| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1940] Názory 19411950 z 14500  [Dalších 12550 >>]
Denča7 32766
17.7.2007 11:30:37

Všechno nejlepší k svátku!!!!
Denča7 32766
17.7.2007 11:28:57
Mu, to by sis všimla´:-) neboj ale ono to fakt nic není. Jen můj manža má od své maminky zastaralé názory, že dítě se v papučích a kotníkových botách trápí. Má k tomu i svou teorii...no nicméně, mě dochází argumenty a nemíním řešit neustálé dohady o botech, tak si to jdu nechat potvrdit. A mmch, manža má plochou nohu, díky tomu záda v pr... když to viděla primářka na rehabce, tak se nestačila divit.
Já si taky myslím, že se to samo upraví až se mu zpevní nožka, ale jsem pro kotníkovou obuv.
Marti, to teda muselo být...26 vždyť Patrik má 23:-) a taky jich už ubývá.
no uvidíme, večer pisnujakjsme dopadli.
Mu ať poradna dopadne výborně :-)
Mu+2kluci 22463
17.7.2007 9:33:44
Ahoj, zdravím Denču a Marťu, moc pěkné fotky! Taky bych jela!

Ty brďo, já jsem asi ignorant, ani mě nenapadlo pátrat po to, jestli Honzík našlapuje, jak má, ale asi bych si všimla, kdyby ne, žejo :-).

My jdeme dnes na ko s naším obříkem, tím myslím Jakuba :-), roste jako z vody, jsem hooodně zvědavá, kolik má.
Máme tu tento týden dědu z Německa, J. tátu. Je zábavnej, s H. si hraje. Teď je oba vzal J. na B.Dar, dělá tam někomu sluneční kolektory a bude tam asi líp než tady dole.

Maarťa 31011
17.7.2007 8:56:30
Denčo, tak s tímhle zkušenost mám. Kristýnka je taky vbočuje, na neurologii nám dr. říkala, že tohle mají všechny děti, jenže se jim to obvykle spraví dřív. Jinak prý se to spraví do 5 let skoro vždy, nicméně do té doby musí nosit pevnou kotníčkovou obuv. U nás to má Nikča ok, ale Kristýnka zatím ne, ale zlepšuje se to. Každopádně sehnat kotníčkové sandály ve velikosti 26 mě celkem vyčerpalo :-)))))))
Tak dobře pořiďte!!!!!!
Denča7 32766
17.7.2007 8:16:22
Ahojte holky!
Tak my dnes jdeme na ortopedii, ač dávám správné botky a papučky, tak Patrik vbočuje vnitřní kotíky k sobě. Takže uvidíme co nám Dr řekne. Nemáte některá zkušenost?

Marti s fotkama neporadím, ale jsou úžasné! Patrik si v Bulharsku našel kámošky dvojčata, byly super:-))

Reni, to nevadí s tím kojením, malá si asi řekne sama, Patrik se taky odstavil sám ve 4 měsících jsme skončili.
Maarťa 31011
16.7.2007 12:48:49
Denčo, chválím fotky, asi jste si to parádně užili, viď?

Nevím, proč mám některé ty fotky malé, nechala bych si poradit..... :-)
Maarťa 31011
16.7.2007 12:46:14
Ahoj holky hlásím se po delší době, nějak nebylo moc času, však to znáte  Snad už to teď bude lepší a nebudu vás tolik zanedbávat…..

U nás je vše při starém, ba ne spíš lepší, protože holky začaly po více než 2 letech konečně celkem normálně jíst, takže máme i 4 jídla denně  Oproti obvyklému kakau ráno a půlce rohlíku večer je to celkem výrazný posun. Přestože mě to donutilo vařit, tak jásám: Jupííííííí

Máme období: A PLOČ MAMINKO????????????, někdy fakt nevím, co jim na to mám říct, ale to jsme na tom asi všechny stejně

No a byli jsme na dovče v Itálii, bylo to bezva, super jsem si za těch 14 dní odpočinula, holky cestu autem zvládly bezva, tam i zpátky to v podstatě prospaly, tak jsem byla ráda, že jsme nakonec zvolili auto před letadlem

Renítko 6264
16.7.2007 12:01:46
Denca - krasne fotky!!! :o)

Renatka sa samoodstavuje nadalej, uz sa asi chylime ku koncu kojenia...z mliecka rano a vecer (v noci sa nebudi) je uz len kojenie rano, vecer byva unavena a zuriva, hryzie a pluje...radsej nebude pit nic...:o)
Tak nam zostava len ranne kojenie, vtedy je vyspata a v dobrej nalade, tak si da povedat...Ktovie na ako dlho...:o)

Dnes nam pride pre Petka nova cyklosedacka do 22kg a pre Renatku prilbicka a hned ich pojdeme odskusat...V lese sa snad bude dat existovat...Tu je 37 stupnov...
Denča7 32766
16.7.2007 9:16:34

pár fotek z Bulharska:-)
Denča7 32766
16.7.2007 9:13:33
ahoj po víkendu!
moc pěkné fotky, Helča s rodinou, Renda ve vlaku:-) i ostatní Honzík, Kubík od Mumu,...
My jsme byli na výšlapu v Jeseníkách na Šeráku, teda mákli jsme si, ale bylo to super!
[<<Předchozích 1940] Názory 19411950 z 14500  [Dalších 12550 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.