Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| * Kačka * | 70429 |
|
|
29.10.2007 14:31:05
Rysulko jak koukam ,neni to az tak zvalstni. Pridavam se k tomu, ze pokud ji chci uz nekde nechat tak ji Tom zachranuje a jde pro ni. Alespon to obcas zabere a ona se s nim vrati. Nastesti se nedusi ,a nezvraci a neleha si....teda zatim ,doufam :o{{ Ted udelala scenu ve skolce, vcelku pro nic :o{ Tak me tak napadlo ze se psychol. poptam, zda je to v norme. Ted uz vim ,ze je a ze musime prezit. Jen najit fintu ,jak se tem stretum vyhnout. Az na neco prijdete ,dejte vedet ...
Jo a k navratu od babicky. To mivame taky. Nastesti hned po navratu ,jdu do nej a on radeji zacouva a nic nezkousi. Nejhorsi je to ,kdyz spi u kamose. To je pak na me jako na cizi :o{ Ale plati dohoda ,ze pokud nebude hned normalni,nebude tam chodit. A to funguje,o to nechce prijit :o] Jo a take me desne buzeruje, jako kudy pujdu ja a kudy ona. Ze pujde po schodech dolu napred a ja ,, pry smim" jit az bude dole. Nekdy nevim co delat? pokud jsou spatne dni ,tak se hadame ,protoze ji nevyhovim. Vlastne ji ted uz vubec nevyhovuji. Snad to casem vzda :o] Ale je to o nervy :o{ |
| Mirka a Verunka | 26012 |
|
|
29.10.2007 14:25:01
Getzitko,moc ti blahopřeju ke Kryštůvkovi,ať ti dělá jen a jen samou radost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
| Renítko | 6264 |
|
|
29.10.2007 13:32:11
Melisa - ja by som chcela, velmi, uz nejaky ten mesiac nad tym rozmyslam, ale musim to prebrat doma a premysliet ako by tu s nami fungovalo...Vonku su dva psy, bolo by to "vnutorne" maciatko a malo by k dispozicii 40m terasu...:o) Musim to prebrat vecer s muzom :o)
|
| zuzi,denča (08)+páťa (05) | 30858 |
|
|
29.10.2007 13:25:13
I my se pripojujeme a posilame obrouvskou gratulaci Gedzitce k narozeni Krystufka!! Mejte se krasne a uzivejte stastne spolecne chvilky :-))
A klarce od Domky prejeme krasnou oslavu svatku! |
| melisa | 22585 |
|
|
29.10.2007 13:14:05
Holky, nechcete někdo cca 2-měsíční 3-barevné koťátko? Včera jsme ho přivezli z chalupy, tam mu hrozila jistá smrt. K nám se na chalupu přistěhovala v létš cizí kočka, porodila tam koťata a následně je přestěhovala k sousedce. My jsme o tom, ani něvěděli - jezdíme tma jednou za 14 dní - řekla nám to až sousedka, že je má na půdě a že je nechce: Před 2 týdny jsme je chtěli chytit a odvézt do útulku, ale nepovedlo se. Když jsme přijeli teď, tak nám ¨sousedka řekla, že 2 koťat museli zabít, protože jím kadili do obilí a děllai nepořádek, a že jedno nechali, jelikož si říkali, že to si necháme. Tak teď mám na krku jednu venkovní kočku, o kterou se musíme postarat - vykastrovat, zaočkovat a krmit - ta žije na chalupě, je zvyklá žít venku, takže do bytu to není a pak to koťátko, které až dosu žilo na vesnici na půdě a teď je u nás. Volala jsem do nekolika útulků, ale kotě nikde nechtějí, všude teď mají plno. Manžel kočku nechce - říká, že ta jedna nám stačí navíc je alergik. ´Tak nevím, co s koťátkem, kdyby někdo chtěl kočičku - nejlépe někam do domku, tak budu moc ráda.
|
| melisa | 22585 |
|
|
29.10.2007 13:07:46
Geditko, moc gratulujueme ke Krystufkovi!!!!!!
|
| Mu+2kluci | 22463 |
|
|
29.10.2007 12:58:22
Jéé, Kryštůfek je na světě!!!
Velká gratulace letí i od nás!!! Musím dočíst:-) |
| Ryšulka, K+A | 20084 |
|
|
29.10.2007 12:45:55
Gedztiko, moc gratuluju a tiše závidím :o).
Jinak protivný dítě. musím říct, že v poslední době jsem pěkně všťavená, a to hlavně z Adélky. Na všechno říká NE!!!, když není po jejím, tak sebou mrskne o zem a kope do věcí a minulý týden se přidalo nucení na zvracení a dávení rýmou z řevu, a to především na ulici. Jinak používá taky slova co slyší kolem sebe a fakt zkouší, co vydržím. Navíc mě začíná docela prudit tchýně tím, jak pečuje o Kubu když je u nich na návštěvě: v TV se kouká na to co chce on, dělá se většinou to co che on, když chce hračku, tak se koupí, když se dělá oběd a on náhodou zrovna tohle nejí, tak mu udělá ještě něco jinýho..... A pak když přijde domů (chodí k babičce v sobotu a vrací se v neděli večer), tak máme dost rozepře, protože se nemůže vzpamatovat, že to není po jeho. Jo a ještě je super, že se brání navzájem, např. Kuba mi říká abych nechala Adélku na pokoji, když dělá scény na ulici a já ji tam jako chci nechat, tak mě k ní táhne zpátky... No tak jsem jen chtěla napsat, že v tom nejste sami. Všera večer už jsem z toho byla docela hotová a nějak začínám hledat, jestli něco nedělám blbě. |
| Renítko | 6264 |
|
|
29.10.2007 10:45:05
Kačka, Deni, vidim, ze sa mame na co tesit, my, co mame prvorodeneho... ;o)
|
| Renítko | 6264 |
|
|
29.10.2007 10:44:12
Aha, este Brno, 24.11 od 9,00-10,00 budem v Brne, niekde okolo Vystavista :o)
V Prahe budeme od sobotneho vecera do nedelneho neskoreho popoludnia, doobeda v ZOO... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.