| vevava | 28322 |
|
|
7.8.2007 12:44:32
Pro srovnání: Ve stejnou dobu ve stejném kočárku:-))):
![]() |
| Mu+2kluci | 22463 |
|
|
7.8.2007 12:37:32
Ahojky, tu je Kuba, jediná fotka z poslední doby, já fotila furt jen Honzíka, musím to napravit!!! Kuba nádherně už tak 3-4 týdny pase, převrátí se z bříška na bok (na oba), hodně se pohybuje a furt směje :-)))).
![]() |
| domka+klarka+saska | 20862 |
|
|
7.8.2007 12:05:57
ahooj,
vsetkych pozdravujem z dovolenky. prsi, tak sme zapadli do cukrarne a cakame, ci sa zlepsi pocasie. dufam, ze sa mate dobre a ste zdravi! nestiham docitat. o tyzden uz z domu papa... |
| jasmin | 20297 |
|
|
7.8.2007 11:43:28
Ahojky.
Dee, si tehu a vse bude ok :o]]] Tak se raduj i z nevolnosti :o]]] Se mi to rika ,vid ? :o]] Dekujeme za povzbuzeni, Tom je celkem ok. Jen noci jsou horsi,je mu zle a je mi ho lito,ale to zname vsechny. Lauro gratulace k praci,jak jsi to vyresila s detma ? Az budes mit chvilku ,pisni neco o tom reiky . Jsem opice zvedava :o]] Asi bych to uz nechala byt,kdyby byla Val vase, bylo by to trochu jednodusi ale takhle,lide jsou svine!! I kdyz uvidite jak dopadne David na Ko.Jak se dr. budou chovat. Hlavne ze je Val v poradku. Priste pojedes proste jinam. Mu porad neni nase pc v poradku,az bude poslu Tabisky :o]] Hod fotku Kubika, jsem zvedava na miminecko . |
| Jeanine, M 3/05 a M 10/06 a // | 21662 |
|
|
7.8.2007 11:28:43
No toto :-OOO
Mumu, tak to jsou skvělé zpravy :)... No tak já to nechám na Tobě, kdy se Vám to bude hodit. Jenom tuhle neděli už tu máme jednu návštěvu nahlášenou :)...stejně má být nic moc. Lauro, gratuluji...ať jsi v práci moooc spokojená a dětičky ať Ti dělají jenom radost. S tou stížností držím palce, ať se rozhodneš jakkoliv. Jako právním mohu říct jenom tolik, cokoliv řekneš, budeš muset prokázat. V nejhorším případně by mohla svědčit i Valinka, ale přece jenom je potřeba brát v potaz její věk a hlavně její dobro. I pokud by Tě špinavě obviňovali, přišel by určitě na řadu odborný posudek ze strany sexuologa a to jak na Vás dospělé, tak i na Valinku...ten by snad ukázal pravdu...akorát by to bylo nepříjemné. Jenom aby nenavrhli nějaké předběžko a nechtěli Vám Valinku dočasně odebrat, ale to by od nich byla sviňárna nejvyššího kalibru kterou bych neváhala oplatit trestním oznámením pro poškozování cizích práv apod. |
| Jeanine, M 3/05 a M 10/06 a // | 21662 |
|
|
7.8.2007 11:22:55
|
| Mu+2kluci | 22463 |
|
|
7.8.2007 11:16:42
A Jeanine, já jsem pro, jen ať neprší a není zima...na srazík!!!
|
| Mu+2kluci | 22463 |
|
|
7.8.2007 11:14:41
Dee-vydrž, mně bylo blbě jenom v noci :-( a děs, ale přejde toooooo!!!! A ať je vše ok!!!
Kačko, přeju uzdraveníčko brzy! Jeanine, já Matíka fakt nepoznala ani náhodou :-))), moc mu to sluší, vypadá už starší :-), bude z něj fakt moc pěknej chlap! Lauro, jsem ráda, 6e Val je ok:-))). Mám dvě radostné zprávy z mého okolí, tak se podělím: Brácha bude mít mimčo. V lednu budu poprvé tetou...ale až v Belgii. A kámoška, co se s manželem už pěkných pár let snažili o mimi neúspěšně dostala dvě děti k adopci (2r a 10měs), vyřídili jim to běhhem tří měsíců!!!! |
| Siki+Matýsek3/05+Kristýnka2/07 | 20004 |
|
|
7.8.2007 8:27:24
Jeanine díky za gratulaci. Kristýnce už bude ve čtvrtek půl roku, hrozně to utíká...
|
| Gedzitka, Renda *20.3.2005 | 14459 |
|
|
7.8.2007 8:24:46
Ahoj Dee. Gratuluji a drzim palce, at se vsechno vyviji tak jak ma.
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.