| Terinka a Elinka +Peťa | 79587 |
|
|
15.10.2008 8:32:57
ach jo zase nic
|
|
|
13.10.2008 20:05:00
Ahoj to je děs taky jsem před chvílí psala dlouhej a zmizel,budeme to holt muset psát navíckrát,no nic jdu spát zítra písnu,DOBROU NOC.
|
| Páája | 24200 |
|
|
13.10.2008 10:00:51
teda fakt mi to štve,takovej dlouhej příspěvek a on zmizel!!
|
|
|
13.10.2008 8:51:20
ahojky,holky mají mokrý kašel a zdá se mi že už ulevuje.Bydlíme v Roučkovicích kousek od Pelhřimova jestli to znáš,ted´když ti píši tak na mě kouká sluníčko přes okno,ale mlhy tu taky bývají ale né tak často,dneska to vypadá na nádherný den.Oslava se vidařila,dárečky jsou super,vše se snědlo,nic nezbylo a že toho bylo,chlebíčky z 8 vek,z 10 rohlíků jednohubky velký dort kniha a ze 3kg kuřecí řízečky s chlebem.tak ted´bude oslava až zase v březnu.Jinak pomalu nakupuji zimní oblečení,samozřejmě převážně na netu na mmb.je fakt super pěkné a levné věcičky.nakupujete tam taky někdo?jdeme vařit oběd a honem ven když je krásně.papa
|
| Páája | 24200 |
|
|
12.10.2008 11:29:51
No tak to máte tedy pěkně početnou rodinku
.Myslím,že když holky nemají teplotku a odkašlávají mokrý kašel,že je to na dobré cestě.Já vždycky říkám,jak je kašel mokrý,že máme vyhráno!Nám zase včera večer začal pokašlávat Jeníček,v noci dost ošklivě kašlal,i teˇdje na tom bídně.Má takový ten neproduktivní suchý dráždivý kašel,trochu zvýšenou teplotu.Takže jsme doma.Prosimtě,kde to bydlíš,že máte krásně,tady je stále mlha,od rána do večera.Jsme z Brandýsa nad Labem,holt z té polabské nížiny se ta pitomá mlha nedostane.Leží tady jako těžká peřina.Závidím všem,co bydlí ve větší nadmořské výšce,taky bych slunko uvítala. |
|
|
12.10.2008 9:38:28
Oslava byla super ani holky nebyly protivný,ale nějak se to nelepší kašlou obě dneska hrozně takový ten vlhký.co je na to dobrý,nějaké obklady nebo něco,mají mucosolvan tak myslím že na průdušky jim to neslezlo.snažím se to ustát doma a k dr. nejít.teplotku nemají,je krásně tak chodíme hodně ven aby se jim líp dýchalo.dneska jedem druhé kolo oslavy přijedou babičky a dědové,je nás moc já jsem ze dvou dětí a manžel ze čtyř.a to jedni nepřijely jsou také nemocní.tak jdu zase připravovat,večer nakouknu.papapa
|
| Páája | 24200 |
|
|
11.10.2008 20:11:22
Petro,to si dovedu představit oslavu s nemocnýma dětičkama....doufám,že jste to zvládli a že to bude jen virozka a ne hnusný anitbiotika,fakt tohle nesnáším,Jeníček je měl jen jednou,a jsem za to ráda.Taky nám je dr.chtěla předepsat na pátou nemoc,ale ubránila jsem to,dodnes má Jenda napsáno červenou propiskou na kartě-MATKA ODMÍTLA SPOLUPRACOVAT A PODAT ANTIBIOTIKA-bohužel máme dr. v důch.věku,takže proč by se piplala s vyšetřením z krve,když může rovnou-pro jistotu-předepsat antibio.
|
| Páája | 24200 |
|
|
11.10.2008 20:06:39
Renato,přesně mě chybí ten parťák na konzultaci každodenního jídla,tak jsem tady pro tebe!!!!
)))))))Jinak jsem taky napsala nejeden příspěvek a nic.......to je k naštvání,člověk se šťaví a pak už to opravdu nepíše znova. Já dneska posnídala vital houstičku s Florou a medem,pak jsme šli s manž.Michalem na turnaj na tenis,byly to manželské a mileneké dvojice,tak jsem se spotila,že byse nastartovala nějaká pohybová aktivita??Nevim,ráda byc,ale zatim necvičím.Po skončení turnaje jsem si dala nějaké kuřecí maso na pánvi a k tomu zelný salát,no a te´d večer po příchodu domů jen trochu šunky a sýra,stačí mi to.Kdybych si nedopřávala to vínko,šlo by hubnutí rychleji,ale mám to těžký,tenisti jsou vypítka a tak si s nima nedát je blbý,byl tanec a tak.. |
| *Renata* | 32782 |
|
|
11.10.2008 9:42:56
Petro přeji krásnou oslavu.
Kořínková opravdu funguje, jen potřebuju někoho, kdo ji bude držet se mnou, nějak se do toho nemůžu dostat. |
|
|
11.10.2008 7:40:47
Taky ksyž napíši delší příspěvek tak mi zmizí nejde načíst a pakse mi to nechce psát znova.
o tý dietě budu uvažovat,přiští týden jedem na nákupy tak kouknu po té knížce.Teda pokud nedostanou holky antibiotika protože opět marodí a tentokrát obě najednou,začalo to rýmou,Terezka dostala kašel ve středu a Eliška dostala dnes do rána a to berou mucosolvn,a pěkně chrčí a jsou zahlenený,asi to v pondělí jistí návštěva u dr, Přejeme krásný víkend,my dnes máme oslavu Eli měla svátek před týdnem a Teri má 15.10.tak jdu dělat chlebíčky.pa |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.