| *Renata* | 32782 |
|
|
10.10.2008 22:12:38
Určitě je to hubnutí v hlavně, jen si to tam srovnat
![]() |
| *Renata* | 32782 |
|
|
10.10.2008 22:11:59
Já nakukuju, ale kolikrát napíšu dlouhý příspěvek a on zmizí. Budu to zkoušet po kouskách
|
| Páája | 24200 |
|
|
7.10.2008 13:00:16
ahooj,já si vždycky říkám-napíšu příspěvek,až budu mít klid,jenže to nějak pořád nemám
.Lauro,jsi dobrá,že sis tu dělenou zvolila nikoli jako dietu,ale jako způsob stravování,to je totiž jediná záruka dlouhodobého úspěchu.Taky si myslím,že občas zhřešit se musí.Petro,to základní rozdělení potravin je na zvířátka(maso,jogurty,sýry,mlíko...),kytičky(pečivo,těstoviny,luštěniny,rýže...) a neutrální skupina(ovoce,zelenina,med..),přičemž kombinuješ zvíř. a neutrál nebo zase kytičky a neutrál.Ne kyt.a zv. dohromady.Nesmíš cukr,tuků minimum.Ale je to docela zapeklitý,určit co k čemu patří a taky těch teorií dělení je spousta.Doporučovala bych ti koupit si knížku,jinak z toho budeš jelen.Já koupila od Kořínkový.Renato,taky tě obdivuju,že takhle aktivně cvičíš,neboj,jak se do toho budeš moct pustit,rychle vše navrátíš do původních kolejí.Já se musím přiznat,že sportuju jen nárazově,nikoli pravidelně,mám nějakou nechuť se hýbat,jak říkám,vše je v hlavě,takže tohle si ještě musím sama sobě vysvětlit a přinutit se. |
| Terinka a Elinka +Peťa | 79587 |
|
|
7.10.2008 11:31:35
halo chodí sem někdo? nějak to utichlo
|
|
|
6.10.2008 10:45:22
ahojky napište mi něco bližšího.taky bych to zkusila,chtěla bych schodit alespon´15kg.děkuji za rady.mám 83kg tak bych chtěla tak těch 68-70kg.
jinak co marodi už jste zdravý,mi bojujeme akorát s rýmou u obou holek. ![]() |
| Laura TDV | 16876 |
|
|
4.10.2008 8:11:26
já ujíždím na dělené stravě už 7.let. a když mám chuť na sladké, tak zblajznu třeba celou bombošku.Dort jsem v hubě neměla, ani nepamatuju. Pečivo nejím skoro vůbec. A s váhou se držím. I mi ta strava vyhovuje, bo můžu sníst i větší množství a nejsem nadmutá a nefuním, jako po svíčkové s knedlíkama:O))
Renčo, je mi líto, že nemůžeš cvičit. Já ted nemůžu ještě dva týdny, což je celkem 3.týdny a jsem z toho nervozní. Už se na rotoped děsně těším:o))a Gratuluji k práci. Dělůat trenérku a zároveň přitom cvičit, dělat co tě moc baví, je fajn. !!!!!!! |
| Páája | 24200 |
|
|
3.10.2008 15:31:33
to je právě to nejhorší-když už se člověk sebere a vrhne se na nějaké zdravé stravování,něco shodí,pak přijde nemoc a zdraví je na předním místě,vůle povolí.Jakákoli dieta nebo zdravé stravování je z velké části o psychice,nějak se člověk nadchne a když překoná prvních hrozných 10 dní,najednou to jde a bez velkého trápení.Organismus se přizpůsobí,žaludek smrskne.Jenže-právě pak nemoc nebo mě kupříkladu minule Vánoce oslabí vůli a pak se zase dlouhodobě nejsem schopná nakopnout,fakt je to nejvíc v hlavě,co???Taky to tak vnímáš?Nevím,jeslti to nepíšu moc zmateně.
Jinak dlouho mi váha stála,a teď docela překvapivě spadla,takže už mám od 1.9. skoro 5 kilo dole.Já si ráno dávám celozrnné pečivo,trošku Flory a med nebo zeleninu a tím končím s kytičkama a pak už "jedu"jen ovoce,zeleninu a zvířátka.Má doma spoustu zeleniny v mrazáku,takže dušená se sýrem,nebo s masem,různě,zeleninu mám ráda naštěstí v jakékoli podobě.Kafe normálně piju,čaje pořád a večer si dám občas vínko.A občas ujedu na čokoládě,ale zvolila jsem podle mě nejmenší zlo a kupuju tu hořkou s co nejvíce podílem kakaa,zažene mi to mlsnou.Tož asi tak... |
|
|
3.10.2008 12:29:39
Ahoj holky tak je mi vašich zlatíček líto,my už to máme úspěšně zasebou,obešlo to jako vždy celou rodinu.Snad ted´bude chvíle klidu.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Luciga | 23859 |
|
|
2.10.2008 13:24:46
holky koukám že všude je to stejné, předává se nemoc z jednoho na druhého
![]() Kubíkovi jsou 4 měs., je plně kojený, takže měl zatím jen sem tam plný nosík, takže Libenar a odsávačky to spravily dokud Ondra (3,5) nechodil do školky, tak nám bacily nosil tatínek z práce, vždycky přišel s tím, že má "rýmičku", během 1 dne mu nic nebylo, zato malej ulehl okamžitě... teď už si je Óňa nosí ze školky a tedy náš malej, když už začne kašlat tak bez léků ani ránu, on jinak chrchlá v kuse, nezvládne se ani najíst, skoro to neudýchá... ale ťukám na dřevo, teď už je 10 dní v pořádku ![]() |
| *Renata* | 32782 |
|
|
1.10.2008 18:01:18
Katka byla dneska taky u dr, dostala atb, mucosolvan a a na dýchání ventolin inhalátor, ten já mám taky.Jestli to chytne Martin
![]() ![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.