| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1960] Názory 19611970 z 14500  [Dalších 12530 >>]
Siki+Matýsek3/05+Kristýnka2/07 20004
13.7.2007 21:12:04
Ahoj holky,
chválím všechny fotečky. Jsou super, vždycky se moc bavím, a obdivuju vaše foto schopnosti.
Deni, já jsem přímo z Jindřichova Hradce.
Gedzitka, Renda *20.3.2005 14459
13.7.2007 15:08:33
Ahoj Deni. Mara je teda cislo :-D. Myslim, ze pokud ten ridicak po tobe nechteli, kdyz jsi zadala o novy, pripadne, kdyz si pro ten novy pujdes, tak to neni problem. Oni by ho stejne urcite jenom skartovali. Ty vis, ze ho uz nikdo zneuzit nemuze, takze bych si s tim hlavu nelamala.
pipka pipka 44046
13.7.2007 15:02:41
Krásný krásný krásný všechny fotky!!!!
Renda ve vlaku je fakt hezoučká!
Helčo-supr letní pohodička!
Mu-je to fakt krásný mimi.
Rení-velký brat-jen aby mu to vydrželo a chránil ji pořád:)!
Týnko-taky hezký!

U nás na zahradě někde bydlí veverka,je tu každej den.Zkusim vám ji vyfotit-zatim ji fotim tak,že na fotce je jako blecha:).Je děsně roztomilá a pořád něco chroustá.

Siki-odkud ty jsi?

Perlička.Tchyně se bojí jezdit autem.Ne jen s tchánem a mym manžou.Já ji včera vzala do Pejru do Kauflandu.Byla zelená až za ušima ,a když jsem jela víc než 40 tak volala-pomalu pomalu.A holky,já ač teda nejsem ještě žádnej Schumacher,tak jsem se překonala,doufaje,že nenabourám:) a frčela 90 celou cestu.Taková mrňavá pomstička:))).Ve městě teda néééé,to néééé.

Dotaz-nechala jsem si vyměnit řidičák.Teď nemám ten starej-já ho nechala v autě a mára!!mi ho rozřezal novou kudličkou,ale když už mi dělaj novej-musim to jít někam vůbec hlásit?Co myslíte?
Myslel,že to je něco starýho(taky teda že jo)a vyřízl si moji fotku,že jsem tam děsně mladá!

Helča, Alenka a Adámek 23106
13.7.2007 13:39:08
Ahoj holky:-)))

Hádanku taky myslím Klárku do Magdy:-))))

Gedzitko, Renda je úplně nádherná, fakt super povedená fotka:-)))))

Madlence k 3/4 ročku, opožděně vše nej, nej:-))))

Minule jsem zapoměla na naše nastávají pracující maminky Renítka a denču, holky moc, moc držím palečky ať to výjde, bude moc krásná práce:-))))

Mirko, děkuji a taky krásné fotky a dovolená musela být superovní:-))))

Mu krásné fotky a smějící se Kubík je skvělý, moc:-)))

My už se zas balíme, jedeme na týden k tetě a budem tam se setřenkou a malým Onďou, bude grilovačka, koupačka, popíjení Mojita, už se moc těšíme:-))))
Ještě naposledy fotečky z dovči, víc už vás nebudu otravovat
Tak se mějte pa a nebojte ukážu se během týdne, sestřenka bude mít notebook

Animátoři byli skvělý, Adámek mohl na té paní oči nechat

Nejede, nevadí, hlavně že sedím a vidím:-))))

Nevím čemu se tak smějeme, ale asi že je to skvělá dovolená
melisa 22585
13.7.2007 13:17:32
ahojky, hlásím se po dlouhé době. PO měsíci a půl vám koneečně můžu napsat - máme již naštěstí funkční počítač. My jsme byli v červnu na dovolené - 2 týdny u moře v Toskánsku. Bylo tma nádherně, mlžu všem doporučit - nádherné písečné pláže, všude kolem dětské hřiště a taky hodně naprosto úžasných památek - my jsme stihli navštívit Pisu, Siennu, Volteru, San Gimignano a ještě pár neznámých městeček - ale rovněž nádherných. ODjezd na dovolenou jsme měli zajímavý - Maxík dostal 2 dny před odjezdem průjem, takže to vypadalo, že nikam nepojedeme - odjezd jsme nakonec posunuli jen o jeden den. kromě toho se nám porouchalo auto, takže to jsme měli den před odjezdem v servisu. Něco opravili, ale celou dovolenou nám tam něco hučelo, já jsem z toho byla děsně nervózní. V průběhu dovolené nám umřela kočka - náš domácí mazlíček, kterou jsme měli 12 let, takže návrat domů byl smutný. Pár dní po návratu dostal Maxík opět průjem - takže opět týden přísné diety, pak byl prá dní klid a v noci z pondělí na úterý mu bylo hrozně blbě - blinkal a opět měl průjem, naše doktorka byla na dovolené, doktor, co zaskakoval mu předepsal opět dietu a lék ercefuryl. Celé mi to připadá nějaké divné, je možné že bude mít nějakou alergii, možná i na kravské mléko - Týnko, jak se to pozná? Neumím to odhadnout, protože jedl i jiné věci než m líko a tak hodně ovoce.
tak to je asi vše, co je u nás nového?
A co nového tady?
Mu+2kluci 22463
12.7.2007 23:13:45
Tak to netuším...

Takhle usíná náš Honzík :-))):

Maminka
  • 
12.7.2007 23:05:07
??? kdo jsem ???

Mirka a Verunka 26012
12.7.2007 20:30:46
Ahoj holky!!!!
Getzitko,Renda je na fotkách jak z časopisu.Moc hezká !!!!!

Mumu,hlavně smějící je nádherný.Máš krásný miminko.
Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 13509
12.7.2007 18:41:09
Ahojda,

opět děkuji za další reakce na tu soju :o))

Chválím všechny fotky, ale úplně nej Rendu ve vlaku, to je fotka někam do časáku!! Fakt nádherná!!!

Mirko, Verča s klukama je taky boží!! No a vysmátej Kubík taky supeer :o)
[<<Předchozích 1960] Názory 19611970 z 14500  [Dalších 12530 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.