| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1810] Názory 18111820 z 14500  [Dalších 12680 >>]
Laura TDV 16876
23.7.2007 20:30:42
ahoj holky, byla jsem na týden na dovolené ve vrabcově/u Máchova jezera/, s dětma a s kamarádkou a jejíma dětma. Moooc jsme si to užili. Byly tam rodiny s dětmi. /my, chlapy, nechaly doma/. Každý večer jsme dělaly dětem bojovky, Ivo, se také zapojoval:o))) byxla jsem nadšená!!! připojily se i ostatní děti a někdy i dospěláci. Fakt jsem si svoje děti dostatečně užila, jak si představuji!! nehonilo mě žádné vaření, domácnost atd. Fakt čas jen, pro děti. takže spokojenost na obou stranách. byla to zkoužka pro náš vztah s Davidem, zda nezemřeme na ztesk:o))) bylo to poprvé za 9.let, co jsme spolu, co jsme byli od sebe. No nevydrželi jsme , David za námi v úterý zajel na návštěvu.

No a jobovka z našeho lékařství!!!! jak víéte Valerka má od dubna výtoky. Hned jak jsem to zjistila, v dubnu, jeli jsme k naší dr., ta nás poslala do Motola, na dětskou gyndu. Tam jí, vyšetřili, udělali kultivaci. Měla jsem čekat týden na výsledek, ten byl negativní, když jsem se tenkrát, ptala, co máme dělat, když ten výtok je stále, tak mi sestra do tel. řekla, že nic, že je to negativní.
Nedalo mi to a jela jsem za naší dr. znovu, ta jí, udělala zase kultivaci, zase týden čekání na výsledek, tentokrát tam měla nějaké streptokoky, takže atb. /ty užívala 10dnů/, nicméně nezabralo to a výtok trval dále. Opět jsem šla za naší dr. Ta řekla že už atb nedáme, že by to zabilo i přírodní bakterie, tak že máme dávat macmiror mast a hypermanganové koupele, laktobacily. Za dva týdny opět kontrola. pak jsme byli u moře, což trošku pomohlo, ale jen trošku. Pak se výtok objevil mnohem víc, byl černej a silně zapáchal!!!!!!!!!!!!!
Opět jsem šla za naší dr., ta nás poslala do Motola zase na gyndu. Tam mi jen sestra mezi dveřma řekla, že co tam chceme? a já říkám o co jd, že výtok je tmavý, zapáchající a horší. Na to mi sestra řekla, že výtok není akutní/byla jsem tam ve 13.h odpol, měli operační den/, nicméně si myslím,že nějaký sloužící dr., by se tam našel!!!!!

pokračování za chvilku, aby se mi to neztratilo

Mu+2kluci 22463
23.7.2007 12:13:03
Ahojky, jen krátce, nebo to tu našim Honzík zdemoluje!!!

Dee!!! Vehnala jsi mi slzy do očí! Gratuluju moooc! A ať jde vše ok!!!
domka+klarka+saska 20862
22.7.2007 13:43:39
ahoj,

reni, odchadzame zajtra skoro rano, budeme tam 3 tyzdne, takze saty radsej ani neposielaj. aka je to velkost? saska teraz nosi 68. mozme sa dohodnut o tie tri tyzdne, ale ak to dovtedy predas respektive darujes, nebudem sa hnevat. si zlata!

isis, super, ze ste si uzili dovolenku:)

vsetkym prajem pekne leto, ak by som sa tu uz dnes neobjavila. caka ma kopa zehlenia a balenie. nechce sa mi v tom teple, najradsej by som si lahla:)
Renítko 6264
22.7.2007 11:35:06
Isis - vo stvrtok by mal ist manzel do Plzne, tak ti to tam niekde vlozi na ucet (sumu faktury + postovne) :o)
VDAKA!!!
Renítko 6264
22.7.2007 11:33:52
Isis - vitaj, ako bolo? Pis a prehanaj :o) Tesime sa na fotky!!!
Balicek asi dorazil (v stredu), nieco mam totiz na poste (nic ine necakam). Len som sa v tom pekle horucom na postu nedostala :o(
Isis (3 děti) 10789
22.7.2007 11:04:10
Ahoj holky,

hlásím se zpět z dovolené. Užili jsme si to parádně, Beskydy v tom vedru byly určo lepší, než rozpálené město.

Jen jsem zběžně prolétla zpět: Dee, moc držím palečky! Krásná zpráva. Mu, Pety, s antiko jsem na tom stejně. Řekla jsem si, že hormony nee, takže je to na manželovi. :-) Zobala jsem před dětmi prášky 8 let v kuse, tak si říkám, že pauza neuškodí, ba naopak.

Chválím všechny fotečky! Jak stáhneme a upravíme, snad přes Lenčulku dodám. :-))

Mějte se všechny krásně a užívejte léta!

Rení, balíček dorazil?
Renítko 6264
21.7.2007 22:19:31
Domka - ako dlho budete v Tatrach? V pondelok chodievam na postu, nevrati sa mi balicek? Nebudete tam dlhsie ako 18 dni? Alebo - budete este zajtra na zahrade alebo doma? Priniesla by som ich cestou do lesa (len upresni prosim kde je zahrada) na bicykli... Aj dnes sme boli bicyklovat, skusat zas inu trasu (ked uz raz zacneme, zastavi nas az prvy sneh :o):

Renatka, vdacna, ze som jej konecne dala dole prilbu...

Moje dva poklady v Dunaji...

Maly zivel v Dunaji...

Renítko 6264
21.7.2007 21:47:14
Kacka - no ano, rastie ako z vody, asi ako vsetky nase druhorodene deticky :o)

Domka - paci sa ti ten les tu pri nas? Zacnime setrit na ten, budes to mat blizko zo zahrady :o)

Marta - mne sa zda, ze u nas to je dalsie "overovanie hranic", prichadza to kazdeho cca pol roka a trva 2-3 tyzdne. Zas sa to totiz spaja s divadlom okolo popoludnajsieho spanku, divadlom okolo jedla. Zasa len skusa, ci sa nahodou nedaju porusit urcene hranice...Ale zasa sa sklame!!! :o)
jasmin 20297
21.7.2007 16:45:40
Dee, posilam ohromnou gratulaci, a drzim vsechny palce co mam at je vse v poradku :o]]

Reni , Renatka je uz tak velka ?? Nestacim zirat, jak to leti. Vypada spokojene :o]]

Anicka me take mnohdy ,,jako " neslysi a dela si dal sve, taky umi pekne hamounit a byt lakoma,ale jen nekdy :o]]

Holky ten angl.- slov.pribeh je teda sila :o{{

Ani ma plnou pusu aftu a trochu teplotku, zatim je dobra, jen trosinku mrzuta.Ale basti :o] Moc doufam ,ze to horsi nebude :o{ Vzpominam na Lenculky Terezku..
Renítko 6264
21.7.2007 16:23:43
Domka - ano, tu mame aj my, Petko aj Renatka sa v nej nosili, uz ani neviem, kedy som naposledy tahala kocik...:o)
[<<Předchozích 1810] Názory 18111820 z 14500  [Dalších 12680 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.