| Pety+Verunka, 3.3.05 | 15022 |
|
|
19.7.2007 13:46:06
Týnko, Klárka je moc velká fešanda s těma botkama :-), i bez botek :-))). Chtěla jsem se tě zeptat, vy máte ten náramek na ručičku pro Klárku, kdyby se náhodou někde ztratila, viď? Jak se to přesně jmenuje? A seženu to někde na internetu? Díky
|
| Pety+Verunka, 3.3.05 | 15022 |
|
|
19.7.2007 13:02:34
Ahoj všem, objevuju se zde po delší době, jen jsem nakoukla a vidím příspěvek od Mumumu na téma DepoProvera, tak musím reagovat :-). Mumumu já bych do toho v žádném případě nešla! Já ji totiž teď mám píchnutou asi měsíc a jsem strašně nešťastná, začali mi příšerně padat vlasy a mastit se, ale fakt hustě a navíc mám hrozné nálady, jsem skoro pořád podrážděná, lítostivá, vzteklá... Jsem přesvědčena, že je to právě z toho, nikdy předtím jsem takové problémy neměla. Potvrdila mi to i kožní lékařka, když jsem tam byla s těma vlasama. Moje gynekoložka tvrdí, že se s tím ještě nesetkala, ale já jí nevěřím, když si tady pročteš různé diskuze na toto téma, tak tam mají všichni podobné problémy, dokonce jsem četla, že všichni gynekologové dostali doporučení, aby nabízeli jiné druhy antikoncepce a téhle se vyhýbali, jak je vidět, tak to ale dělají jen někteří. To řídnutí kostí je také prokázané, ale až po dlouhodobém užívání. Navíc to prý hrozně rozhodí menstruační cyklus, myslím v momentě, kdy si už nenecháš píchnout další, tak se pak může stát, že budeš třeba 14 dní v kuse krvácet, pak zas dlouho nic atd. No jsem na to sama zvědavá, jak to bude, ale fakt lituju, že jsem si to nechala píchnout. Navíc je to taková antikoncepce, která už se nedá vzít zpátky, když ti náhodou nevyhovuje, tak máš smůlu, musíš to ty tři měsíce (neli ještě více, protože to účinkuje déle), vydržet.
Omlouvám se za tak dlouhý příspěvek, nechci tě do ničeho nutit, jen píši svoji zkušenost. |
| Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 | 13509 |
|
|
19.7.2007 12:25:36
Ahojda,
Jeanine, Mu, taky se hodněkrát neudržím a křičím..:o( obdivuju ty co to nedělaj, ale já to prostě bez toho občas nezvládám... Denčo, Kačko, držím pěsti, ať se prckům nožičky srovnaj!! Jinak představuji vám naší malou od včera už doopravdickou :o) stepařku :o)))))))) ![]() ![]() |
| Mu+2kluci | 22463 |
|
|
19.7.2007 10:11:10
Ahoj Jeanine,
no, abych pravdu řekla, čekala jsem to :-)---s tou Proverou, jen se mi to potvrdilo. Asi zůstanem u prezervativů a vzrůša, že to může selhat :-). Jsem na Honzíka úplně stejná, taky mi dělá takovýhle vylomeniny, teď teda nejvíc zlobí s tím, že si nechá udělat jídlo na přání a pak to nechce, pak to zase chce a furt dokola, když to odnesu, strašně ječí, kňourá, visí mi na noze...Předevčírem jsem na něj dost hustě zařvala, fakt jsem to přehnala, sama sebe jsem se lekla, hnusný!!! Až se chudák rozbrečel... ale nebrání mu to začít úplně stejně otravovat zas... Jinak se samozřejmě děsně snažím to vydržet, nezvyšovat hlas, vysvětlovat, nenechat se vytočit...ale únava občas udělá svý. Jojo .-) |
| Jeanine, M 3/05 a M 10/06 a // | 21662 |
|
|
19.7.2007 10:04:10
Také dodatečně všechny zdravím a chválím kráááásné fotečky.
|
| Jeanine, M 3/05 a M 10/06 a // | 21662 |
|
|
19.7.2007 10:03:03
Ahoj,
Mu, to je fajn, že jste v pohodě. Kubík krásně roste, držím palce, ať se ta kýla rychle vstřebá. U nás také otázky co je to??? Ale hlavně Matík dnes táááááák zlobí :(. Holky, já už mu párkrát i naplácala a to je teprve ráno...Zrovna čtu knížku Respektovat a být respektován. Hned na začátku radí jednat s dětmi stejně jako s dospělými. ALe když Matíkovi řeknu, že nočník se na podlahu nevylívá a on to prostě musí dokončit....No, jak mu to říct, jako dospělému???Já zařvala a dostal na zadek :-(...jsem v koncích. Mumu, ještě k té Depo Proveda...vlastní zkušenost nemám, ale co jsem se s tím setkala u holek z různých diskusí, tak se po ní často hodně přibírá a hlavně!!! řídnou po ní kosti!!! Opravdu je to postrach ortopedů. |
| Mu+2kluci | 22463 |
|
|
19.7.2007 9:47:16
Ahoj od kojení-říhání...
U nás zatím taky jenom "co to je?", a ani ne nijak moc. Ale zase vrcholí chci to a v zápětí to nechci...už jsem občas vzteklá, v lednici tři načatý pribináky... Kuba se usmívá od rána do večera, i se uchechtne, udělá grrr apod,, je tak sladkej, že bych ho sežrala!!! Jsem z něj úplně po. Moje šestinedělní kontrola naprosto v pořádku, ještě jsme to ani neoslavili, jak večer padáme na hubu :-(. Jo...k antikoncepci, já už ji fakt nechtěla, teď opět zvažuju, Dr. mi nabízí Depo Proveru, 3-měsíční injekci. Máte s ní někdo zkušenosti??? Zdravím Kikiska, Kačku a Renýska, co tu chvíli nebyly :-). |
| pipka pipka | 44046 |
|
|
19.7.2007 8:57:22
Ahoj v rychlosti.
jedeme na malej výletík na Roštejn. Mára má plochý nohy,nohy do x-nosí ortoped.vložky už asi dva-tři roky a na ty xky má prý co nejvíc posilovat svaly na nohou-nejlepší je jízdqa na kole a chození naboso po vnějších hranách chodidel. Já letim zkrotit tu zvěř. Všechny zdravíííím!!!! |
| Denča7 | 32766 |
|
|
19.7.2007 8:55:12
Kačko dík za povzbuzení a za info
|
| Denča7 | 32766 |
|
|
19.7.2007 8:53:43
Marti, jojo napsal:-) byl to moc šikovný mladý pan doktor a celkem jsme se i nasmáli hihi
Jinak odpovídat už taky přestávám mít sílu:-) Sice nejsme u otázky Proč, ale zatím u co to je ale už i tak mě bolí večer panty od mluvení:-) ale jsem ráda, až bude starší, tak spoustu věcí vědět nebudu a teď jsem pro něj zdroj informací:-) až bude poučovat on mě...tak to mě teprve klepne pepka:-)) taky je tu hezky tak ještě vyrážíme ven, nakoupit a taky do knihovny:-) |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.