| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 14500  [Dalších 14170 >>]
*Renata* 32782
9.7.2008 20:45:26
Hlásím se :-)
Jana - nabídka
  • 
9.7.2008 11:57:57
Milé maminky,

omluvte mne, ze Vam vstupuji do diskuze, ale mam dojem, ze nase nabidka by nekterou z Vas mohla zaujmout.

Jedna se o to, ze v soucasne chvili aktualizujeme databazi nasich zajemkyn, ktere maji jednou za cas chut si nechat ZDARMA udelat novy uces a osetreni vlasu professionalni kosmetikou Schwarzkopf Proffesional. Vse se odehrahrava v nasi Akademii, ktera se nachazi v Michalske ulici 17, Praha 1, pod vedenim profesionalnich kaderniku , techniku a asistentu. Urcite se nejedna o zaskolovani novych kaderniku ve skole, vzdy jsou to kadernici ze salonu, kteri se k nam jezdi zdokonalovat. Samozrejme by Vam neudelali nic proti vasi vuli, vse zalezi jen na domluve. Presny termin techto navstev nelze zarucit, vzdy se jedna o konkretni skoleni, na ktere je potreba urcity pocet lidi, kteri typove sedi na tema.

Pokud vas moje nabidka zaujala, prosim, kontaktujte mne na me mailove adrese:
JANA.HOLA@CZ.HENKEL.COM, rada Vam zodpovim vsechny dotazy. prosim jen o strpeni, nebot budu cerpat dovolenou, ale po 21.7.2008 jiz budu plne v kancelari.

Dekuji za vas cas a preji Vam krasne leto!!!

Jana Hola
*Renata* 32782
8.7.2008 23:26:01
Katko čauuuuu.

*Renata* 32782
8.7.2008 23:24:53
Tak já se taky znova přidám :-)))

Lenčo, Martínka mi nakonec vzali do jiné školky, tak v září nastupuje.
Dávám si diskusi opět do oblíbených a budu nakukovat, tak pište.
Maarťa 31011
2.7.2008 21:39:15
Ahoj holky, noooo třeba se nám to tu zase "rozjede".
Katko, ty se máš v Řecku, co tam vlastně děláš, dlouho jsme spolu nemluvily :-(

My jedeme v pátek na dovču do Chorvatska, konečně se nám podařilo naučit bruslit pořádně i Kristýnku, takže to bereme brusle i my a máme to jako bruslící dovolenou a mooooc se těšíme.

Leni, to víš, že Terku sleduju taky denně, ale to ty víš žejo :-)
Iva Chytilová, 2 princezny 84081
2.7.2008 9:55:31
teprve s FL začínám, ale jsem nadšená tím, jak to funguje.....
Lencula a Terka 15839
26.6.2008 0:10:31
Ahooojky...
hih taky vás moc zdravím!! Já tedy "poslední dobu" moc nechodila ani sem a v současnosti ani na dámu.... ale občas nostalgicky nakukuju...

Marti tak na bruslení jo?? Týý jo.. u nás momentálně vítězí kolo - na plné čáře.. a taky špicluju na mmb - holky jsou úžasný kočky!!!
Renčo - Marťas už je jak dospělák!! Je to frajer!! Ta školka zamrzí co? ale alespoň si ho můžeš v klidu "vychovávat" sama...
Katko - v řecku musí být pařáky!! Tady občas sprchne, ale jinak je šíílený vedro.. /hi chce se mi napsat mé oblíbené - už aby byla zima :-D :-D :-D/

Simono.. pokud ještě nakoukneš - po měsíci asi těžko... :-( ale pokud!! Tak napiš.. třeba se březňátka vrátí z exilu zpět domů.... ;-)

**
Jinak my odjíždíme na 14dní hlídat mamině barák - žádné terno to není /budeme zalévat pole lán a kydat hnůj králíkům :-D/ ale budeme venku a bereme bazén..
Mějte se krásně!!! pokud někdo nakouknete....
Katka + 2 23340
25.6.2008 10:39:34
ahoj holky, tak jen nakukuju, a vidim, ze je tu neco novyho..
Ahoj Renatko a Marto..
Na damu nechodim, nejak jsem si nezvykla./]]
jinak jsem ted v recku, mame se dobre, uz tu zacina dost horko, deeti jsou porad ve vode...a ja v praci...
tak papa~s~
Maarťa 31011
10.6.2008 10:48:45
Teda to fotka jak ze žurnálu!!!!!
*Renata* 32782
4.6.2008 14:38:55
To se mi to povedlo veliký :-)
Koukala jsem i na tebe, vypadáš moc dobřeR^R^
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 14500  [Dalších 14170 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.