| Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 | 13509 |
|
|
7.8.2007 18:03:35
kačko http://www.ritzlerhof.com/
Jeanine, Mája lezec je super :o)) že jsi sem dávala takovouhle fotku Matíka?? :o))))) Rení, ono ho to zase za chvilku přejde a chyne ho něco jiného..:o)) holt pořád něco bude :o) Lauri, dej vědět, jak jste dopadli s Val na kontrole. |
| Laura TDV | 16876 |
|
|
7.8.2007 16:38:54
holky díky!!! ale fakt nevím??? bojím, se, že když podám stížnost,tak oni na mě vyrukují s tím obviněním, co řekly:O((( ale v žaludku, mi to drží furt a dost!!!!!
Tu práci mám v týdnu někdy večer, po 17h, kdy už je David, doma a v sobotu celý den, to mi jezdí hlídat mamka. od září to bude ještě jeden den v týdnu /ne už ty večery/. to mi bude jeden den hlídat kamarádka. píšu zmateně, co?? takže od září dva dny v týdnu:O))) Kačko, hned jak budu mít chvilku, tak napíšu!!! za dva týdny jdeme s Davidem na reiki 2. Mu!!! to vadooo!!! gratuluju!!! krásné zprávy!!! a ty děti, jsou sourozenci?? /myslím, bio?/ že jim moc gratuluji a pozdravuji!!!! a ať jsou štastní!!!!!! tak najednou mají dva caparty!!! to je krááásný!!! vím, jak se cítí a co prožívají!!!! Týnko!!! užijte si dovču!! a krásné fotky!!! Jeanine!! díky!! a Majda, je veliká slečinka!!!krásná!! Matoušek prokoukl!!! Mu!! také krásné fotky!!! |
| Renítko | 6264 |
|
|
7.8.2007 16:28:19
Ahoj,
zdravim po 3 tyzdnoch, bola som u rodicov a bez netu... Ani ste toho vela nenapisali, az dnes...Krasne fotky, vsetky!!! :o) U nas nic noveho, dovolenka este daleko :o) Renatka je lezec ako Madlenka, na okno sa nastastie nedostane, to by som bola zrela na infarkt :o))) Najviac ju zaujimaju (a mna desia) schodiky na terasu... Petko dnes dostal list zo skolky, prijimaju ho od 7.1. Takze budema mat skolkara, on sa velmi tesi, ja sa s tym budem vyrovnavat tazsie... Chystame sa Petkovi urobit destku izbicku, zacinaju sa deticky trosku rusit, ked sa Renatka v noci mechri v postielke a funi, Petka to zobudi, ked Petko vykrikne zo spania "to mi neber", "potrebujem" tak sa budi Renatka... A zacina nam to prave "lakome obdobie"... Neda si vysvetlit, ze navsteva si tu hracku nevezme domov, ze sa s nou len chvilku pohra, place, boji sa a schovava si hracky...:o( Mame kamaratku s chlapcom o 10 mesiacov starsim a pekne na nom uz roky vidime co nas v najblizsich mesiacoch caka... |
| Jeanine, M 3/05 a M 10/06 a // | 21662 |
|
|
7.8.2007 15:51:25
Tak se podívejte, co mi teď dělá Mája pořád dokola...má tu cestičku pěkně připravenou :)
![]() a ještě si zatleská ![]() Koho mi připomíná??? |
| jasmin | 20297 |
|
|
7.8.2007 14:44:11
Pekne to blbne ,zkousela jsm sem ten prispevek dat na 4 x !!
A mame nekde na ceste k nam projek domecku,dne sho pry poslali. Tak jsem na nej zvedava???? Zacnem vybehavat stav. povoleni. |
| jasmin | 20297 |
|
|
7.8.2007 14:42:30
Tynko, Mumu vy ty kluky mate jedna basen :o]]]] jsou nadherni. Ondrasek je podobnej Klarce a Kubicek s tou jeho pusinkou je k ponuchnani :o]]]
Tynko ,hod prosim odkaz na ten vas hotel ,kam jedete. Stale patrame kam vyrazit ?? A kuchynka je super, ze bych take udelala. Mam jednu pro Ani koupenou,ale nejak se mi nezda :o[ Az bude pc v poradku, hodim sem nejake nase fotky, nez na nas zapomenete. :o]] Jo Lauro souhlasim s Tynkou ,alespon s podanim te stiznosti, za hrube chovani personalu! |
|
|
7.8.2007 14:10:17
Tak přebalovací klárka je v albíčku, jen si to zvěčte na plnou velikost, jinak tam nic moc není vidět :o)))
|
|
|
7.8.2007 13:54:51
raději jsem to odeslala.
Jinak u nás nic převratného, Ondrula je stále vysmáté a spokojené miminko, jen před spaním se z něj stává megahladovec a to moje prsa nestíhaj, takže 1x denně mi pomáhá 90 ml Beby HA :o) bříško nás ještě sem tam trápí a má pořád rýmu, no hned po dovče jdem na tu alergo, tak uvidím.. (už jsme měli jít, jenže jsem se s něčím ještě radla po telefonu s tou alergoložkou a zrovna byly ty megavedra, tak nám říkala, ať se tam v těch hicech nehrkáme) Klárka je velká pomocnice, pak někdy hodím do albíčka jak už přebaluje (samo s mou pomocí) Ondru, ale fotky jsou hambatý, tak nechci sem... Příští čtvrtek odjíždíme na rodinnou dovču nejdřív 2 noci v Norimberku (Ryšulko dík za tip na Playmobil, snad budeme mít ok počásko), pak týden v Alpách blízko Insbrucku, krásný rodinný hotýlek s velikánskou zahradou, bazénem, prolejzačkami a úžasným výhledem do údolí.. a na zpáteční cestě 1 noc v Mnichově. A ještě malý velký tapetýrung :o)) Klárka má na chalupě novou kuchyňku - výroba děda a já :o) ![]() Náš věčný smíšek ![]() ![]() Už je ho kus (no bude mít téměř 7 kg) ![]() Taky jsme stihli jednu oslavu narozenin ![]() A pak maminka šikulka zabouchla klíče od auta v autě, takže jsme už zapakovaní na chalupu zase museli pěkně vybalit a o víkendu jsme alespoň vyrazili do zoo :o) ![]() ![]() Afrika v Praze ![]() |
|
|
7.8.2007 13:44:36
Ahooj, hlásím se taky po dlouhé době. Pořád se někde flákáme.. :o))
vezmu to tak letem světem :o)) - Gedzitko, moc krásný fotky z dovči, je vidět, že jste si to náramně užívali, pupík ti sekne .o)) Magdi, už je klárka OK? Renato - NZ :o))) ještě budou :o) a klobouk dolů před tou vůlí, fakt je to ohromná proměna, sekne ti to!!! A Martínek je super, že tam s tebou vydrží :o) Kačko, vyzdravte se brzo!! Dee, moc držím pěstičky, ať už příště vidíš pulzující srdíčko, a nějak zvládni ty nevolnosti, snad tě to brzo pustí!!! Teeda Matíku, jsi fešák!!!! Siki, dopředu vše nej Kristýnce k půlročku!!! Mumu, to jsou nádherný zprávy!! lauri, taky jsem se prokousala k té story s Valinkou, to je hrůza!!! Snad je beruška Ok a brzo zapomene. S tou žalabou ti nevím, řekla bych, že jsi proti nim v děsné nevýhodě i když jsi samozřejmě v právu,, ale myslím si, že by to ještě obrátili proti tobě. Rozhodně ale napiš alespoń stížost na vedení a případně lékařskou komoru... Mu, to je teda rozdíl!! Honzula byl už pěkný vlasatec!!! |
| Mu+2kluci | 22463 |
|
|
7.8.2007 12:45:09
Vevava jsem taky já :-)))
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.