| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1860] Názory 18611870 z 14500  [Dalších 12630 >>]
Arni 19497
20.7.2007 12:52:49
Tynko, tam jich je v baleni jen deset? Nedelaji i s vice? Skoda ze to nejde na obrazku moc videt, jak to vypada, jestli se to neda vyrobit:)
Arni 19497
20.7.2007 12:37:45
Ahojky:)
U nas je venku sice na padnuti, ale doma mame skvele i kdyz mam pustenou troubu, takze pokud jsme doma, tak jenom ocakat v bazenku a zase domu do chladku. A nebo se pytlikujem:) Byli jsme se podivat na koniky a jsou tam na tabore decka, tak je Torinka s velkym zaujetim sledovala, jak hrali hru se sacky naplnenymi vodou a strefovali se do sebe. Museli jsme odpoledne taky pytlikovat:))

Deni, krasne fotecky, jste pekna rodinka.
Tynko, mala velka steparka je taky super a hlavne je skvele vysmata:)) Viktorka ma ted jakysi svuj tanecek, rika tomu ixko!:)) nebo ze jde ixakovat a vali na koberec v kuchyni a trsa:)

Mu, uzijte si rodice, i vsichni ostatni odjizdejici...:)
Laura je odjeta? Ani nevim, ze nekam jeli.

Reni, jak to dopadlo s tou kamaradkou v Anglii? Nedohledala jsem diskuzi, tak nevim, jestli se to teda nejak vyresilo.

Helco, s tou bakterii se nic nedela, nez zacne delat potize? To se mi zda nejake podivne, co vam k tomu rikali??

Magdi, miry uz jsi psala, zajimalo me vic to jmeno;)
Uz si dovedu konecne predstavit vedle Torinky sourozence... Vcera u nas byla kamaradka s malou Laurinkou a Viktorka ji porad opecovavala a pusinkovala, tak snad to vydrzi, az bude mimi.
Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 13509
20.7.2007 12:36:41
Ahojda,
Rení: http://www.babyplanet.cz/cz/cataloguedetail.php?category=1&product=124&imgNumber=4

Vtip je právě v tom, že ty ponožky sepne hned jak je sundá, tj. nemusí se hrabat v hromadě a hledat... takže to udělá rád :o) pak se i fajn věšej.

Já je chci objednat pro kamarádku, takže kdyby jste někdo něco chtěl z těhle stránek, písněte mi na mejla, můžeme zase udělat hromadnou objednávku. Ale vyřídila bych to až příští týden.
jasmin 20297
20.7.2007 12:24:44
Reni ,ve stinu je 29,5 na slunicku nevim. Vcera sprchlo a je tu ted lip,ale na slunicku je neprijemne :o{{

Laura by mela byt doma, tusim, ze nic nerikala .
Helča, Alenka a Adámek 23106
20.7.2007 11:57:25
Ahoj holky, tak jsme zas doma, teda vlastně přijeli jsme už ve středu jelikož mě chytl zub, takže jsem musela hned zubaři.
A taky jsem musela dnes s Adíkem na výtěr, zapoměla jsem vám to sem napsat, v Chorvatsku asi něco chytl, měl průjem tak jsme šly na výtěr a hned po třech dnech nám volali z hygieny že má bakterii E-colli. Ale nedostal na to nic, nemá totiž žádné potíže, ani průjem natož horečku.

U tety jsme se měli báááječně, děcka celé dny řádili v bazénu a s hadicí:-)))) Byli jsem na koupališti v Chropyni a v aquaparku ve Vyškově, teda lepší aquapark jsem neviděla, moc krásný a hlavně pekfektní v atrakcích

Moc jsem vás nedočetla tak se omlouvám

Chválím všechny fotečky:-)))))

Mu užijte si u rodičů:-))))

Spárováníponožek u nás též něhrozí:-((((

A u nás je hic na padnutí, odpoledne asi půjdem na koupák

Příští týden budou děti u babičky, já budu chodit na brigádu do kanclu na plastová okna, tak se těším na změnu

Mějte se
*Renata* 32782
20.7.2007 10:03:26
Ahoj holky, nevíte náhodou kde je Laura? Jestli je na dovolené, kdy se vrátí??

Musím pochválit všechny fotečky, sice nestíhám moc dočítat, ale fotky prohlížím pravidelně. Já jsem vložila jednu aktuální do alba. PŘEJI VŠEM KRÁSNOU DOVOLENOU
Renítko 6264
20.7.2007 9:42:44
Kazdy ma pod mrakom, najskor Tynka, teraz Kacka...
A tu uz viac ako tyzden ani mracik...
Ake mate teploty? Tu - spodok BA (som u rodicov, strazim dom :o) je 41 v tieni, 48 na slnku :o((( Rodicia sa rochnia na juhu Chorvatska, im tie 40-tky vysli krasne!
jasmin 20297
20.7.2007 9:36:23
Mumu , Tynko uzijte si to :o]] Hned bych zase nekam jela :o]]

Deni, Moc Vam to slusi :o]] Jak se dari Marovi hubnout ?? :o]]
To ted moc neji , tak trochu pohubl.

Magdo, tak Ani mluvi jako Klarka. Hlasi se ke me a vsude povida ,ze ma tatinka taky a je v praci :o]] Ona se ted hodne rozmluvila a je to uzasny. Pte se jako Klarka co to delas...a tak.

Tynko manza je dobrej,ze ti ty ponozky sparuje,to u nas nehrozi..musim pak hledat sama :o[[

Jdem jezdit na koloje tu pod mrakem.
Tom se to nauzil na chate a take mu vypadl prvni zub.Uz je to predskolak :o]]
Renítko 6264
20.7.2007 9:33:53
Tynka - prosim link na tie spony!!! Najlepsie slovensky obchod :o) Ako sa to oficialne vola? Ja si to rada najdem, nejako tych ponoziek zacina byt vela!!! :o)

Deni - kasne fotky!!! :o)
[<<Předchozích 1860] Názory 18611870 z 14500  [Dalších 12630 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.