusy... :o)) takže z koupelny slyším - fuuuj támhle sedí jeden tlustej, honem ho vyženem.. a ještě tady jeden velikej, vidíš ho jak utíká?? apod.... :o))) to Klárku baví a vyháněla by bacily třeba 5 minut :o) |
|
|
8.8.2007 10:13:21
hmm tak, vedle jak ta jedle :o))))
|
|
|
8.8.2007 10:12:12
ahoj, já bych řekla Mirky Verunka, jdu se mrknout :o))
|
| jasmin | 20297 |
|
|
8.8.2007 9:26:43
Gedzitko,tak tak vnimava Ani neni.Zoubky by se mohly uplakat a nepomohlo by jim to :o[ Take mame rikanku. Uz dostala prednasku od zubare a na nic :o[ Alespon, ze to funguje u vas.:o]]Zkusim to znova ,ji neco takoveho rict :o]
Ale zubari rikaji ,ze dite je schopno si samo vycistit zuby poradne az kolem 6-7 let. Takze i Tomovi docistuji zuby a s Anou bojuji. |
| Gedzitka, Renda *20.3.2005 | 14459 |
|
|
8.8.2007 9:21:35
My mame takovou pohadku o tom, jak zoubky placou, kdyz je trapi kaz a jak je to boli a naopak jsou vesele, kdyz prijde pravidelne kartacek na navstevu a pastou je ocisti. Renda je takovy vnimavy typ a vi, ze kdyz nekdo place, tak je to spatne a to nechce. Rano si je cisti sama, vecer ji je cistime my.
|
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.