| Helča, Alenka a Adámek | 23106 |
|
|
26.7.2007 8:48:37
Ahoj holky
Rení vše nej, nej, hlavně zdravíčko ať se ti splní všechna přání:-)))) Teda Lauro, to je zážitek, co poradit, nevím, snad jen drž se, Valinka už asi zapoměla, ale ty asi nezapomeneš nikdy:-(((( Moc držím palečky, ať to všechno dopadne dobře Kristýnkám, Kubíčkům, Aničkám vše nej, nej k svátečku:-))))) Já si užívám předposlední den v práci, celkem se mi tu líbí, je to úplně něco jiného než mateřská, s manželem máme po několika letech líbánky a náramě si je užíváme:-)))) Kači já bych ti teletabíky klidně vypálila, ale pokazila se nám vypalovačka, tak nevím kdy budem zas pálit Renýsku manželovi držím palečky ať se brzy uzdraví, taky to slyším prvně Adámek už má výtěr negativní, takže to opravdu vymizelo samo, bez jakékoliv léčby Už se mi těch mých dětech stýská, je to sice krásné když jsme doma sami, ale to ticho nikde dětských smích:-(((( Mějte se moc krásně |
| Laura TDV | 16876 |
|
|
25.7.2007 22:03:24
Marti, děkuju!!!!
a také přeji Kristýnce, Jakoubkům a dopředu Andulce, vše nej k svátkům!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| jasmin | 20297 |
|
|
25.7.2007 22:01:37
Holky mam velkou prosbu.
Mohla by jste mi nektera dobra duse , vypalit dvd s teletabiskama...Ana se do nich zamilovala a na netu nejsou v dobre kvalite ...Prosim prosim :o]]] Budem vdecne :o]]] |
| Maarťa | 31011 |
|
25.7.2007 21:30:20
Kristýnka na dálku děkuje za přání k svátku a přejeme také všem!!!!
Lauro, moje maminka mi říkala, že v Motole byla děsná dětská gynekoložka už v době, kdy jsem já byla malá, prý byla protivná jak činže a léčila mě na bůhvíco když jsem měla obyčejné roupi. Prý byla tehdy hodně mladinká, tak jestli to není ta samá!!!!!!!!! Hlavně ať vám to dobře dopadne, ať z toho Valince nic dalšího není..... A tu stížnost napiš určitě!!!!!!!! |
| Arni | 19497 |
|
|
25.7.2007 15:05:34
vsem nasim Kubulum, Kubikum a Kristynkam!! Vsechno nej, nej, nej a hodne zdravicka.
My se jinak mame dobre, akorat me ted trosku prepadl muzicek, mel takove bile skvrnky ruzne po tele a konecne jsem ho dostrkala ke kozni, tak mi volal vysledek. Ma nemoc zvanou Vitiligo (slysim to prvne), jde o ztratu ochrannych mechanismu pigmentovych bunek, jeho imunitni system bojuje proti vlastnim pigmentovym bunkam. Vyfasoval jenom masticku (za dva tisice!!) s tim, ze mu mozna na dva mesice vydrzi... Doted neni znamo, proc to vlastne vznika a jak se to da ucinne lecit, tak snad se mu to neprojevi ta autoimunita i jinde. Mejte se, ahoj, tady je pod mrakem a chladno, dopekam orechovy chleba a jedu do salonu. |
| Arni | 19497 |
|
|
25.7.2007 14:52:07
moc na tebe MYSLIM!!!, i na Valinku!!! a drzim palce. Nevidim te na skypu, az budes na pc, tak se mi ozvi... Ted mi totiz doslo, ze budouci svagrova dela v Motole biochemicku ve vyzkumu a ma dost vlivneho sefa, rikala mi, ze cokoliv bysme potrebovali, tak se na nej muzeme obratit, bylo to mysleno spise pres nemoci, ale treba by to mohli trochu proklepnout pres. dr. takhle naokolo. Jen me to napadlo, netusim, jestli by do toho sel nebo ne, ani jsem se jeste neptala svagriny, vecer sem jeste kouknu, tak mi reknes, jestli s tim mam neco delat. MYSLIM na vas, DRZ SE!!!!!!
|
| Siki+Matýsek3/05+Kristýnka2/07 | 20004 |
|
|
25.7.2007 14:07:39
Taky se připojuju s přáním Kubíkům
Mumu moc ti rozumím, u nás je to hooodně podobné. Mates taky leze Kristýnce do kočárku i tam občas usne, pořád jí bere hračky, všechno ne ne, no hrůza, mám nervy na pochodu. To jenom, abys nemyslela, že jsi v tom sama, jsem s tebou. |
| Mu+2kluci | 22463 |
|
|
25.7.2007 13:16:29
Děkujeme za přání k svátku:-). A též všem přejeme!
Kubík dostane nějakou hračku do kočárku nebo něco na sebe, odpoledne se chystáme do "města"...má to asi 2000 ob.:-))). Máme se u našich celkem fajn, ale Honzíkovi krutě najíždí negace, žárlivost atd... Fňuká, kňourá, všechno chce s mámou, proti všemu brekem protestuje...jsem dost zničená, ale chápu, chápu, snažím se držet a nezmydlit ho :-)))...teď usnul Kubíkovi v kočárku, později dodám foto. Je to dost malá korbička (Knorr, jestli to znáte) a je tam jako skrčenec. A po dvou týdnech sucha se dnes dvakrát počůral, hnali jsme domů z procházky s holým zadkem v 16stupních...no, zas taková hrůza to nebyla, ale lidi čuměli. Lauro, napsalas to krásně, ať se výsledek v dobrém dostaví!!! |
| Renítko | 6264 |
|
|
25.7.2007 9:47:33
Jakubkom a Krystinkam vsetko najlepsie!!! :o)
|
| jasmin | 20297 |
|
|
25.7.2007 9:21:13
Kubickum ,prejeme vsechno NEJ,NEJ,NEJ k svatku...
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.