| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 2010] Názory 20112020 z 14500  [Dalších 12480 >>]
Denča7 32766
10.7.2007 9:23:59
Rení, teda to je bomba, ať se vám daří!
U n ás v MC právě nejsou maminky s pajdákem ani se zdravkou. kdyby mi nevyšla ta práce, asi bych si tam zařídila to hlídání dětí, protože jinak tam děti musí být s maminkama, samy ne,a to v Hranich chybí.
Renítko 6264
10.7.2007 9:18:03
Denca - tak drzim palce na pohovore!!! Presne toto robim ja, z tej druhej strany. V Materskom centre je nastastie tretina mamin so strednou pedgogickou a dalsia tretina zdravotnych sestier. Niektorym konci okolo septembra RD, takze uz ich spracovavam :o)))
Tie dotacie idu na jaslicky, drzte palce, budu tu kde byvame teraz, zatial sa tu potlacime a bude len pre 8-10 deti, ked postavime a bude stale taky zaujem, tak urobim dve triedy, rozdelim deti na jaslickarov a "skoroskolkarov"...
Uz teraz je mi jasne, ze s tymi detickami velmi nepobudnem, je okolo tolko rezie a organizacie...Ale nevadi, paci sa mi to :o)
Denča7 32766
10.7.2007 9:08:35
Jejda, Rení, ať jsi brzy fit. renátka je moc krásná!
Ta kníka je dobrá, mám ji zamluvenou v knihovně:-)

Jinak jsem se po studijním čtení vrhla na beletrii a už jsem přelouskala 4 knížky, všeho druhu:-) než mi zase začne škola a asi i práce:-)
Denča7 32766
10.7.2007 9:05:58
Dobré ránko
teda Ryšulko, to je super, takoý park, po nás teda dost daleko, ale PAtrikovi by se tam určitě líbilo.

Koukám, jak děti rostou:-)krásné fotky

My máme taky pár nových, byli jsme na dovči v Bulharsku, zatím jsou v PC u manžela, který je opět po dovči v pracovním proesu a je celý týden pryč...takže opět slaměnka:-)

PAtrik je opravdu velký rošťák, na dovči jsme měli co hlídat, neposedí, neposlechne, už se mi to nějak nepozdává. No a tak jednou lumpačil doma a nebral na naše varování ani zvýšený hlas a lezl na mikrovlnku a lezl až spadl a u balkónu je roh dlaždičky a rak si rozsekl čelo, byl to strašný šok a hrozně moc krve, šití bolelo, rentgen O k, tak jsme jeli domů, hned usnul u večeře, ale v noci chtěl svou pohádku o balónkovi, tak sjem si trochu oddychla, že pamět má a ráno bylo v pohodě. Teď to má pěkné, stehy u moře vypadly.

Ještě se musím pochlubit, že mám asi pracovní místo, včera mi volala paní z jedné malé školky na vesnici, že na mě dostala kontakt a skvělé reference ( byla jsem 14 dní na praxi a týden na záskok) z jedné školky a prý jestli chci, tak už nikoho hledat nebude, příští týden se tam jedu podívat a domluvit podrobnosti. No jsem zvědavá:-)

pipka pipka 44046
10.7.2007 8:51:53
Rení-foukám foukám ať je nemoc co nejdřív pryč!

Já posílám jednu houbařskou
Renítko 6264
10.7.2007 8:34:12
Krasne vylety, skoda, ze do nemecka to my mame poriadne daleko :o)
Z nasej dovolenky v CR je nakoniec predsa len Chorvatsko v septembri, Renatka uz nie je ziadne mimi... A v oktobri potom oslava kamaratkinej 30-ky v Londyne, jupiii...

Aha, knizka! Knizka sa vola "Skolka plna zabavy", inspirujem sa nou trosku pri zostavovani programu na cely rok, vraj je vyborna...
Vybavujem dotacie od obce a mikropozicku od NAMSP, do toho vysporiadanie pozemkov na vedlajsej ulici (druhy domcek). Nestiham mmb, tak ho od augusta prenajmem jednej mamina na MD, je mi to luto zahodit a nechat tak, nech si mamina zarobi :o)

Letim, idem k doktorke, po dvoch rokoch som chora, mam anginu a zapalene ucho, oko, cela polovica hlavy ma boli...
A kazdu chvilku mi ma prist tovar, dufam ze pride do polhodiny, potom uz musim ist aby mi dr. nezdrhla, vidim to na antibiotika, aj do oka... :o(
Renítko 6264
10.7.2007 8:25:46
Zdravim,
Mu - ano, to je sestra, jedina z rodiny sa farbi nacierno :o)

Este fotky "po ranu", tyzden po krstinkach (az vcera som stiahla fotky), hned na to kvoli burke vypadol prud:

Renatka:

Velky brat vzdy nablizku, pripraveny zachranovat :o):

pipka pipka 44046
10.7.2007 8:22:21
Já teda nevim,kdyby to bylo modrý tipla bych Patrika od Denči:).

Siki-no jasně!

a VŮBEC,V jIHLAVĚ JE PĚKNÁ zoo,tak kdyby jste jel někdo okolo.Okolo Vysočiny:).Tak se zastavte na návštěvku.Od čtvrtka na 14 dní tu budou tchánovci a švagrovci,tak na návštěvu bez spaní-oni jsou milí,štvou jenom mě a byli y na vás hodní:).Když tu nejsou nabízim i nocleh:).No ale fakt,návštěvky berem pořád,třeba na kafe a prochajdu,najíst vám dáme:)).

Laura TDV 16876
10.7.2007 8:20:49
tak si typnu, Terdu od Lenculky.

Rýšulko, super výlet, ale myslím, že kecáš, že tam můžou rodiče!!! jen tebe tam pustili, bo vypadáš jako pubescent:O))))

Mu, vyderžaj!!!!!

Renýsku!!! také bych si potřebovala pokecat!!!!!!!!! nevím o co jde, ale jsem ráda, že to vypadá, že bude zase s L. dobře. Torinka, je vtipálek.
Jooo a Dáda už také tvoří věty!!! :"já, bác, bebí, já" dobrý ne???? nebo :"bobek, já, bléé"
Siki+Matýsek3/05+Kristýnka2/07 20004
9.7.2007 21:04:11
Ahoj holky,
tak zase mám chvilku, tak se ozývám.
Denčo, gratuluju k ukončení prváku, jen tak dál. A Patričkovi foukám bolístku.
Deni, mám nápad. Pokud by se ti chtělo, tak by jsme si mohli dát spicha, až budeš v tom J.Hradci, co ty na to?
Rení krásné fotky ze křtin.
Hádanku netuším, ale obdivuju, tuhle velikost teď nosí Kristýnka.
Ryšulko, taky super fotky z parku. No u nás to asi nehrozí, možná časem.
Mumu já taky padám na hubu, takže vím, jak ti je....
[<<Předchozích 2010] Názory 20112020 z 14500  [Dalších 12480 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.