| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1780] Názory 17811790 z 14500  [Dalších 12710 >>]
pipka pipka 44046
25.7.2007 8:50:53
Copak dostane nejmenší ze všech Kubíků tady k svátku:))?
pipka pipka 44046
25.7.2007 7:49:02
Lauro-bych ji na místě uštěkala!!
Nedej se!!!!Na Motol -přímo dětskou gyndu-si stěžuje moc lidí.Tohle je fakt děs.Dej tý doktorce vědět,že si na ni stěžuješ a její přístup-včetně provedení zákroku se ti nelíbil!Zeptej se i svého gyndr jestli to měla vyndavat v narkoze-mně by to přišlo děsný i po třech dětech!!!!!!Valinka o sponkách neví?

Kristýnkám se zpožděním všechno nej nej nej!
jasmin 20297
24.7.2007 23:15:17
Lauro, poslala jsem ti jeste mailik .
Laura TDV 16876
24.7.2007 21:59:36
a tobě!!!moooc gratuluju!!! mám obrovskou radost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Laura TDV 16876
24.7.2007 21:57:41

mám dotaz, co mám dělat??? to ,co se mi stalo a mé dceři ,mě dost trápí.
V dubnu tohoto roku, jsem u své dcery, zpozorovala výtok z pochvy. Zašla jsem s ní ,tedy k naší dětské dr. Ta, nás poslala na vyš. na dětskou gyn. do Motola.
Tam, dceři udělali vyšetření endoskopem a výtěr na kultivaci. Při vyšetření ,nic nezjistili. Měla jsem, si zavolat za týden ,na výsledek kultivace. Takže celý týden, se s výtokem ,nic nedělalo. Když jsem volala na výsledek, tak sestra?? /to nevím, paní se nepředstavila/, mi řekla, že kultivace, je negativní. Na můj dotaz, co tedy máme dělat, když ten výtok je stále, odpověděla, že nic, když je to negativní. /ani si nás nepozvala na jinou návštěvu, nebo ji, nenavrhla, kdyby obtíže přetrvávaly/.
Nedalo mi to, protože výtok, trval dále. Malá ,si na nic neztěžovala, nesvědilo jí to, nebolelo, nepálilo. Ale výtok, silně zapáchal, byl nahnědlé barvy. Tak jsem zašla ,zpět k naší dětské pediatričce. Ta jí, udělala opět výtěr. Opět ,jsme týden čekali na výsledek, naše dr., mi aspoň doporučila, zatím jen sprchovat, koupele v hypermanganu.
Za týden byly ve výtěru nějaké streptokoky, tak naše dr., předepsala Sumetrolin. Ten užívala 10.dnů. Kontrola za dva týdny po léčbě u naší dr.
Výtok trval stále!!!! Naše dr., řekla, že už raději atb, ne, že by to ničilo přírodní bakterie, že máme zkusit Macmiror mast a Laktobacily.
Pak jsme jeli k moři, , myslela jsem , že moře trošku pomůže, ale nebylo tomu tak.
Takže jsem opět vyrazila s dcerou k naší pediatričce, ta měla dovolenou a zastupovala jí, jiná dr. Ta nás odeslala s doporučením, opět na dětskou gynekologii do Motola.
Byl pátek, jela jsem hned, jak jsem měla doporučení v rukou. Otěvřela dveře sestra, když jsem jí, řekla o co jde, tak mi řekla, že mají operační den, a že výtok není akutní, já jí řekla, že ale je už dva měsíce a že je tmavý a silně zapáchá. Ona mi řekla:"no, tak to jste měli přijít před 2.měsíci". To jsem odpověděla, že jsme tam byli, ale vše bylo v pořádku a kultivace negativní, ale že výtok trvá. Ona na to:" když to vydrželo 2.měsíce, tak to vydrží ještě dva týdny, na objednání".

Naložila jsem děti /máme 3./ a jeli jsme ještě do Krče, tam ale nejsou vybaveni, tím endoskopem, tudíž nám nemohli pomoci. /alespoň sestra, byla milá a projevila starost, nabízela mi kontakt na soukromou ordinaci/ .

Včera /23.7./ jsem jela opět s dcerou, do Motola. Sice jsem nebyla objednaná, ale už jsem nechtěla čekat ani den navíc!!!
Opět otevřela dveře tatáž sestra. Jen jsem jí, dala doporučení do rukou a že si počkám.
Když jsme vešli dovnitř, dceru, na stole vyšetřovali min půl hodiny. Držela jsem ji, já, sestra jedna dr. a druhá dr. vyšetřovala. Malá hodně plakala!! Nejprve dr. použila endoskop, koukala a povídá druhé dr. :"vidíš??" a já :"co vidíte???" a dr."je tam dekubit", já:" jak se tam udělal??" a dr."no asi tam něco má. "
Musela použít o kousek větší endoskop, dávala dceři i prst do konečníku, aby se předmět lépe vyndal. Malá dost plakala, tekla ji, i trochu krev, což chápu, ale myslím, že trpěla dlouho. /nedalo se to u tak malého dítěte /3,5roku/, vyndat pod malou narkozou??/
Nakonec dr. vyndala sponku, zrezivělou!!!!
Dle mého názoru a přesvědčení, tam tu sponku měla od dubna!!!!! Kdy začaly ty výtoky. Dnes den po vyndání sponky /tedy sponek-ano sponek, to jsem se dozvěděla až dnes, že sponky byly dvě/, nemá žádný.
Dnes jsme byli na kontrole, aby mi ukázali, jak se zavádí čípky. Přez noc se mi vše rozleželo v hlavě, chtěla jsem vysvětlení. V den vyndavání sponky, jsem se držela před dcerou, jak se mi chtělo plakat s ní, ani jsem nenacházela slova. Měla jsem dost práce s plačící dcerou.
Proto jsem se ozvala, až dnes. Ptala jsem se dr., jakto, že tu sponku neviděly již v tom dubnu. Na to mi p. dr. odpověděla, že ji, tam v dubnu neměla určitě!! že by to poznaly a viděly. Já na to řekla, ale že ty výtoky stejného rázu v tu dobu začaly, a dnes už , výtok není.
Řekla jsem, že se mi nelíbí jejch přístup, že si nás ani nepozvali na jindy, v tom dubnu a jen mi řekli, že to je negativní a nic nemáme ,s výtokem dělat. Že jsem tam byla i před týdnem v pátek a sestra mi řekla, že černý, pácnoucí výtok, není akutní.
Na to mi dr. odpověděla:" a vy jste lékařka?? že nám říkáte,jak máme postupovat, já, být na vašem, místě, tak raději pátrám po tom, jak a kdo ji, tam ty sponky dal!!!" /tudíž až dnes jsem se dozvěděla, že ty sponky byly dvě!!!/ navíc se cítím obviněná ze sexuálního zneužití.
dr. jsem odpověděla: "cože??? to mě jako chcete obvinit ze sexuálního zneužití??" a ona: " no, sama si, tam tak veliké dvě sponky nezavedla a tak hluboko"

/jde o sponky , takové ty "klapačky?", co se dávají vedle culíčků./

Pak se mě dr. ptala, zda chci zprávu, a já že určitě. Tak šeptala druhé dr., která ji psala, :"napiš to podrobně, prosím tě" . Nicméně ve zprávě, je napsáno, že v pochvě měla cizí předmět, nic o dvou sponkách. Zprávu jsem předala naší p. dr. Ta mě i uklidnila. Říkala, že dělala na dětském oddělení a že holčičky si "tam", jsou schopné strčit opravdu i sponku, že ji, mohla mít jen na kraji, ale jak běhá, skáče, tak se posouvala dál. Říkala, že je přesvědčená, že ty sponky "tam", měla od toho dubna.

Prosím!!! co mám dělat??? jám to nechat být?? jak říká, manžel??? že si všichni kryjí, záda??, že to nemá cenu?? že by se po nás pak vozila sociálka atd?? to co se stalo!!! mě, urazilo a vyděsilo zárověň!!! Vyděsil mě, nejen přístup sestry a lékařek,v Motole , ale i to, že dcera měla v pochvě 3.měsíce dvě sponky!!!

Laura TDV 16876
24.7.2007 21:54:35
Kačko!!! díky moc napsala jsem email na ten odkaz, co jsi mi dávala. je to psané dost jednoduše, ale líp to neumím. Nedávala jsem do toho žádné emoce, jako že chudinka moje holčička, jak jsme se cítila, atd. jen co se stalo
Mu+2kluci 22463
24.7.2007 21:08:28
Já, že jen nakouknu a jen čumím!!!

Lauro, je mi z toho na nic a to to jen čtu, byla bych na dně, kdyby to bylo moje dítě. Ale to by mi bylo k ničemu... Jestli se na to cítíš, jednej! Držím pěsti!!! A věř, že bude vše ok a holka to zapomene :-), kdyby snad byl nějakej problém, věřím, že jste tak propojený a umíte komunikovat, že jí pomůžeš se z toho dostat, nebo budeš vědět, ke komu na to :-), ale a""t to není nutný!!!
jasmin 20297
24.7.2007 20:58:24
Reni ,presne !
Lauro jeste jeden odkaz: http://www.pacienti.cz/clanek.php?id=15
Renítko 6264
24.7.2007 20:54:25
Laura - ked budes posielat staznost vedeniu nemocnice, nezabudni dat do textu alebo na koniec listu, ze si staznost dala na vedomie aj napr. zdravotnej poistovni, komore lekarov...Aby si nemysleli, ze to len tak zmietnu zo stola v ramci nemocnice, ze sa to nedostane dalej...
jasmin 20297
24.7.2007 20:46:48
Lauro myslim ,ze si klidne stezovat muzes, hlavne pokud mas zpravu z prvni ko v Motole. Pokud to posles na vedeni nemocnice, oni si je budou muset proverit a uvidi se. Alespon budou mit bobky !!! Holka, Val mela stesti ,ze se ta sponka nasla vcas!!! Pokud se bojis socialky, nesmis to dat pred nima najevo. A pokud do toho nepujdes, ma to tak byt. Vsak vis ,kdo ti nejlepe poradi :o]]

Kocko jsem s tebou a posilam trochu optimismu :o]
[<<Předchozích 1780] Názory 17811790 z 14500  [Dalších 12710 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.