| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1900] Názory 19011910 z 14500  [Dalších 12590 >>]
jasmin 20297
19.7.2007 8:43:35
Teda Renysku, to je parada s tim R :o]] Tom take takhle krasne mluvil,byla radost ho poslouchat :o]]

Kikisku ahojky:o]

Denco, nam ortoped rekl ,ze tu vlozku staci mit 2 hodky, ad si nozka zvyka. Cviky mame od jine dr. ,ta je pres to drzeni tela a neco jako reflexni ter. Te jem se ptala co by se delo ,kdyz to nebudu resit a rekla ,ze by mohla mit pozdeji skoliozu. Takze neplasis, delas dobre pro sve dite ! Na Ani je to dost videt :O{

Je teplo tak jdem ven.Pa
Maarťa 31011
19.7.2007 8:36:15
Tak pro slepičí kvoč taky použiju když už dokola omílám to samé po stopadesáté, jenže potvůrky už to taky používají, takže toho budu muset nechat :-( Navíc teda pobraly i nehezká slova, no já nevím, odkud to mají :-) Že by ode mne???? Musím se krotit....
Deni, to věřím, že Mára už má otázky, na který nevíš odpověď, ty děti jsou strašně chytrý a mají toho spoustu zjištěného .....
Zatím holky stačí bohatě, třeba otázka, proč jdou pejskovi od pusy bublinky když sní mýdlo mě jako odpůrce chemie zdrtila :-)))))

Torinka je šikulka, že říká R, to teda u nás ani náhodou, sem tam ho zaslechnu hlavně u Nikolky, ale to je spíš náhoda..... No však je času fůra

Denčo a napsal ti nakonec dr. to potvrzení pro manžu, že má mít Páťa kotníčkové boty??? :-)

Přeju všem krásný den, snad už se ochladí......
Denča7 32766
19.7.2007 8:34:06
Dobré ránko!
Kačko, díky za rady ohledně nožiček. Nám teda žádné cviky nepředepsal,ale je pravda, že nohy do x nemá - zatím a špičky dovnitř nevtáčí. Každopádně to tchyni při nejbližší příležitosti vpálím do xichtu! Dělá ze mě psychopata a už jsem to chtěla nechat tak, vždy´t asi jen plaším a Patrikovi nic není...no a dr si myslí něco jiného. Zkrátka, jsem ráda, že sme přišli včas a určitě to dáme dohromady. Jen musíme koupit nové boty - kotníkové a ty vložky, ale nevím, jak v těch vedrech ho nacpu to uzavřených kotníkových botek...Dáváš to i do sandálků? ty má kotníkové a s uzavřenou patou.

Sašence foukám na zoubky, ať to trápení brzy přejde!

Zdravím Kikiska

Chválím Tori, jak krásně říká R:-)

a už nevím.
O vík se chystáme do tater, nebo předělávat pokojík, podle počasí. Nevíte, jak to vypadá s počasím o vík v Tatrách, má prý bát hezzky, ale nerada bych tam seděla v chatě a nebo mokla a mrzla:-) to raději uděláme přestavbu skříní v pokojíku:-)

Arni 19497
18.7.2007 22:20:13
Dobry veciir, Tori teprve usina, dnes byl vysilujici den. Odpol. nemohla usnout, pak teda usnula po pul treti a spala do pul pate, ale nemohla se do peti poradne probrat, tak jsme ji sli v osm utahat na prochajdu, aby zas vecer zabrala... Celou dobu pobihala a ted docela bez protestu usina, tak snad se zadari. Na prochazce zacala krasne rikat "r" a znele "l", tak jsem z toho vesela:), manza jen suse prohlasil, ze to uz davno umi...:) Ale "r" rika jen pokud neni zacatecni, to je jeste dost tezke. Jazycek uz se hezky hybe a tak i Č je cistsi. Hrde pak hlasila tatkovi (a hodne to R a L zduraznovala: "BaaRa cuRaLa na t-Raaavu!":))

Vcera jsem byla u jedne pani, ktera mi po peti letech, co se dr. marne snazili napravit pochroumanou kostrc, tak nasla problem a pomohla mi. Nastesti me predem neupozornila na bolest, ktera muze byt, tak bych se asi do toho obavala jit (mela jsem vyhly konec kostrce a v nem jsou vsechna nervova zakonceni patere), protoze to byla neskutecna bolest, musela jsem prodychavat jako u porodu a dost mi to tu bolest pripomnelo. Vytlacily se mi i slzy z oci, ackoliv jsem se snazila je potlacit, ale jak se mi ulevilo, to je nepopsatelne... Snad po peti letech jsem sedela v aute bezbolestne. A doktori by rekli, ze je to jen nejaka sarlatanka...

Domko, chuderka Sasenka, ze ji porad tak trapi zoubky, kolikaty uz to je? Musi byt mila, jak si brebenti, je to krasny vek.

Tynko, u nas na neustale dotazovani dokolecka proc, jaky a co plati ve fazi, kdyz uz nevim to obratit na ni, at mi to teda ona vysvetli a kolikrat rekne... no proto... PRECE!! A je klid:) (na pul minuty, nez zas neco nevymysli...:o/)
Dobry vecer a dobrou noc, jdu si na nejakou dobrutku, posledni dobou me honi desna mlsna...:oo
Mu+2kluci 22463
18.7.2007 19:55:18
Zdar!

Rení, Týnko, díky za rady, pojedem v září do Harrachova, uvidíme...:-).

jasmin 20297
18.7.2007 15:56:46
Ahoj kocky, zdravim Vas.

Vratili jsme se domu, a nastalo teole pocasi, tak jsme porad u vody. Ctu Vas jen letmo, ale fotky mam nakoukane a jsou paradni, Marto holkam to naramne slusi :o]]

Denco vitam Te :o]] S ortoped. mam zkusenosti. Ani ma take spec. vlozku..na plochou nohu. Pry se to takhle musi resit jen v horsich pripadech,jinak se to resi ,jak pisete ve 3 letech. Ale vetsinou to neni problem ortopedicky ,ale je to problem drzeni tela. Vcera jsem prave byla opet za mudr. Kleplovou a ta Ani predepsala nove cviky, a rekla ze vlozka to neresi, musi se cvicit. Ani ma nohy do x a jeste vtaci spicky dovnitr,pravou vic. Je to pry ve spatnem drzeni tela. A vychazi to pry z kycle . Takze mame vlozky a cvicime.

Manza ma anginu, tak tu neustale okupuje pc, tak budu nakukovat.

Mejte se krasne .
Kikisek 18355
18.7.2007 15:23:12
Ahojky holky, po strašně dlouhé době jen fofr přispěju, nestihnu dočíst, ale doufám, že se máte všichni dobře.
My taky máme období, proč, jakto a nechci!! Taky zkouší různé fígle jak se prosadit atd.začíná asi hustý období...
Jinak my jsme v pořádku, v Kostelci, byli u moře v Itálii autem, já sem tam skáknu do práce, o druhý miminko se zatím nepokoušíme.
VŠECHNY MOC ZDRAVÍM já zase pravidelně na netu až bude ošklivo a my zpět v Praze...mějte se moc hezk
pipka pipka 44046
18.7.2007 14:28:04
Rený-:)

Jo a nejhorší je,že "A prooč?"nikdy nekončí.Akorát Mára se ptá už na věci,který vážně NEVIM:).

Holky-Aninka je děsně vyčůraná a zlobivá-dělá takový naschvály:třeba plácne Adika,vynadám jí,kouká mi do očí-udělá to znova,plácnu jí a ona to dělá znova a znova a vzdorovitě mi kouká do očí-můžu jí hubovat,plácat,vyhrožovat...tak nakonec odnesu cíl(Adama),kterej sedí a bulí,truhlik.

Dneska se na náměstí jedný mamince vztekal chlapeček(asi 2-3)roky,děsně řval,že chce nějakej traktor.Ležel na zemi a držel ji za kotník.Maminka vypadala,že bude brečet a kolemjdoucí postarší paní jí udělovaly rady.Velmi hluboce jsem s ní soucítila:)))).
Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 13509
18.7.2007 13:59:38
Jo tak to jste mi vlastně připomněly - máme taky období Proooč? ale fakt hustý.. něco řeknu a následuje kolotoč tak 10 a proooč... fakt se snažím odpovídat, vysvětlovat... ale někdy už dojdu na totální konec a vzdávám to :o)) - "pro slepičí kvoč" :o))))

jo a taky se místo nee naučila říkat em emmmm .. :o)nevím, jak to foneticky přepsat, no snad pochopíte co myslím..:o)) to už bych jí někdy taky jednu loupla, protože to občas říká už jen tak ...
Arni 19497
18.7.2007 13:59:02
Ja jsem ted naopak sesedlala Tori sedacku z kola, uz to byl zahul i s ni brazdit ty kopce a najednou mi to samo fici i nahoru, to je parada:) Zato tatka nam nejak funel:DD
[<<Předchozích 1900] Názory 19011910 z 14500  [Dalších 12590 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.