| Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 | 13509 |
|
|
10.7.2007 13:36:09
holky pila jste to někdy některá? jak to chutná?? Máme u Ondry bohužel podezření na alergii na bílkovinu kravského mléka, takže jsem teď vynechala veškerý mléčný výrobky, ale děsně jsem si zvykla pít kafe s mlíkem a to mi chybí asi nejvíc, tak uvažuju o nějaký náhradě..
kozí do kafe by byl asi celkem brutus, tak poraďte nějakou alternativu :o) jo a s tou alergií máte někdo zkušenost? jdem na alergologii příští pondělí, možná plaším zbytečně, každopádně po vysazení KM Ondrovi jak mávnutím zmizel dost ohromný exém, měl ho po celých nožičkách a rukou... i velké koliky jsou fuč. |
|
|
10.7.2007 13:26:25
tak to netuším, každopádně to tam vypadalo nádherně!!!!
|
| XY |
| • |
10.7.2007 13:09:21
![]() A malá napověda ![]() |
|
|
10.7.2007 13:00:50
Tak snad už :o)) jedna tapet86 z Tropical Islands.
Mámo nefoť mě, nebo to po tobě hodím!! ![]() No dobře, jednou se zasměju! ![]() Klárka s Urmelem, štěstím bez sebe :o) (Klárka je z téhle postavičky naprosto unešená, říká mu Strašák, takže my nejezdíme k vodě,ale za strašákem :o))) ![]() A Urmelův kamarád prasátko :o) Ono mě pohladilooooo !! :o)))) ![]() Jdu s váma :o) ![]() |
| Denča7 | 32766 |
|
|
10.7.2007 12:48:28
No jejda, tak Klárka:-)
jo, budu mít Patrika sebou, ale vůbec ještě nevím, jestli ho budu mít v oddělení. Možná to bude jen jedna věkově smíšená třída, uvidíme. Ale nevím, jestli je to dobře, abych ho měla u sebe. Z začátku asi jo, ale později bych uvítala, kdyby na Patrika působila jiná autorita:-) |
|
|
10.7.2007 12:44:05
Jinak ahoj všem po týdenní dovče :o))
Copak je nového? Nezvládnu dočíst moc daleko :o) Denčo, moc gratuluju k zakončení studia a Páťovi foukáme na bebí!! Ať ti vyjde ta práce, to je super: Rení, krásný fotky, tobě taky přeju hodně sil, a ať ti to všechno klapne podle tvých představ. Marodi, brzo se uzdravte!!! My jsem za ten týden vystřídali 3 místa, tak to byla celkem hoňka, zvlášť teď v neděli, kdy jsem přijela domů a musela zlikvidovat všechny ty tašky. Vždy jsme jen přijeli večer domů, přeházeli věci a ráno razili dál.. Byli jsme nejdřív u tchánovců, pak jsme měli jet na chalupu, ale bylo hnusně, tak jsme vyrazili do Tropical Islands a přespali jsme v Salzburgu a pak jsme teprve na víkend jeli na chajdu. Mu, jak u vás s bříškem? Je to lepší? Chtěla jsem trochu vytapetovat, ale stávkuje mi rodinka, tak později.... |
|
|
10.7.2007 12:18:28
Ahooj, hurá, konečně jsem taky dala jednou hádanku, kterou nikdo neuhodl :o))
![]() Stala se nám na výletě "nehoda". Klárka usla v autě bez plíny, bohužel bezplínkový spaní nemáme zdaleka vychytané, tak nás zachránily Ondrovy gatě :o)) koupila jsem mu je v sekáči a zapomněla v tašce, no jak se hodily :o))))) |
| pipka pipka | 44046 |
|
|
10.7.2007 11:19:20
Mu-děkuju,ano moje všechny tři děti jsou děsně hodné:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD!
Rení,denčo-dobrý,jste ženy činu.Tak ať všechno vyjde. Já ysli,že druhý mimi je klidnější,protože mamky jsou taky klidnější.Samo,jak která.Beru to podle sebe-Márovi jsem pořád stála za zadkem.Jak zabrečel-letěla jsem k němu s očima navrch hlavy-cože se tomu broučkovi děje...:)) |
| Jeanine, M 3/05 a M 10/06 a // | 21662 |
|
|
10.7.2007 11:14:17
Rení, náááádhera. Renátka je úplně kouzelná a Petřík je tak veliký, to je neuvěřitelné. Škoda, že Čechy padly. Také se chystáme v září někam k moři, rozhodujeme se mezi Chorvatskem a Itálií....Držím palce s jesličkama i s pozemkem.
Mumu, ještě že jste v sobotu nepřijeli. Mája měla odpoledne 39,2...dneska na ní pozoruji růžové pupínky, tak to možná byla šestá nemoc? Ale je pořád nějaká ukvíkaná a pořád jí musím chovat, takže až je už 3 dny bez teplot, raději jí odpoledne vemu na kontrolu k dr. Deni, nááádherné dětičky :). Denči, také Ti moc přeji, aby Ti to s tou prací vyšlo. To budeš mít Patrička sebou, viď? |
| Mu+2kluci | 22463 |
|
|
10.7.2007 11:03:53
...lepší název mě nenapadl :-)
Rení, moc krásné fotky, Renatka už fakt není žádné miminko a Peťko je fakt "velký bratr" :-))). Moc pěkné. Jsi šikulka s tím podnikáním, do kterého se vrháš, moc ti držím pěsti a přeju jen to nej!!! A rychle se uzdrav!!! Denčo, tobě taky přeju jen to nej a spokojenost v nové práci!!! Patrik se pěkně vytrestal! Hlavně, že bez následků:-). Deni, houbařská fotka je roztomilá, děti jsou tam tak hodné, jak pěkně sedí. Já toho našeho klacka skoro nemůžu vyfotit, jak mě zmerčí, jde mi po foťáku:-). Trochu vám tu chalupu závidím, i přes ty patálie s tchánovci...Škoda jen, že to počasí je zatím tak blbé...Honzík je teď s babi venku, začalo pršet, chudáci...ani jsem mu nedala šusťákovku, nějak mě to nenapadlo...ale ve městě se mají, kam schovat... Poslední dny Kuba strašně nahlas prdí, je to hrozně legrační, to Honzík nedělal...vůbec jsou stašně různí, co do chování. Podoba je spíš jen fyzická. Kuba je výrazně klidnější, strašně si potrpí na odříhnutí, to se musí dělat důkladně a i navíckrát, jinak "brblá". Honzíkovi to bylo fuk, ale házel šavle, to zas Kuba ne. Místo brečení často Kuba jen pomekává a pochrochtává jako nějaký zvířátko éééé, chrrr, e! A už taky pobrekává z nudy, jak přijdu, hned se kouká, co bude, je klidný a má radost z kolotoče apod..., jak se zastaví, hned volá, čumí na něj, i mlátí ručičkama, jééé, to je tak krásný miminko :-))). |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.