| Arni | 19497 |
|
|
20.7.2007 21:10:37
Dee? Lencula? Janina? Honeeem hadejte, at jeste stihnu odtajneni, musim jit povidat pribehy o miminku Viktorce!!!:))
|
| ??? |
| • |
20.7.2007 20:47:06
![]() |
| Arni | 19497 |
|
|
20.7.2007 19:52:31
Helco, tak to jo, uz jsem se lekla, ze ma, chudacek, zas nejakou potvoru. Snad se mu to brzy spravi!
Reni, a odpovedel nekdo na mail? Me to docela udivuje, ze nema nikde zastani a na lince je jen zaznamnik, pochybuju, ze se nekomu ozvou. K te pediatricce nesla?? Snad to nejak dopadne, hl. aby byla natom lip po psych. strance. A male se dari jak? Vi o tom vubec jeji rodice? Prijde mi to jako nejaka utajena vec..., ale nechci se nikoho dotknout, jen to tak na me pusobi. Tynko, diky za obrazek! Spekuluju, jak to vyrobit, ale tlustsi plast, ktery by sel opracovat zatim nemam, musim to ukazat manzovi, jestli ho neco napadne nebo to bude chtit k Vanocum;))) Jak vam ted ve vedrech usinaji deti? Torinka v poledne dela docela ceraty a nechce vubec do postele a vecer ani nemluve, driv jak v deset neusne a nekdo u ni musi byt, jinak porad vyleza z postele a vymysli. Hlavne chce porad povidat, i kdyz tam u ni nekdo je pul hodiny, ale jakmile odejde, zas skemra. Nez zacaly ty horka, tak usinala docela normalne s knizkou, tak nevim, jestli to mam davat do souvislosti s tim nebo ji zas neco preletelo pres nos:O( |
| *Renata* | 32782 |
|
|
20.7.2007 17:43:58
holky díky, snad jí někde doženu
|
| Renítko | 6264 |
|
|
20.7.2007 15:09:37
Helca - u nas je 39 v tieni...:o((( Uz to trva velmi dlho, plazim sa uz pomaly po zemi s vyplazenym jazykom :o(((
To je o kamoske, porodila v Anglicku, nema tam nikoho, mamu, starsiu kamaratku... A je to o kojeni... http://www.rodina.cz/diskuse9221.htm Uz sme poslali nieco v anglictine, Renysek telefonovala, ale nikto sa tam nema k nicomu, tam to proste uz opat neleti... Gynekolog jej dal ATB a malej zatial nesmie to mlieko davat, detska sestra jej rovno doniesla UM... |
| Helča, Alenka a Adámek | 23106 |
|
|
20.7.2007 14:18:28
Renýsku já to asi blbě napsala, on mám vlastně jen přemnoženou normálně žijící bakterii ve střevě, přemnoží se buď dietní chybou nebo se to mohlo stát i tím že se napil vody v moři. Pokud nemá trvající průjem a horečku tak se to neřeší ona prý vymizí sama a zůstane jen tolik kolik střevo potřebuje. Pokud však potíže jsou tak se dávají ATB.
Rení co se stalo tvojí kámošce? Asi jsem to nečetla, ale zajímámě to tak pokud by ti to nevadilo napiš mi to. Týnko to je tedy fígl, babičky by zas koukaly co tato doba nového přinese:-)))) Holky u nás je fakt na padnutí, ve stínu máme 35, to snad ani není možný |
| Renítko | 6264 |
|
|
20.7.2007 13:22:20
Reny - este to nie je uplne stratene, ale nevidim to ruzovo. Odradza ju cely zdravotny personal co s nou ma nieco spolocne. Nikto skuseny poruke...neviem... Nechcem zatial pisat na tu diskusiu, dostala na nu odkaz...
|
| Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 | 13509 |
|
|
20.7.2007 13:09:57
Jedem se podívat na svatbu, tak zatím pa
|
|
|
20.7.2007 13:08:42
Deni, hezký fotečky!
kačko, Tom je šikula, už je to velkej kluk.. letí to, co? Renato, Laura mívá většinou zapnutý skype, když je doma, teď jsem jí už dlouho nezahlídla, tak třeba někam jeli... |
|
|
20.7.2007 12:56:23
je jich tam 10, já jsem si koupila 2 balení. (teda dostal je manža k Ježíšku, haha :o)))
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.