| Mu+2kluci | 22463 |
|
|
9.7.2007 20:38:55
Ahojky, tuším, že velikost 3-6měsíců, by mohla oblíknout Renda od Gedzitky :-))). To je drobek.
Jinak moc nepřispěju, nestíhám :-). Rení, fotky jsou moc pěkné, to byla sestra za kmotru? Ryšulko, vaše výlety tradičně super!!! My se máme dobře, Kubík strašně roste a přibírá, kontrola bude za týden...Oba jsou skvělí, ale padáme s Jindrou na hubu :-). Papa |
| Mu+2kluci | 22463 |
|
|
9.7.2007 20:37:34
Ahojky, tuším, že velikost 3-6měsíců, by mohla oblíknout Renda od Gedzitky :-))). To je drobek.
Jinak moc nepřispěju, nestíhám :-). Rení, fotky jsou moc pěkné, to byla sestra za kmotru? Ryšulko, vaše výlety tradičně super!!! My se máme dobře, Kubík strašně roste a přibírá, kontrola bude za týden...Oba jsou skvělí, ale padáme s Jindrou na hubu :-). Papa |
| Renítko | 6264 |
|
|
9.7.2007 20:13:13
Dva tyzdne po krste, ale aspon nejake fotky...
Pohoda pri pokropeni vodou :o) ![]() Co to bude za mnamku??? Teda, on mi to natrel na hlavu... :o((( ![]() Hadanku netusim, uz nejako stracam prehlad... :o( |
| Hadanka |
| • |
9.7.2007 16:38:07
![]() |
| Arni | 19497 |
|
|
9.7.2007 14:29:19
jak se mate? Pisu jen v rychlosti ze svagroveho pc, ja jsem muj notebook asi nadobro znicila, uaaaa, pri zachrane dcery vysici na vyskovem topeni jsem rychle odlozila notas a ten sjel z gauce a ulomila se tam nejaka soucastka, ktera dle meho muze nejde nahradit ani opravit, takze jsem az do odvolani bez pc:(( Ted zjistuju, jake to je omezeni!!! Ale zase je vecer docela cas na cteni knih atd., takze to ma i sve vyhody. Takze jen co si pamatuju:
Rysulko, krasne fotky z vyletu, decka si to tam museli bezva uzit, vypada to tam paradne. Magdo, ahoj z dovolenky, rada bych videla nejake fotecky, zel se na breznata nedostanu, z hlavy neznam adr. Ale super, ze jste se meli bajo a super, ze je Klarka bez alergie!!! A kamosce gratuluju k mimi, me to ted dost bere! A priste napis jmeno, to me zajiva vic nez miry, chii;) Jeanine, Mumu, diky za popis pouzivani latkovek, ja jsem akorat v drive si rikala, ze v lete se ty decka v tom pari a je tam vetsi moznost nakazy bakteriemi nebo zanetu moc. cest zase v zime, takze asi musite menit casteji jak papirovky, ne? Ja se tedy uz v tom vubec nevyznam, tak se omlouvam asi za hloupe dotazy. Mumu, nesmutni!, mas doma kraasne kluky! Na me kdyz ted neco leze, predstavim si kamen v potoce (to jsem ja:), jak me omyva voda a odteka pryc. To mi poradil pan, co me napravuje a poradil mi to k problemum s tchyni, pze mam ty zadove problemy spojene s psychikou a docela to zabira, i si uz tak nepripoustim jeji proslovy nebo to, co rika si uz tak neberu osobne, obteka mne to a jen to vyslechnu. Nekdy, kdyz je to "maso" a i v jinem pripade si predstavim rovnou kartac, kterym ty negace ze sebe sdiram a reknu si neco pozitivniho. Vetsinou to zabira, aspon si minimalne uvedomim, ze zivot je o necem jinem a jsem vdecna zato, co mam. Promin za elaborat, urcite hormony hraji sve... Ja jsem vcera videla, jak nejake auto srazilo sousedce kocku a nebyla jsem schopna se bavit s Tori, hned se ptala, co pan udelal s kocickou atd., tak jsem trosku ronila a pak jsem udelala kartacovou metodu a pak jsem se s Torinkou o tom normalne bavila. Myslim, ze pokud to cte nekdo tvrdas, tak si rekne, ze jsem pekne labilni, ale aspon umime zivot vic prozivat, ne??:) Lauro, kocko, skoda, ze nejsem na skypu, mam plno veci na probrani, chybi mi pokec. A gratuluju k praci, urcite zkus neco vymyslet. (My jsme ted meli s Lenkou trosku neshodu, ale snad to bude zase ok!) Jinak ti moc drzim palce!!! Denco, ahoj!, to je super, ze jsi tak zvladla skolu, moc gratuluju a Patrickovi foukam na siti, musel to byt zahul:// Jeanine, Madlenka na louce vypada moc roztomile, uz je to velka holcicka. Mne ted Viktorka pekne prevezla, porad operuje s tim, ze uz je velka holka ja jsem po ni neco chtela, tak mi odvetila, ze to nemusi, ze jeste nema tri roky, takze neni tak moc velka... Grrr! Je s ni desna sranda. Dava furt pusinky, ale na kterekoliv misto, treba jde kolem, obvine mi nohu a da mi pusu a jeste komentuje, jestli byla sucha nebo mokra nebo zobackova nebo velka. Ani netusim,kde tomu rozliseni prisla. Tak uz musim koncit, mejte se krasne, hl. zadne urazy a snad zas nekdy nakouknu, ahoooooooj""!!!renyy |
| pipka pipka | 44046 |
|
|
9.7.2007 11:27:32
Ryšulko-vy jste výletníci!Tip super a fotky taky!
Včera jsem mrkla na Krok za krokem -jak rodila,docela jsem se pobavila:) Já tu mám od včera na dva dny kámošku,tak jsem docela v poho.Ona je srandovně hráblá vědátorka. Sem chodila asi měsíc kdysi v pravěku s jejím bráchou a ona mi jinak neřekne než švagrová:)-manžu to štve:)))). My teda máme naplánovaný výlety,ale žádnej Norimberk:(.Jindřichův Hradec,Roštejn,Červená Lhota,Telč,Jihlavská ZOO a tak:). |
| Magda77 | 13048 |
|
|
9.7.2007 9:56:33
pěkné dopoledne!
ryšulko, jako vždy pěkné fotky a hlavně inspirující! adresu hned ukládám do dobrých tipů na výlet:) denčo, gratuluju k završení prvního roku studia! jsi dobrá! chudák patriček, jak to šití nesl? asi brečel, co:( klárka taky pořád padá, má strašně odřený nohy a ty modřiny! no, vždyť jsem to sem dávala i na fotce. ona strašně rychle běhá, ale nekouká před sebe, pořád se otáčí a kouká kde co lítá a tak je věčně na zemi... deni, já meduňku sušila vždycky na půdě na sítech a nikdy mi neflekatěla, tak nevím:( koukám, že jsi ale bylinkářka. to já už si to teď všechno koupím, taková jsem lenivá:( jé, ani nevím, jestli jsem to sem psala, ale byly jsme na vyšetření na alergo, a klárka nic nemá! vůbec žádnou alergii, tak super. a ty ekzémky, co se jí dělají, tak ty se jí na sluníčku úplně ztratily. a ještě novinka, ale asi to nikoho moc nebude zajímat, ale mojí kamarádce, kterou znám od úplně malinkata, se dneska ráno narodila holčička. 49 cm a 3100g:) |
| Jeanine, M 3/05 a M 10/06 a // | 21662 |
|
|
9.7.2007 8:50:49
Deni :)))...už mi to chybělo. Bohužel nevím :-O
Denči, také moc gratuluji, jsi šikulka. Chudáček Patrik, co prosím Tě vyváděl??? Ryšulko, náááááádhera. |
| Ryšulka, K+A | 20084 |
|
|
9.7.2007 8:35:09
A pokud chcete, tak další fotky v našem albíčku rodina.cz/rysankovi.
No a nakonec jsme se zastavili ještě v Dinoparku v Plzni. Pokud chcete trošku postrašit dětičky, tak je to docela dobrý :o)). |
| Ryšulka, K+A | 20084 |
|
|
9.7.2007 8:32:15
Ahoj holky, je tu opravdu živo :o). Tak tu máte malou tapetáž.
Pokud chcete zabavit dětičky, tak vřele doporučuju tenhle park. Zabaví se tam snad všechny věkové kategorie, určitě si s hračkama zaharajete taky. Je tam spusta klouzaček, houpaček, různých blbinek, k dispozici na hraní jsou všechny hračky co playmobil nabízí, velikánskou výhodou je, že na všechny "atrakce" můžete s dětičkama i vy, takže jim můžete různě pomoct, aby si prohlídli opravdu všechno a nic se jim nestalo. Je tam i část s prolejzkama, co je pod střechou, je tam jídlo a uvnitř velikánská herna. Děti z toho byly fakt hotový, Kuba vůbec nevěděl kam jít a s čím si hrát dřív. Je tam taky všude spousta vody, takže pokud byste jeli ve velkém teplu, tak plavky pro dětičky s sebou. Prostě paráda výlet. Park je v Zirndorfu, je to hned u Norimberka (Německo), takže to není ani nijak moc daleko. A vstupné je celkem slušné, Adélka neplatila (do 3 let), ostatn jsou za 7 euro. A doporučuju určitě pořídit ty pásky se jménem a tel. číslem. Děti se vždycky někam rozeběhli a já pořád jen koukala kde jsou :o). Ale vždycky se teda vrátili. Kdo ty pásky nemá, dají Vám je při vstupu. Stránky mají zde: http://www.playmobil.de/on/demandware.store/Sites-DE-Site/de_DE/Link-Page?id=START_ZIRNDORF No a teď pár fotek: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.