| Magda77 | 13048 |
|
|
7.7.2007 11:49:03
ahoj ahoj! tak zase v rychlosti zdravím:) dovolená byla úžasná, vůbec se nám nechtělo domů, máme plno zážitků a fotek, tak časem něco hodím:)
samozřejmě nic nestíhám, po přestavbě plno úklidu a po dovolený plno praní, blé. klárka navíc chudinka odnesla celodenní řádění ve vodě nastydnutím, ze kterého se vyvinul zánět průdušek:( atb máme pro případ, že stoupne teplota, ale zatím je bez horečky. ale kašel zase hrůza:(( na noc jsem dávala prothazin, ale nezabral, tak jsme se nevyspali a strašíme už od čtyř od rána vzhůru. zaregistrovala jsem správně novou těhulku? teda holky, člověk na pár týdnů zmizí a dějou se takové věci:) |
| Jeanine, M 3/05 a M 10/06 a // | 21662 |
|
|
7.7.2007 11:40:24
Ahoj,
Deni, dík za optání. My jsme ráno bez teploty, před objedem zvýšená teplota do večera a večer horečka, po paralenu to jde dolů .... a tak pořád dokola....čekám, co z toho bude, zatím je jenom mrzutá... |
| pipka pipka | 44046 |
|
|
7.7.2007 10:42:09
Jo,Mirko-jednou jsi psala příhodu o tchyni,švagrový a vráskách-to je přesně moje.Já jí to taky musim dát sežrat,ale nějak jemně-je nas..ale nemůže nic říct:)).Mně třeba tchyně kladla na srdce,abych neřikala Anrejce(švagrová o 3 roky mladší),že porod bolí nebo že přibrala a tak:))))-mě solej,jak jsem tlustá(popř teď hubená),mám blbou barvu a tak:)))))))))!
jinak jak se všechny máte?Tady začíná bejt docela pěkně ,jenom děsně fouká.Manža maká-dělají to vysílání Live Earth,tak má práce haldu. Všechny zdravím.Jak je Máje jeanine? |
| Mirka a Verunka | 26012 |
|
|
6.7.2007 21:59:27
Dení, ještě k tomu psovi (jak ho ta tvoje tchýně tak miluje): normálně jsem viděla v zoo lidi asi pět párů a každej měl vlkodava .A ten jeden chlap (ostatní jsem neviděla,snažila jsem se vydat jiným směrem než oni)ukazoval tomu svýmu psovi veverku a držel mu hlavu,aby věděl kam má koukat a říkal mu : "podívej veverka ", ještě u tygrů jsem je potkala "podívej kočička".No přišlo mi to úchylný,ale i ostatní lidi divně koukali nebo se mi to aspoň zdálo.
|
|
|
6.7.2007 21:52:23
Dení, krásní manželé:-)a hlavně že je ta malá v pořádku.Já taky furt trnu hrůzou,co se může stát.Prostě musíš být jednou za 14 dní ostražitější než jindy (když se jim musí furt něco připomínat ,aby třeba zavírali vrata nebo dveře, to není nic příjemnýho - já vždycky zamknu a ať si pěkně řeknou o klíče,ale je fakt že někdy nevystrčí nos ze zahrady a ani nezjistí že je zamčeno).Zas mají děti aspoň hezký prázdniny.Není nad prázdniny na chatě nebo chalupě.Na ty já vzpomínám jako na ty nejlepší.A proto taky jezdím k tchýni na chalupu kvůli Verče (a pro klid doma).Mě ta tchýně dokáže tak vytočit,že jí to musím vždycky nejak dát sežrat.Ale teď jsem si dala závazek že budu větší taktik.Ale letos tam tedy na dovolenou nejedem,tak bych to měla zvládnout:-). No nevím ,minule jsem po 1 dni (a to ještě necelým)cítila jak mi s..e a těšila jsem se domů.
|
|
|
6.7.2007 21:43:23
Včera jsem se vrátili z naší první kratší dovči.Byli jsem ve Dvoře Králové a moc se nám to líbilo.Verča byla nadšená,ze safari a taky byla na prohlídce zámku a ví už kde spaly princezny:-).Líbilo se mi ubytování přímo v zoo,ale nakonce jsem vybrala penzion s výstižným názvem Za vodou a musím říct ,že tentokrát jsem se trefila.Byla jsem se i v zoo podívat jak to tam vypadá ,tak tedy taky hezky,jen moc stísněné oproti fotu na netu.Ale v tom za vodou (sehnala jsem poslední volné místo na ten termín) bylo úplně super .Bylo tam i soustu dětí,tak se mohla Verča věnovat své oblíbené činnosti a to seznamování - to jí jde.
|
|
|
6.7.2007 21:35:41
Renýsku a Jeanine,taky nevím jak se mám rozhodnout jestli troubu jo nebo ne.Ale možná bych jí uživila,když máme tolik dětí:-)ale zas to místo je kritický.
|
|
|
6.7.2007 21:32:32
Ahoj!!!!
Lauro a neměl by být zatím Davídek v jeslích 5 dní v měsíci,když mu nejsou ještě 3 roky? A to by tam pak mohl být celý den a ne jen do 12 a pak už by to dojíždění k mamce se ti zkrátilo o polovinu.Verča jde do školky právě na 5 dní v měsíci s tím že jí ještě nebudou 3 roky (ale až od prosince). |
| Laura TDV | 16876 |
|
|
6.7.2007 13:56:50
tak vás jdu pozdravit!!! u nás změny obrovské. Tedy hlavně v mém životě. Děti jsou ok. Valerka byla se mnou u mystrině reiki, napsala jí, nějaké kapičky a bylinkový čaj. Tak jsem zvědavá, zda to zabere na výtok. Mně také nějaké dala. S Davidem, se chystáme na reiki 2.stupeň. Mu, Kačko, mám plno nových zážitků, až bude čas, napíšu mail.
Dále. Dostala jsem nabídku na práci v kosm. salonu. Kousek od bydliště. Dělala bych dva dny v týdnu. Klientela zajištěna. Nájem ucházející. Ale!!!!!!!!!!! nemám hlídání, pro děti. Tak koumám, bo je to pro mě veliká šance. Včera, jsem byla na konzultaci, s p. majitelkou. Od srpna, bych zatím dělala soboty, kdy by mi jezdila hlídat mamka, nebo bych jí, děti vozila /30km,tam a zpět, takže projedu dost benzinu/, pak bych dělala po večereh. Od září ,si musím zajistit nějaké hlídání ,pro Davídka, ještě na jeden den. Tak se mi to v hlavě honí, nevím, kam ho upíchnout. jesle jsou pro děti , na které se bere mateřská jen do 12h. Když si najmu paní na hlídání, tak jí, zaplatím, co vydělám, za ten den. Do prčic, nevím jak to vykoumám. |
| Jeanine, M 3/05 a M 10/06 a // | 21662 |
|
|
6.7.2007 12:12:02
MUmu, jasně. Ona se tak pohybuje na hraně, teď teplotu nemá, před hodinou měla 37,4....tož tak. Tak si večer písnem. Jsem zvědavá, jestli jí to vyleze jako včera.
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.