| Siki+Matýsek3/05+Kristýnka2/07 | 20004 |
|
|
14.7.2007 11:25:10
Deni, abych pravdu řekla, tak jsem v tý Jihlavě v zoo ještě nebyli, ale určitě bych se tam ráda podívala, akorát teď máme auto v servisu, ale příští týden snad už bude hotový.
Jinak já nejsem rodačka z Hradce, já pocházím od Aše, ale tady jsem od 18 ti (dělala jsem tady vejšku a pak jsem už zakořenila), ale líbí se mi tu víc, jak na západě. |
| Mu+2kluci | 22463 |
|
|
14.7.2007 11:06:23
Hahahaha, teď si říkám, jak to bylo děsný!!!
|
| pipka pipka | 44046 |
|
|
14.7.2007 10:54:55
Jo,já taky trvalou-lokny kolem obličeje a nad čelem to hozený dozadu a nahoře připnutý k hlavě:)))))))))))).
|
| Mu+2kluci | 22463 |
|
|
14.7.2007 10:54:10
Jééé, teď jsem si to po sobě přečetla a ty představy, co to ve mě vyvolalo :-O! Nééé, byla jsem i přesto docela slušná holka :-DDD!
|
| Mu+2kluci | 22463 |
|
|
14.7.2007 10:50:52
Deni, já na tom starým řidičáku mám taky foto ze 17let, hooodně hustý. Tenkrát jsem se dost malovala (zlatý stíny) a vyčesávala si vlasy do takový natupírovaný boule nad čelem a k tomu lokny, tudle jsem viděla něco na ten způsob v Americkým filmu z počátku 90.let...hrůůůza!!!:-))).Jo a nosila jsem obrovský naušnice a vůbec takový podivný modýlky .-)))).
Jdu kojit, papa! |
| pipka pipka | 44046 |
|
|
14.7.2007 10:43:15
Ahoj
Siki-my tam byli asi dvakrát,ale je to děsně roztomilý italsky vypadající mestěčko-z mýho pohledu turisty:)).A ten výhled na Vajgar od toho kostelíčka za náměstim je supr. A do jihlavy do Zoo nechodíte?My se chystáme až přejdou ty horka,který slibujou meteorologové. Řidičák jsem si dělala v 17-ve škole,dělal se snad půl roku.Kdybych nedělala jízdy napotřetí:)))),tak bych ho měla už v sedmnácti.a fotku jsem tam měla moooc hezkou-s trvalou:)))). Začínaj růst houby. |
| Mirka a Verunka | 26012 |
|
|
13.7.2007 22:19:46
Helčo,Adámek má vybraný vkus:-) asi se máš na co těšit až ti přivede takovou nevěstu:-):-):-)
|
|
|
13.7.2007 22:17:58
Dení jistě si si dělala řidičák ještě v 18ti viď:-):-):-)Mára má mé sympatie:-):-):-).To mi připomíná ještě když jsem chodila s Vláďou a Míla ,když jsem s ním byla na procházce (8 let) a na skále viděl nápis "Mirka + Vláďa" si ujasnil,že mě má asi hodně rád že to tam napsal sprejem:-):-):-).Ani ho nenapadlo že by to mohla být náhoda:-):-):-)
|
|
|
13.7.2007 22:13:49
Mumu to je krása,vidíš jak se bráchové mají rádi!!!!!!!!!
|
| Mu+2kluci | 22463 |
|
|
13.7.2007 22:09:43
Deni, teda, Mára je číslo!!! A je to roztomilý, že si vyřezal tvoji fotku:-). Sdílím názor, který napsala Gedzitka. Mám i tu zkušenost, dodnes má doma jeden řidičák "navíc"-ztratil se a našel, nikomu jsem to nehlásila.
Jízda s tchyní mě pobavila. Helčo, moc pěkné fotky, čiší z vás pohoda!!! U nás vše ok, kluci úžasní. Honzík dnes poprvé šel spát sám, tj.zvedl se z gauče a šel do pokojíčku, lehl si, přikryl se, usnul :-)))!!! A trénuju čůrání, už je to u nás strašně dlouho polovičatý. Doma prostě chodí bez pleny a posazuju ho na nočník, venku nosí takový látkový tréningový kalhotky a taky ho dávám čůrat...Kakání už umí docela vychytat, čůrání holt musíme natrénovat... A dojemný zážitek: Jeli jsme nakoupit-velký nákup, celá rodina. My byli s dětma předtím na hřišti, co je daleko, tak jsme byli autem. Manžel tam za námi přijel svým autem a jeli jsme na ten nákup, po nákupu jsem šoupla Kubíka manželovi a vezla jenom Honzíka...po pár metrech si všiml, že nevezeme Kubíka a začal vyvádět: Kde je Kubík? Nemáme Kubíka, Chci Kubíka, Nemám Kubíka! A furt dokola, až se úplně rozbrečel. Vůbec mě neposlouchal, že Kubík je s tátou, byl úplně vyvedený z míry... |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.