| *Renata* | 32782 |
|
|
1.10.2008 17:58:13
Ahoj Páájo, kila jsem spěšně zvládala, ale teď jsem byla celkem dlouho nemocná, flákala jsem cvičení, z jídla jsem směla jen housky, brambory, rýži a piškoty a váha pěkně zase vylezla. Dneska jdu na kontrolu, tak snad už mi něco povolí. Ráda bych zase najela na dělenou a dostala to dolů. Jsem na sebe jen naštvaná, ale na druhou stranu, zdraví bylo přednější.Mám někde srovnávací fotku, zkusím jí najít.
Tak koukej psát, jak hubneš, třeba mě to znova nakopne, potřebuju to jako sůl.......tak, to jsem psala ráno, jen se mi to sem neprotlačilo. Na krev jdu zítra, dneska mi dr povolila cvičit, ale mám si dávat malé zátěže a před cvičením mám užít lék na alergii, nesmím dvě hod před cvičení a dvě po cvičení nic ostrého jíst a nic, co by mohlo vyvolat alergii. |
| Páája | 24200 |
|
|
1.10.2008 16:09:50
Ahoj,a kolik je Kubíčkovi?Já jsem s těma lékama na kašel nějaká skeptická,zdá se mi,že to kašlání stejně musí proběhnout,mě se nikdy ty tišidla neosvědčily.Spíš se po nich děti pozvracely,než že by něco ztišily.Až pak na odkašlání,ty mají určitě efekt a je jich celá řada,já převážně vždy používala Mucosolvan nebo ACC long,ale to až pro starší děti.
Když někdo v naší početné odince přitáhne bacila,automaticky už počítám s tím,že to chytnou všechny děti a jsme s manželem hrozně rádi,když nelehnem taky.Nejhorší je,že se to chytá postupně,takže pak takovej kašlik tady řeším někdy i měsíc.Ach jo.. |
| Luciga | 23859 |
|
|
1.10.2008 12:57:18
nazdar všem
hlavně zdravím ty, co jsem tu ještě nepotkalazas mám malou chvilku, Kubíček konečně usnul (od rána poprvé) a Ondra je ve školce, tak čekám jak dlouho ještě, kdy mi zase domů přinese nějakého bacila, když jsem se té rýmy konečně zbavila i já... zahlídla jsem, že na kašel Hedelix - no nám vůbec nezabírá, takže na běžný kašel Mucosolvan a na suchý, dráždivý Robitussin uááá, prcek má neklidné spaní a už mi zase rezonuje kolíbka, letím podat dudlíka, pa |
| Páája | 24200 |
|
|
30.9.2008 22:05:10
Renato,pamatuju si,jak jsi úspěšně shazovala kila,jak na tom teď jsi?Já s hrůzou po prázdninách stoupla na váhu...to víš-léto,pohoda,spánek,grilovačky,vínečko,no a tak jsem najela hned na dělenou stravu(ta mi totiž vždy jediná zabírala),držím jí měsíc,mám nějaké 4 kilíčka dole,je to milý.Jsem ale tak zapálená,že mám pocit,že to vydržím i dlouhodobě.Baví mě to,vařím si solo,jen bych potřebovala někoho na konzultace.
|
| Páája | 24200 |
|
|
30.9.2008 21:56:02
Jéé,ahoj Lauro,tak toho máte taky moc,co a to jsi dobrá,že děláš a stíháš ty kroužky a sporty a tak.Jeníček (asi jediný) do školy zatím nechodí,já jsem se do práce taky nerozhoupala a ani to jinak zatím nevidím.Míša(9 a 1/2)hraje závodně tenis a tak s ním jezdím,v létě to jde,trénuje tady u nás na kurtech,ale přes zimu ho musím vozit do haly.Anetka(12)chodí do sekundy na gympl do Prahy a tak jsem taky ráda,že jí mám pod kontrolou a můžu jí občas vyzvednout ze školy nebo z hudebky.Takže jsem 100% zapáskovaná u dětí,že jsem ani toho Jeníčka nedala do školky,neb jsem slyšela o tom,kolik je dětí a jak stejně berou jen ty ,kterým mámy pracují..No říkám si,je třetí,mazánek zřejmně poslední,tak si ho vychutnám.Jenže někdy už jsem z něj fakt na prášky,je to beran jak vyšitej a tak si říkám,že by tu školku potřeboval.No jo,už jsme se rozhodla,musím si ho tedy" vychutnávat" ještě rok, a pak půjde.
|
| *Renata* | 32782 |
|
|
30.9.2008 21:15:51
Lauro čauuuuu, tebe jsem už taky neviděla ani nepamatuju. Buď ráda, že mu nerozumíte, Martinovi je rozumět velice dobře a jen nás všechny buzeruje. Nejraději by nás postavil do latě všechny.Teď je pár dní doma a už otravuje, že chce do školky.
To je dobře, že se ti v práci líbí. Já jsem ted měla od minulého týdne dělat kurz na instruktorku fitness, ale měla jsem ted dost ošklivé zdravotní problémy a mám úplný zákaz cvičit.Zítra jdu na kontrolu a pošle mě na odběry.Další kurz je až v březnu, pěkně mě to štve. Petro, holky tady hodně vždycky dávaly hedelix, já mu ted dávám mucosolvan junior a nějaké nové kapky ve spreji.Nejhorší je, že už padla i Katka a vypadá to, že za chvíli padne i Petra a půjde o řád dokola. ![]() |
| Laura TDV | 16876 |
|
|
30.9.2008 15:29:40
ahoj ženský! tak koukám, že se to tu zase rozjíždí.
Všechny zdravím. U nás ve ok. Tedys začal chodit na fotbal, zatím ho to baví. Valinka na tanečky a možná půjde i do pěveckého sboru. Ale zatím se jí, nelíbí pan učitel , a na ty fakt bacha, že???:O))) Davídek, chodí už do stejné školky, jako T+V, takže je spokojený a chce tam pořád, spinkat. Pořád mluví, jako tatar, nerozumí mu nikdo. No logopedka, si na něm ,jednou smlsne. Ten zatím, žádný kroužek, nemá, bo už bysme to nezvládali, hlavně časově a fotbal, který by chtěl, je od 6ti let.Taxi s ním čutám já, nebo tatínek na hřišti, když má trénink, Tedys. Jinak, já stále pracuji, v salonu a jsem spokojená. Zatím pa. |
| Terinka a Elinka +Peťa | 79587 |
|
|
29.9.2008 18:03:28
Ahoj tak to si moc Martínek ve školce nepobyl,když zase brouček marodí.Holky už jsou docela o.k. akorát Elinka pořád malinko chrčí ale kašel ani rýmu už nemá tak nevím čím to je.dávám hedelix tak jsem zvědavá kdy to ustane,třeba jak ještě pořád leží a nepohybuje se tak asi chrčí.všem dětičkám přejeme brzké uzdravení
![]() ![]() ![]() ![]() |
| *Renata* | 32782 |
|
|
29.9.2008 8:36:37
Lenko ahoooj, jako vždy, fotka nádherná. Já jsem se pořád připravovala, že kalendář vytvořím, ale nějak mám plno práce kolem a nemám tady na to doma klid.
Martinovi se ve školce taky moc líbí a dokonce i papá a způsobně u stolu, což se nám doma nedaří. Tady má hodně práce kolem. Teď ho mám doma s rýmou a kašlem, sedí a kouká na pohádky, je to to nejhodnější dítě na světě ![]() ![]() Pořád jen chodí, že mě má rád,že jsem jeho zlatíčko a miláček. |
| Lencula a Terka | 15839 |
|
|
27.9.2008 11:41:00
Ahojky, krásný podzim!!!!
hihi tak si říkám, že asi ty pozdravy budu redukovat na krásné jaro, léto, podzim, zimu.... :-D hihi... těch 300příspěvků za den je už dááávná minulost... Pááju s Jeníčkem si pamatuju - Jeník byl děsně krásný okatý pídě ;-) To nejde zapomenout ;-) Vítám nováčky!!!! ať se vám tu líbí!!! březňátka - deníček... No ono je to krapet složitější.. já osobně bych zapřítelovala všechny chvilku přispívající nováčky, ale bohužel... V deníku je hodně soukromých fotek a příspěvků a to i od holek, které se kvůli soukromí odstěhovali na uzamčenou diskusi, takže nevím co s tím... Renčo ta žloutenka to je průšvih... řádí to teď všude... Terka je očkovaná, protože máme jedny sousedy noo ehmm dosti silně závislí na drogách a táhne se za nimi celé jejich stejně závislé přátelstvo.. už se to řeší.. snad bude brzy pokoj.... Ve školce zatím řádí jen klasika - kašel a rýma - což máme taky... Zimní oblečení - mám děsnou radost, páč Terce jako snad jediné oblečení z loňska jsou zimní bundy:-D ale stejně potřebujeme nějakou hnus levnou tmavou na zahradu do školky - co Terka neušpinila a nezničila za 3,5 roku svého života to zničila a ušpinila za 14 dní ve školce.. stalo se zní děsný školkový prasátko.. :-D Jinak Terka je ve školce moc spokojená, ani jedna slzička neukápla ;-) Jediné na co si učitelky stěžují je jídlo.. nebaští tam.. Což mi teda nevadí :-D hihi i jí to prospěje :-D Každé pondělí a středu chodíme na mažoretky - zatím je to přípravka, takže tam cvičí a tancují.. ale jsou úžasný!! Mají dresíky, sukničky a piškoty a jsou táák moc důležitý :-D a nebyla bych to já, kdybych nepřidala alespoň jedno fot :-D Tentokrát list kalendáře na 2009 s Terdulí ;-) a zdravím všechnýýýýýýýýý ![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.