| jasmin | 20297 |
|
|
7.8.2007 22:18:11
Jeanine ,tak tahle fotka je bozi :o]] Maja je tam skvela :o]]
Zkusila jsem napsat do FL diskuse Slavce na rodine a uvidime.Rada je ctu,ale ukecane jste desive :o]]]]]] Jdu delat zenu :o]] Dobrou noc. |
| Jeanine, M 3/05 a M 10/06 a // | 21662 |
|
|
7.8.2007 21:59:16
Isis, neboj, to se brzy zlepší. Mája to měla také, těšila jsem na příkrmy...pak padl půlrok, příkrmy jíst nechtěla a dodnes jí moc nejedou ale v noci spí jako dudek, pokud jí zrovna nerostou zuby.
Rení, na Tebe jsem zapomněla, ahoj, schody nech Renátku natrénovat. Mája už po nich leze nahoru i dolů :) je to fakt horolezec a Matouš jí v tom vydatně podporuje, pořád jí odněkud tahám dolů... Domko, také zdravím!!! |
| Jeanine, M 3/05 a M 10/06 a // | 21662 |
|
|
7.8.2007 21:54:55
Kačko, Mumu, FL šla na dámu, protože Rodina se hrozně sekala a vypadávala a my jsme děsně ukecané :))))...už i tam jsme v TOP 10. Diskuse je uzavřená, ale já se tam za vás zaručím...Těším se :)
Mumu, to je Hemp Hour vázačka od Babyidei. Mám jí i v modrém a vínovém ![]() Je to konopná plenka, vkládám do ní jednu obyčejnou čč. Na léto je super, nechávám jí bez svrchních kalhotek, protože neproteče, jenom navlhne a to mi nevadí, aspoň jí hned přebalím. Super rychle schne. Týnko, super fotky. KLárka už má krásně dlouhé vlásky :), je to slečna. |
| Isis (3 děti) | 10789 |
|
|
7.8.2007 21:46:50
Ahoj holky,
po delší době zdravím. Dee, moc držím palečky! Týnko, Mu, Jeanine - krásné fotečky! Pokud je teta Lenčula na PC, brzy se dočkáte i fotek ode mně. :-))) U nás vše OK. Zuzanka bude mít půl roku v sobotu - tímto zdravím Sikinku. :-) Do poradny ale jdeme až příští týden, tak potom hodím míry. Zuzi je stále hodné sluníčko, jen poslední dobou nějaké nedojezené. V noci se budí i 4x, což od dětí neznám. Ale naštěstí ihned po koju usíná... Martínek od minulého týdne konečně hlásí na nočník. Předtím to bylo o odchytávání, takže samo byla občas nehoda. Na noc plínku dávám, nechám to uzrát. Naučil se šlapat na kole. Sice máme provázek, ale je to spíš na psychologický efekt. A do třetice - už jí na normální židli, jídelní stoličku přenechal Zuzance. :-) Takže tolik od nás. |
| Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 | 13509 |
|
|
7.8.2007 21:35:23
Chi, no mě přišel nějakej dospělej, ale docela malinkej :oDDDDDDD
|
| jasmin | 20297 |
|
|
7.8.2007 21:30:37
Mumu ,koukala jsem, ze jsi na diskusi Fl. Jdes na Damu ? Ja je cetla,ale nezvladala prispivat ,ale obcas tam meli dobre rady ,tak me budou chybet. Zkusim se k nim pridat. FL mi nejak prirostla k srdci :o]]]
No me ta fotka Honzika v kocarku taky nesla do hlavy :o]]]]]]]]]]]]] Reni, Ani ma take takova obdobi, kdy neni schopna se delit a pujcovat sve veci. A na druhy den je zase v pohode :o] S Tomem ted spi a malokdy jeden druheho vzbudi, ale driv to bylo stejne jako u Vas. Ted spi oba tvrde ,tak se proste nevzbudi. Jsem za to vdecna :o]]] A gratulujeme k prijeti do skolky. Snad bude Petko nadseny ze skolky porad :o]]] |
| Mu+2kluci | 22463 |
|
|
7.8.2007 21:26:47
Jaenine Madlobuddha!!! :-))) MMCH, co je to za plenu? :-)
Týnko, nááádherný fotky, nááádherný děti :-), nááádherná kuchyňka. Smůla s tou chatou:-). Ondrášek už je takovej klučina!!! Lauří, já teda bych se osobně na žalobu vyprdla, zkusila bychj se s tím srovnat, bála bych se komplikací s tím jejich obviněním a případných důsledků pro Vali... Jo, ty dětičky jsou sourozenci, jsem moc zvědavá, jak to najednou budou zvládat, moc jim držím pěsti, je to fakt prda!!! Kačko, bráška pracuje různě v zahraničí, ale poslední dobou nejvíc právě v Beneluxu. Už měl kdysi lásku v Rumunsku... Momentálně se začíná v Belgii usazovat, ale bude si držet zázemí i v ČR. |
| Mu+2kluci | 22463 |
|
|
7.8.2007 21:18:17
Týnko, nééééé!
To je fotka Honzíka z teď :-))), leze Kubovi do koče a spí tam :-))). |
| jasmin | 20297 |
|
|
7.8.2007 20:40:58
Tynko to je nadhera, hned bych jela znova. Asi ale pojedu ke konci tydne na Machac ,za prateli. Alespon neco.
Lauro, kde presne jste u toho Machace byli s tou kamoskou ? A s tou praci ,je to fakt skveli. Jen tak dal,budu k tobe chodit na kosmetiku :o]]] A drbat. :o]]] Jeanine ,to jsou kouzelne fotky. Maja je sikulka :o]]] Ale mas co hlidat ! |
| jasmin | 20297 |
|
|
7.8.2007 20:36:53
Mumu ,to jsou paradni zpravy :O]]] Super ze se vase rodina rozrusta, skoda ze tak daleko. Zijou tam uz dlouho ? DH tak pracoval take.
A ta adopce to nemam slov,uzasna zprava !!! Dve deti a najednou a rychle,je skvele ,ze se to obcas povede . |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.