| Mu+2kluci | 22463 |
|
|
6.7.2007 12:04:00
Ahojky, Jeanine, tak to prozatím necháme být, my nakonec vyrážíme pryč už dnes odpoledne a chtěli jsme přespat u jedné kámošky u Konstantinek a ráno vyrazit k vám, můžu ti kdyžtak večer ještě sms-nout, jak to s Májou vypadá, jestli se to nějak vyvrbilo? Jinak bychom to radši fakt neriskovali, pro jistotu.
A k látkovkám: taky se mi ještě neprokakal, a u Honzíka jsem, prala oblečky od hovínek furt!!! |
| Jeanine, M 3/05 a M 10/06 a // | 21662 |
|
|
6.7.2007 11:02:37
Mumu, Mája byla ráno bez teploty, ale už zase začíná hicovat :(. Tak Ti nevím, jestli je rozumné, abyste k nám jeli. Myslím si, že to dělají zuby, žádné jiné problémy nemá....ale jste ještě v šestinedělí, tak abyste si od nás něco ošklivého neodvezli. A já se taaaak těšila na miminko :-(((.
JInak, mě také nakoply ty haldy odpadu při dvou plenkových dětech....fakt hrůza. Renýsku, já spíš připravím fotodokumentaci, pak uvidíš :). A také mohu po měsíci užívání zodpovědně říct, že se mi za tu dobu Mája ani jednou neprokakala na oblečení (u jednorázovek to zvládla i několikrát týdně) a je to nesrovnatelně příííjemnější na omak :) a co je zvláštní, ale je to tak, v látkovce hovínka tolik nesmrdí. |
| Mu+2kluci | 22463 |
|
|
6.7.2007 10:39:02
Ahojky:-)
Renýsku, zrovna jsem si na vás včera vzpomněla...:-), Tori opět perlí:-). Nám, se Honzík teda taky už nádherně rozpovídal, kecá furt, jen v cizím prostředí zmlkne a to ho nepoznáváme :-), taky hooodně zpívá, furt u všeho, zná ohromný množství písniček:-) a ty jeho "rozumy" a rozkazy, to se někdy nasmějem! Zájem o pinďourka je u nás veliký, tím spíš, že jedině bez kalhot se doma cvičí na nočník, jinak to pouští do nich. Krásně už chodí kakat, čůrání ještě občas nestihne. Byla jsem z toho pinďourkování chvíli nešťastná, ale už to pomalu pouštím z hlavy...je to všude stejný, kluci...a bude je to držet do sta let :-))). I u nás frčí látkovky, ale já už jsem se tu s tím prezentovala myslím víckrát. Kubík je od narození prrakticky výhradně na nich a i já jsem spokojená, práce navíc to ani moc není, to můžu říct bez nadsázky, mám přece dvě děti:-). Ale upřímně řečeno, chce to určitou motivaci, v mým případě odpor k vytváření takovýho množství odpadu, jako u papírovek...jinak tě to nadchnout nemusí. Používám převážně pleny, co už jsou ušité podobně jako papírovky na sucháč nebo patentky, ale upřímně mohu říct, že není špatný ani klasický balení do obyč. čtvercovek, to dělám taky :-). Trošku bojuju s nějakou depkou, asi hormony a počasí...to známe všechny, jsem hnusná ukňučená koza :-). Tak papa! |
| Arni | 19497 |
|
|
5.7.2007 22:56:20
TAk to je super, jak si vse uzivas, tak to ma byt:) A muzes mi jeste, prosim, napsat neco k tem latkovkam?, v cem spatrujes jejich "kouzlo";)
A loucim se, dobrou, snad zitra nekdo bude. |
|
|
5.7.2007 22:52:23
Rení, já teď docela hodně peču v pekárně, nedám na ní dopustit.
V cvíču teď máme dva týdny volno, pak zase začnem. S podnikáním čekáme na rozvod mé kámošky, aby se nám to pak nekomplikovalo...snad příští týden ten její podepíše všechny papíry, tak se na to vrhnem, každopádně já od srpna budu mít tu advokátku. Děti jsou príma, čím dál víc si spolu hrají, honí se. Mája už před sebou tlačí židli a "chodí" a já abych se nenudila objevuju radosti používání látkových plen místo papírových :). Nemám si na co stěžovat :))) |
| Arni | 19497 |
|
|
5.7.2007 22:47:37
Jeanine, Matik to ma hezky rozdelene a vyzna se v tom!!:) Tori uz ma "zaklady" take za sebou, ale chtela podrobnejsi info, takze me tim docela dostala, ale dopracovaly jsme se k odpovedi, ktera ji stacila, tak snad mame na chvili zase klid:)
Co je u vas jinak noveho?? Vsechno zvladas, melas toho hodne! Holky, co mate pekarnu, stale ji vyuzivate?? Ja o ni zacinam uvazovat ted, ale treba moji mamku po nejakych par mesicich nadseni opustilo a uz pece malokdy, tak nevim, jestli porizovat dalsi zabirac mista, kdyz v troube chleba taky upecu. |
|
|
5.7.2007 21:54:06
Ahoj, Renýsku, sexuální výchovu máme od doby, co se děti koupou spolu :)
Máma je holčička, táta je kluk, Matík je kluk-holčička a Mája je princezna!!! Matík už krásně rozvázal i zpívá, ale na úroveň Torinky se dostaneme snad tak za půl roku, je to veliká šikulka!!! |
| Arni | 19497 |
|
|
5.7.2007 21:38:39
Ahoooooj, kde jste kdo!
Kdyz tu vidim maleho Mumacka Kubika, nedivali jste se na CT 2 na dokument o nedonosenych detech? Bylo to moc zajimave, hrozne a krasne zaroven, dost obdivuju ty sestricky a dr., kteri tam pracuji, ja jsem bulela jen u TV. Takze mam otazku, co nase tehulky, jak se mate a co miminka?? Gedzitko, Val, podejte hlaseni;) Dnes Viktorka pekne nachytala tatku, zpivali jsme si v aute pisnicku "Kravy, kravy, jak si vlastne povidate" od Sveraka/Uhlire a Honzik chtel Viktorku nachytat na klokanovi, jak si teda povidaji a ona nevedela, tak mu to vratila: "Tak mi rekni, tatinku, jak si povidaji zizaly!" Ja sem se chechtala...:D Jinak ma ted Tori silene obdobi dotazu JAKY, CO, JAKTO, KDE, furt dotazy dotazy dotazy, nekdy uz nevim, co odpovidat a ona furt trva na odpovedi, kterou chce slyset. Byla tu na par dni segra a dnes odjizdela se slovy, ze se takhle nevymluvila za cely svuj zivot:p A ve vane si vsimla "predourku", tak vyzvidala, co to tam je konkretneji, docela dost brzo, ne?:ooo Mate to taky tak, uklidnete me. Lauro, jak vy??? A co dovolenkari? Magda?? Kaccenko, nechces take hodit info, jak bylo na dovci? Marta, a co Marta, ta uz tu "roky" nebyla, jak se maji??? |
| pipka pipka | 44046 |
|
|
4.7.2007 14:11:23
tady je cvrkot:))
Mu-fakt se u světě evidentně líbilo:))! Kde všechny stééééééééééééééééé! |
| Mu+2kluci | 22463 |
|
|
3.7.2007 23:05:19
Když je tu tak mrtvo, tak aspoň tapetku pro pobavení :-))).
Takhle se mi líbilo na světě pár minut po tom, co jsem se na něj vyklubal...u maminky to bylo lepšíííííííí!!!! Uááááá!!!! ![]() |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.