| jasmin | 20297 |
|
|
28.7.2007 19:41:41
Hadam ,ze je to Sikiny Matysek :o]]]]]
My jsem dnes bez deti, tak si uzivam klidu a hlavne ticha :o]] Mumu:o]] to vis ,ze ti je poslu :o]] |
| pipka pipka | 44046 |
|
|
28.7.2007 10:52:06
Až se někdo kouknete-jestlipak poznáte čípak chlapeček je to s náma v Zoo??
Kdo teď trochu sledoval rodinu-nebude to mít tak těžký:)). Je to klučík v béžovém ![]() ![]() |
| pipka pipka | 44046 |
|
|
28.7.2007 8:54:06
Mně je 33:DDD!Někdy se ráno probudim a řikám si:hergot,pořád dobrý,jako by mi bylo 20-a někdy se cítím jako stará bába,který táhne na osmdesát:((!
Zpracovávám fotky,tak za chvíli trocu zatapetuju a dám hádanku,tak se pak mrkněte:)! |
| Mu+2kluci | 22463 |
|
|
27.7.2007 20:16:14
Ahojky!!!
Kačko, díky, budu moc ráda i za ty 2 díly Tubbíků, jak budu doma, pošlu ti adresu na maila. Z netu mi to nějak nejde. Doufám, že Ani se to hojí!!! Nějak jsem nezapsala, co je Renýskovic manžovi, ale též přeju brzké uzdravení!!! My máme za sebou pátý den bez táty, ještě 4...už jsem KO, nikdo mi tak neumí pomoct jako on, fakt. A hlavně Honzík všechny ostatní odmítá a nikdo to s ním už tak neumí. Ale bude dost akcí, návštěv atd..., tak to snad rychle uteče :-). Už jsme se taky u našich trochu zadaptovali a všechno jde snáz než na začátku, i když musím lítal z patra dolů, nahoru, ještě podržet oko na psovi, nic není po ruce jako doma...ale zas máme úžasnou zahradu u baráku a krásný areál lesoprku hned vedle, je to báječné místo k relaxaci!!! |
| Arni | 19497 |
|
|
27.7.2007 15:08:59
Ta rodina me dneska stve!
Po dvacate sem pisu, taky vam rodina tak blbne?? Lauro, preposlala jsem ti mail od svagrove, jsou tam nektere rady, ktere by se ti mohly hodit, jak podat stiznost a naco si dat pozor. Nevidim te na skypu, tak mi kdyztak pisni na mail, kdyz budes mit dotazy, jeste kouknu vecer na skypa. Ostatni zdravim, nestiham, tak zas letim, hezky vikend!! |
| Helča, Alenka a Adámek | 23106 |
|
|
27.7.2007 10:16:59
Ahoj holky, teda způsobila jsem tu zmatek koukám:-))))
Marťa má pravdu a tím to jí děkuji za vysvětlení. Jinak pro upřesnění jsem v kanceláři platová okna. Rení děkuji, máš pravdu změna vzduchu prospěje, ale už se mi vážně po nich stýská, moc se těším až je potulím, obejmu a popusinkuju. Rení a to víš všechny jsme mladice, podle mě je každá tak "stará" jak se cítí, tak já přesto že mi bude letos 32 se cítím na dvacet:-)))) A co jsem s manželem týden sama doma, tak jsem oba opravdu omládli:-)))) Aničce foukáme na odřený loket:-))) A Páťovi ať horečky rychle ustoupí, kdoví z čeho to chudáček má. Přeji všem krásný víkend, my zítra ráno jedeme pro děti a pokračujeme k sestřence do Oslavan, vrátíme se v neděli večer. Mějte se |
| Denča7 | 32766 |
|
|
27.7.2007 8:59:01
Rení taky přeji všechno nejlepší!
Mladice jsme všchny! já se i ve 30ti budu cítit na 20 hihi |
| Denča7 | 32766 |
|
|
27.7.2007 8:57:51
Renýsku, teda ať to manžovi brzy zmizí a je v pořádku!
Lauri, na Tebe a na Val musím pořád myslet, jak jsem to tu četla, běhla mi mráz po zádech a byla jsem děsně rozčílená! to je strašné, jak dlouho vás trápili! Poradit nevím, taky bych měla chuť se ozvat! ať jim to tak neprojde! Já jsem slaměnka až do neděle, měla jsem jet s Patrikem za mamkou do Ostravy, ale bohužel, Patrik měl horečky a tak čekám na výsledky. Měl vysoké až 39,3 včera ráno! ale jinak je o.k. nic mu není, doma ho nelze udržet v klidu a já už mám hlavu jak pátrací balón. |
| Renítko | 6264 |
|
|
27.7.2007 8:52:23
Dobre ranko,
Helca - tak si uzi brigadu a deticky u babicky :o) Niekedy by sa mi to tiez na tyzden zislo, zmena vzduchu :o))) Aka mladica furt? :o))) Silva ma ledva 25, Reny asi 27...Kolko prosim Vas mate? :o) Tak podobne, nie? :o) Vacsina z nas ma + - 30 :o) |
| jasmin | 20297 |
|
|
26.7.2007 22:08:37
Renysku ,na Teba a muzicka take myslim ! Moc preju ,at tu mrchu porazite co nejdrive. Snad je to mozne !!
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.