| *Renata* | 32782 |
|
|
29.7.2008 9:20:03
Huráááááááá.....chválím, chválím, chválím
![]() ![]() Martínek stále ještě spinká, ale chodí spát dost pozdě, nějak se mi nedaří ho zahnat dřív, než zalezou holky. Na březňátka se pokusím dát nějaké aktuální fotky, večer, až bude klid. Ted jdu taky napustit bazén, my ho teda máme na balkoně ![]() ![]() ![]() ![]() Jinak mám o jedno dítě míň, odstěhovala se mi Iveta. Už od března vegetuje u přítele. Katka blbne, puberta je příšerná a nevím, jestli ji přežiju. Musím ještě 3x!!!!![]() ![]() ![]() |
| Lencula a Terka | 15839 |
|
|
29.7.2008 9:02:01
Ahojky,
Renčo hihi.. vydrž, snad až bude po prázdninách - vedrech bude líp Tady..Hele co Martínek - pořád je to takový spáč? Terka jeden čas vstávala mezi 5-6 - bylo to šíílený... Teď vstává mezi 6-7, pustím jí telku a ona kouká a hraje si a já chrním do 8 tak to je bájo... Jinak máme za sebou první "odloučení" Byla na 3dny sama s babčou /a milionem příbuzných dětí a tetek/ na chatě.. Ta potvora jedna!! ani si na nás nevzpomněla a když jsme si pro ní jeli tak první slova: "Tatínku já chci koupit tenhle časopis" a pak se otočila na mě se slzou v oku - "Maminko já nechci domu!!" Mrcha jedna - má u mě velký mínus ![]() Blee je tu vedro, jdu napustit bazén... hi opět v obýváku ;-) a neodpustím si mou oblíbenou - Těším se na sníh a na zimuuuu ![]() Páá neupečte se hihi - všichni.. Jo a mám nové stránky - jedny o scrapu a jedny s projektem 365, lákala jsem na něj v diskusi na dámě, ale bezúspěšně-myslím... Adresu jsem vrzla do kontaktů v březňátkách... Ha a čekám pochvalu za obsáhlé zdělení hih ![]() ![]() Páá ![]() |
| *Renata* | 32782 |
|
|
29.7.2008 8:27:59
Vy toho nakecáte, člověk nestačí dočítat.
Martínek ještě spí, pak mu dám na balkon bazén, protože v tomhle vedru se nikam nebudu plahočit. |
| Lencula a Terka | 15839 |
|
|
15.7.2008 10:27:59
Ahojky,
tak to tu rozjedéém?? ![]() My jsme doma z "dovči" no musím se z toho ještě nějak vzpamatovat.. Bylo to celý takový divný ![]() Pepča má ještě týden dovču tak výletujeme.... holky ahoooj ;-) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.