| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1650] Názory 16511660 z 14500  [Dalších 12840 >>]
Jeanine, M 3/05 a M 10/06 a // 21662
9.8.2007 11:36:39
Deni, ahoj, příští týden ve čtvrtek a v pátek budu v Ústí...nebudeš tam? Plánujeme srazík s Kačkou!!!
pipka pipka 44046
9.8.2007 11:05:08
Ahoj,já to šechno edočetla.jste teď děsně ukecaný:))!

tak vás pobavim,jak jsem pitomá-jela jsem nakoupit do Pejru.Chci zamknout auto-normálně píp píp a ono nic.mačkám klíč jako blázen a nic.A co chytrá já??Volám manžovi-nejde mi zamknout auto,co mám dělat!!!On chvíli nemluvil-a když zase chytil dech,tak se mě úplně klidně zeptal:"a normálně klíčem to zamknout nemůžeš?,Strč ho do klíčový dírky a otoč!Asi došla baterka"Já dostala záchvat smíchu.Tak takhle jsem na tom!!!Manža řek,že to ani nemůže nikomu říct....

HHHHezký den!!!

Mu+2kluci 22463
9.8.2007 10:25:18
My taky byli ve Vasiliki, ale Agios Nikitas se mi líbílo mnohem víc. Taky jsme sjezdili,co se dalo. A snědli :-), byli jsme ještě bez dětí a já těhu s H.,akorát už po nevolnostech :-))).
Mirka a Verunka 26012
9.8.2007 9:13:53
Mumu ve Vasiliki.Zvažovala jsem agios nikitas,ale nebyl tam vhodný hotel od tý cestovky co jsme letěli.A pak mi došlo ,že když je ostrov tak malý,tak nebude problém všude dojet autem.Ty pláže mě nadchly,že byly ve skutečnosti hezčí než na obrázcích .
Mu+2kluci 22463
9.8.2007 8:36:51
Mirko, na Lefkadě jsem byla taky děsně spokojená, kde jste byly???
Mirka a Verunka 26012
9.8.2007 8:12:10
MUmu ,čištění zubů u nás probíhá tak nějak podobně jako u vás!
Mirka a Verunka 26012
9.8.2007 8:11:27
Ahoj holky!!!!!
Moc vás všechny zdravím i vaše dětičky.Dlouho jsem tu nebyla.Vrátili jsme seminulý týden z dovolený,ale ještě připravuju našemu taťkovi oslavu narozenin(má kulaté:-))a tak pořád mám málo času.Ale četla jsem!!!!!

My jsme byli v řecku na dovolený na lefkádě.Já jsem ještě v řecku nikdy nebyla,ale byla jsem spokojená.Vybírala jsem to na internetu podle pláží a nezklamalo mě to,spíš naopak.Verunka se naučila před dovolenou plavat s rukávkama a tak to pořádně využila.Plavali jsme i z lodi přímo do moře,ale to jsem jí dala pro jistotu záchranou vestu.Ani nejsme moc opálený,protože jsme z moře skoro nevylezli(taky jsem se mazala 30 a Verču 50,pro jistotu .Verča je malá a já stará:-)).

V pátek se nám vrací kluci,tak už budeme zase komplet rodina.Verča se už na bráchy strašně těší,já taky.

Pak hodím nějakou fotku,Verču jsem neostříhala:-)
Mu+2kluci 22463
8.8.2007 20:57:37
Ahojky, absolutně nestíhám dočítat...tak se omlouvám, pokud nezareaguju na něco důležitýho!
Hádanka: tipuju taky Verunku od Mirky! Je to fakt kočka, to bude jednou maxičíča :-))).

U nás vše ok, po dlouhé době měl akorát Kubík včera i dnes večerní koliky, už jsem doufala, že jsou za námi.

Honzík konečně bez plen, nevím, jestli se neopakuju. Už se i sám obuje, tak nám chybí oblíknout se a aby přestal být línej se sám nakrmit a můžem do školky :-))).

A čištění zubů??? Každý den dvakrát se odehrává stejné schéma: "Né, zoubky ne!!!" Musím ho chytit, položit si ho na klín. otevřít mu pusu a pak spolu zpíváme Jede jede poštovský panáček a říkáme básničku, kterou si vymejšlím a vždycky začíná:"Zoubečky, zoubečky, vy naše myšičky, musíme vás vyčistit, abyste nebolely, Honzíka netrápily, zoubečky, zoubečky....atd."Já sleduju hodiny, abych ho piglovala aspoň ty 2minuty. Pak ho ženu do koupelny na vypláchnutí a opět "Ne, vypláchnout ne"...:-)))
Ryšulka, K+A 20084
8.8.2007 19:28:11
Ahoj holky, tak jsem se chystala jak se rozepíšu a ted jsem zjistila, že jsem pravděpodobně nechala mobil ve vlaku, takže jsem z toho celkem rozhozená, tak jen v rychlosti.

Adélka má letní sestřih, protože culíky moc nemusela, mytí hlavy byl horor a ted v létě se dost potí. Navíc měla vlásky hrozně jemňoučké, tal třeba trochu zesílí.

Já vás čtu, ale nestíhám přispívat, bud pracuju nebo se věnuju dětem a času je fakt málo.

Byli jsme v Ostré v Botanicu, fakt super, moc doporučuji, Kuba si udělal provaz, manžel mi utepal prstýnek, vyrobili jsme společně mýdlo, udělali svíčku. A na zahrádce se děti vyběhali, líbilo se jim hlavně bludiště.

Dee, tobě držím palečky, s miminkem i s prsama.

Týnko, užijte si playmobil a dovolenou samo taky.

Jinak dětičky všechny moc pěkný a roztomilý :o).

No a jdu balit balíčky, abych měla peníze na novej telefon, se asi picnu :o((.
Siki+Matýsek3/05+Kristýnka2/07 20004
8.8.2007 19:24:03
Teda vy jste toho nakecaly, to není poslední dobou obvyklé!!!
Isis, taky Zuzance přejeme vše nej k půl ročku. U nás jsou noci docela podobné. Do 5 měsíců spala Kristýnka celou noc (i 9 hodin) a teď poslední asi 3 týdny se začala docela budit taky i 3-4 krát za noc, jsem z toho docela hotová, radovala jsem se, že to bude lepší než s Matýskem, tak snad se to zase zlepší. Už jsem jí zkusila včera a dneska dát kaši na noc, tak uvidíme, zda to bude k něčemu dobré.
[<<Předchozích 1650] Názory 16511660 z 14500  [Dalších 12840 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.