| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1740] Názory 17411750 z 14500  [Dalších 12750 >>]
Mu+2kluci 22463
31.7.2007 22:35:53
Renda, Gedzitka a ??? Jo?
Mu+2kluci 22463
31.7.2007 22:34:11
Ahojky,

Lauro, kam jsi psala ten text prve? Nějaká reakce byla?

Kačko, vracíme se až 4.-5.8., manžílek zítra dorazí za námi a bude tu ještě pár dní s námi.
Poslední 2 dny se H. konečně pořádně otrkal a přestal tolik "mamákovat". Dnes jsme si udělali výlet k mé poslední (i když nevlatní) babičce kousek od Olomouce, viděla poprvé Jakoubka. Zírala jsem, jak hezky to s oběma uměla, udělalo mi to radost. Pak jsme se tam staviliu v úžasným obchodě s hračkama, něco jako Ráj hraček se to jmenuje. Působí to jako velkoobchod, i ceny jsou takový, naprosto úžasný, nechala jsem tam litr za spoustu dílů k dřevěnýmu vláčku a dřevěnou vesnici a nářadí, normálně by to vyšlo určo dvakrát tolik!!! Honzík byl jako v transu :-)Byli jsme tam hodinu a uteklo to jako pět minut:-))).

Večer jsme to doma vybalovali a Honzík vřeštěl blahem :-)))

No nic, mějte se :-)))!!!
hadanka
  • 
31.7.2007 22:33:33
napoveda: mamka a braska jsou na fotce taky

jasmin 20297
31.7.2007 20:30:42
Lauro, to jsem moc rada ze je Val ok...jsou to blbci,ze je to nenapadlo hned. Dnes jsem otevrela knihu Omatce a diteti a nahodou cetla,ze pri vytoku u holcicek, zkontrolovat zdali si tam neco nestrcila....Tak to jsou teda profici :o{{{

jsem rada ze mas pomocnici na tu stiznost, dejte jim to sezrat !!

A napis na mejla ,pak az budes mit chvilku,co to reiky 2.

Me homeopat nechal ta sama homeop.musime pry jit hloubeji,zadna velka zmena se totiz u me nekonala :o{ A Tomovi je zmenil, jsem zase hodne zvedava. Ta prvni mu dodala hodne odvahy a to byl homeop. hodne potesen. Takze cekam co bude dal po tech jinych ???

Nejde nam net, tak jsem na muzickovo a ten si ho zitra odveze :o{ Tak budu asi mimo :o{{
Laura TDV 16876
31.7.2007 18:53:05
Kačko, tak to je fajn, že jste si to užili!!! a co u homeopata???
Valinka je dobrá, hned po vyndání sponek, výtok přešel. Chystám se napsat stížnost, na lékařskou komoru a an ředitelství Motola. Pomůže mi to sepsat, kamarádka, která je ve stížnostech zběhlá:o)))
jasmin 20297
31.7.2007 9:46:16
Ahojky

Koukam jak je tu zase mrtvo :o{{

My byli vcera cely den v Praze.S Tomem na Zizkove u homeopata a pak zase metro, tramvaj :o]] Pro nas zazitek, teda spis pro Toma :o]] Pak Mikilend a Ikea. Tam se nam libilo nejvice. A pak domu.
Priste ho vezmu do kina. Je to jen nas den a uzivame si to. I kdyz jeho slovni kadence je desna :o{{

Vikend bez deti take uzasny,ja si uzivala i to ,ze muzu jit v desti venku,co na to rict ?? :o]]] Nadhera :o]]

Lauro jak je Valince ?

Mumu ty uz se take brzo vracis domu, ze ? Je hezke ,ze nejvic Ti dokaze pomoci DH...u nas vic deda :o{{
Siki+Matýsek3/05+Kristýnka2/07 20004
30.7.2007 18:09:44
Takže tajenka byla až nehorázně lehká. Samozřejmě, že je to náš Matýsek. Udělali jsme si s Deni v pátek výlet do Jihlavy do zoo a bylo to fajn.
Magda77 13048
29.7.2007 20:09:13
já jsem se včera snažila asi čtyřikrát vložit příspěvek, ale vůbec mi to nešlo:(

taky typuju matýska od siki:)

dnes jsme byli v ostré u lysé nad labem, v botanicus farmě, bylo to tam pěkný, i počasí se vydařilo. klárka byla jako všude, kam jedeme, nejvíce nadšená se zvířátek - ovečky, slepice, králíci... a pak kolo mlýnský, tak to byla nadšená:) já se nejvíc pobavila v hrnčířský dílně, manžel si zkoušel práci s hrnčířským kruhém, tak to byla fakt sranda:))) no, a já zkoušela odrátovat kámen, tak to je taky dílo, drátenice bych asi být nemohla:) měli jsme jen kameru, takže fotky žádný nemáme.

klárka spala jen dvacet minut v autě, místo poledního spaní, a stejně teď ještě nespí, hraje si v posteli... je to nezmar.
Siki+Matýsek3/05+Kristýnka2/07 20004
29.7.2007 13:04:08
Jo, Deni, je tu fakt mrtvo. Já nakukuju, před chvílí jsme poobědvali a Matesa jsem dala spát, i když pochybuju, že zabere, nějak tam řádí. Jdu něco porobiť a pak na kafe.
pipka pipka 44046
29.7.2007 11:59:26
Kde všechny jsteeeeee!!
Vy se normálně válíte někde u vody:)!
[<<Předchozích 1740] Názory 17411750 z 14500  [Dalších 12750 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.