| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1800] Názory 18011810 z 14500  [Dalších 12690 >>]
Magda77 13048
24.7.2007 9:39:07
lauro, chudinka valinka:((( taky bych je žalovala, to je hrozný, a ten přístup doktorů k ní:( tak držím palce, ať už je to jen dobré, posílám hodně síly, ať se z toho zážitku obě, a hlavně ona, vzpamatujete a zapomenete.

holky, co nějaký srazík, jestli budou ještě horka, co takhle hagibor?
pipka pipka 44046
24.7.2007 9:37:04
Siki-ještě uvidíme.Jedenáctá rozhodne:).
i když dneska to moc nevidim,tady je fakt hnusně.
Kdyby jsme jeli ozvu se.
Moje č.721 173 159.Kdyžtak mi řekni svoje a já se ozvu.Nejeli byste někdy do Zoo do jihlavy?To my plánujem.
Maarťa 31011
24.7.2007 9:28:39
Lauro, to je hrůza, chudák Valerka. Chápu, že jsi se před ní držela, každopádně já bych je ale normálně žalovala!
Siki+Matýsek3/05+Kristýnka2/07 20004
24.7.2007 9:19:24
Deni, tady je pod mrakem, ale zatím neprší, ráno trošku sprchlo, ale jen tak lehce, tak nevím, jak bude. My jsme doma, dopoledne půjdeme něco vyřizovat a odpolko jsme doma, půjdem asi na prochajdu, nebo na hřiště, když nebude pršet, tak když byste měli chuť, tak Vás rádi uvidíme.
pipka pipka 44046
24.7.2007 9:03:48
Lauro-to je děs!Já jsem už o motolský dětský gyndě slyšela a četla dost.Dost prej děs.Ale tohle je fakt síla!Chudince malinký foukám na pipku i na dušičku-a´t se na ní tenhle zážitek nepodepíše!Kup jí nějakej hoodně velkej dáreček.Ach jo.bych bulela jako želva.

Dee-ježiš to je kráásný!
Mě mimina zase nějak berou.

Dneska je tu vítr a déšť.Chtěli jsme vyrazit do Telče nebo, Siki, do toho Hradce.Nebo na Červenou Lhotu,ale vypadá to na déšť vytrvalejší,tak asi ne.
Chci na nějakej zámek,jenže na prohlídky chodim já s Márou a zbytek si hraje venku.

jasmin 20297
24.7.2007 8:38:33
Lauro holka to je k posr... to se jinak vyjadrit neda. To je teda pristup, skoda ze jsi je neservala, ale chapu ze to pred kocickou neslo, ach jo :o{{ Chudinka mala,takhle trpet a nikdo ji nechtel pomoci :o{{ Neni divu ,ze nic nezabralo, kdyz to byla sponka :o{[ Dohajzlu, co to je za pristup, ze se nevenuji male holcicce????? Nepodas stiznost ?? nerozmaznes to ??? Kdyby se ji venovali hned,tak by byl pokoj :o{{ Drzim pesti ,at je Valinka brzo v poradku a uz Vas nic takoveho nepotka !!!! Mam vztek s tebou :o{{

Alespon, ze vam vysla ta dovca, muselo to byt uzasne ,jak to popisujes :o]]]
Katka + 2 23340
23.7.2007 22:46:17
ahoj holky, zdravim z recka >/]]

jen jsem mela trochu casu a nakoukla..co se deje novzho..
Teda Lauro, to je sileny..jak jsem se uplne rozcilila, jen kdyz to ctu...hergot co to je tady s tema doktorama??chapu, ze ses pred Valerkou drzela...ale ja bych toho doktora asi zabila..nebo alespon tu sestru, ktera vas porad poslila domu..at jdou do haje kreteni..
no...hlavne ze uz je to nejhorsi zazehnano a ted uz to bude ok..

Jinak, tady je desny vedro
a porad se tu basti..uz mi jsou kalhoty maly..
tak papa
*Renata* 32782
23.7.2007 22:03:42
Lauro ahoj, to je hrozný. Chudák Valinka, ať je brzo v pořádku. Pořád má něco, je mi jí líto. Až budeš mít čas, ozvi se mi prosím na skype.
Siki+Matýsek3/05+Kristýnka2/07 20004
23.7.2007 20:55:39
Moc zdravím.
Teda Lauro teď jsem si přečetla ten zážitek s Laurinkou. Je mi jí moc líto, chudinka, jak musela trpět. A zároveň jsem zhnusená, co se v tom našem zdravotnictví děje!!!!
Fakt hnus, aspoň by se měli omluvit, jak se chovali...
Laura TDV 16876
23.7.2007 20:38:24
no a to jsem tam byla se všema dětma a s Ivem!!!!!
Prej, že nás může objednat za dva týdny!!!!!!!!!!!! tak jsem oděšla!!! nasedli jsme do auta a jeli sjme do Krče, tam nám řekli, že nejsou na holčičky vybavené endoskopem, že to mají jen v Motole. Dnes jsem hned jela do Motola!! bo, Valerka ten výtok měla černej, zapáchající a bylo ho dost!!!!! Otevřela sestra a ptá se, co chceme?? a já opět, říkám o co jde a že si počkám, !!!!!!!!!!!!
Nakonec nás vzali. Valeku vyšetřovali 45.min. držely ji dvě sestry, já a dvě dr. řval jako tygr. museli jí, strkat i prst do konečníku, a zároven, měla v pipce ten endoskop, pak dr, kouká do ní a říká šeptem té druhé dr.:" vidíš to??? to je dekubit" nas to já:" cože??? jakto? jak se tam vzal????" a ona opět šeptem té druhé dr, no něco tam má. Po celou dobu Valerka řvala jako tygr, z pipky už krvácela, zavolaly docenta a nakonec vytály velikou sponku!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zrezivělou!!!!!!!!!!!! navíc tam má zánět ,z toho!!! Holky, ona tu sponku tam měla od dubna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
celou dobu jsem se držela, abych nebulela před Valerkou, taxem jen byla schopná dr. říct, že jsem tam byla před týdnem a sestra mi řekla, že to není akutní! Doprdele!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nesnáším Motolskou gyndu!!!!!!!!!!!!
[<<Předchozích 1800] Názory 18011810 z 14500  [Dalších 12690 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.