| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 14500  [Dalších 14110 >>]
* Kačka * 70429
29.10.2007 9:59:12
Deni mas asi pravdu ,ze je to hodne od Toma. On se mnou nekdy takhle mluvi :o{ Jinak ji naucil nadavat a vypada to jako u Vas :o[ K smichu to teda moc neni :o{

Reknu ji at si uklidi a ona na to..ty to uklidis! a pekne raznym tonem....

Jsem ted z ni hodne unavena a otravena. Hrajeme kolik moje nervy vydrzi :o{{

Silvo vse nej k svatku. Napis vic jak se Vam vede. Jak je tobe a tak :o]]]

Renítko 6264
29.10.2007 9:57:32
Jeanine (a ostatni) :o)
Takze cez vikend 24. a 25.11 budeme v Prahe a Plzni. Budeme behat po navstevach a po ZOO, mozno stihneme aj prechadzku Starym mestom :o)
pipka pipka 44046
29.10.2007 9:37:29
Holky,teď když to stěhování přišlo,tak jsem z toho vol""ajaká zmätená:)!

Dvojky jsou teď taky pěkně zlobivý!Včera Anka hulákala na Marečka při obědě-"Uhni blbečku!" a v autě jsem řekla Ance"Neodepínej se!" a Adam řekl"Ani,vypldni se na mámu!".Tolik u nás.

Kačko-dvojky dělají to,co vidí u Máry.Jak se chová ke mně,tak i oni...a někdy je to docela hustý.Oni si myslí ,že je to sranda.Tak jestli to nemá Ani od Toma...

Začínají mě chytat vánoce...
Renítko 6264
29.10.2007 9:30:02
Ahoj Silvi! Ako sa mate??? :o)

Domka - Klarke prajeme vseto najlepsie!!!
Silva Barunka+Verunka 27331
29.10.2007 9:22:00
POSILAME JEDNU OBROVSOU GRATULACI GEDZITCE A KRYSTUFKOVI:O))A PREJEME JEN TO NEJLEPSI:O)))))))!!!!je super ze jste to tak krasne zvladli:o)))uz jsem nedockave nakukovala kdy setady objevi ta krasna zpravicka:o))

POROD VYPADA BYT JEDNA BASEN:O))))
muj druhy byl teda mnohem horsi nez ten prvni:o))) nebo spis :o(((

jo a jeste vsechno nejlepsi KLARCE OD DOMKY K DNESNIM MENINKAM:O))

tak zatim papa
Renítko 6264
29.10.2007 9:19:24
Deni - prajem pevne nervy so stahovanim!!! :o)
* Kačka * 70429
29.10.2007 9:15:09
Jo mam vlastne dotaz. Anicka je ted tyden zase nejaka protivna, teda psis vztekla. Jak je to u Vas?

Ona se budi se spatnou naladou, prudi, vse odmita hlavne se u vseho vzteka :o[[[ Nechce ,pak zase chce a jeci pak na me. Hlavne se mnou mluvi oslive.Proste jako se sluzkou :o[ Krici na me co mam udelat atd.. Zadne prosim, ackoli ho umi a jindy ho pouziva. Maji to vase deti obacas take.Nebo je to nekde chyba ve vychove ?
Ja se ji snazim ignorovat ,dokud to nerekne lip ale nekdy vypenim a potrestam ji.
* Kačka * 70429
29.10.2007 9:08:28
ahoj

Gedzitko, lanka me tez pobavila :o]]

Oli ahoj, co je u Vas noveho. Trosku se rozepis . Jak se ma Jozanek ?

Deni, doktorka dobra, hrali jsme si hry s ,,panenkama" :o] A priste mi rekne trochu vic, co si o nem mysli . A vyplnovaly jsme dotaznik na zjisteni LMD. Jsem az 12.11. a mam sebou vzit Anicku. Tak jsem zvedava.

Jo Deni to je presne ta Dama. Jsi tam tusim byla a zaregistovala se :o]
Super to stehovani drzim palce ,at vsechno klapne :o]

no a vic nevim :O{{

Renítko 6264
29.10.2007 8:59:59
Gedzitka - GRATLUJEME!!! :o) Prajeme Krystofkovi vela zdravicka, aby zltacka coskoro zmizla :o)

Pripomenula si mi moj druhy porod, stihla som ledva cestu z poradne na porodnu salu, druha doba porodna prisla par minut po vylezeni na stol...Ziadne poranenie, ziadne sitie, klystir ani holenie :o)
A tie strasne kontrakcie prve tri dni...To bolo snad horsie ako porod, musela som ich predychavat...Spolubyvajuca (prvorodicka) cumela...jej sa maternica vobec nestahovala, tak si to potom uzila po injekciach...

Jeanine - manzela ten vylet do Plzne nejako chytil...takze nejdeme na jeden den, ale na cely vikend, ale az o dva alebo tri tyzdne neskor...Musime ist aj do prazskej ZOO, manzelov kamarat si tam privyraba na nejakom vlaciku :o))) tak sa mame ist povozit...Asi to bude velmi vesela robota, lebo aj bez toho ma dobre zamestnanie :o)))
Ja mam ist pozriet este jednu kamosku do Plzne, ma miminko...Dalej bratranca do Prahy, tam budeme asi spat...atd...
pipka pipka 44046
29.10.2007 7:43:16
Getzitko!-to je krásná zpráva takhle při pondělku!!!Gratuluju,laňko!

já na tu dámu taky mrkla-na ten odkaz jak nechala ,tuším,Olii?To je ono?

Kačko-jak bylo v pátek?Jsem se tam chtěla na vás podívat,ale nebyl čas.Makáme v Praze,já jezdim různě tam a sem-kvůli prckům a Márovo škole..

Na 99%půjdeme do Prahy definitivně od začátku prosince.Musím jen zavolat a zajít do pražské školy,kterou jsme si vyhlídli,jestli ho vezmou.Doktorku atd...
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 14500  [Dalších 14110 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.