Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
29.10.2007 6:04:47
Dobré ráno!
Gedžitko, taky moc gratuluju a přeju hodně štěstí!!! Renda se s bráškou určitě časem sžije. Stejně jako Magdu mě dost pobavila laňka skákající na porodní křeslo:-))) |
| Janík,Jeník3/05,Petřík 3.5.06 | 31128 |
|
|
28.10.2007 23:33:45
|
| Magda77 | 13048 |
|
|
28.10.2007 22:03:17
gedzitko, velikánská gratulace! a teda porod jedna báseň:) a docela mě pobavila představa, jak vyskakuješ (nebo kdokoli s těhubřichem, mezi kontrakcema) vyskakuješ jak laňka na stůl:))
|
| Gedzitka, Renda *20.3.2005 | 14459 |
|
|
28.10.2007 21:48:53
Ja se citim dobre, sice poporodni bolesti byly vetsi nez si pamatuju, ale pry je to normalni. Zavinovani delohy jsem citila pri kazdem kojeni jako dalsi kontrakce (pry se kojenim do tela vyplavuji nejake hormony, ktere to zpusobuji) ale trvalo to tak 2dny a ted uz to neboli. Krystof je diky te zloutence hodne spavy, takze se skoro nudim. Ted uz jsem mela uplne tvrde prso, tak jsem do nej pul hodiny hucela a nechtel se vzbudit, ale prebaleni v chladne mistnosti zabralo - takze se najedl a uz zase spi.
Renda je stridave nadsena a stridave litostiva, chce do postylky s miminkem, chce na klin k tomu kdo ma na kline Krystofa a je naladova, ale chapu, ze se s tim musi vyrovnat, takze se snazime ji temer ve vsem vyhovet. Tak snad ji to brzy prejde. Ale diky tomu, ze Krystof porad spi, tak se ji muzu plne venovat, aby nemela pocit, ze ji nekdo vytlacuje. |
| Janík,Jeník3/05,Petřík 3.5.06 | 31128 |
|
|
28.10.2007 21:36:32
Gedzitoko moc moc gratulujeme a přejeme mnoho zdraví a ať Vám Kryštůfek dělá jen samou radost.
Jeanin došel Ti včera mejlík? |
| * Kačka * | 70429 |
|
|
28.10.2007 20:36:26
Ahoj. Tak jsem uz psala v podvecer, ale neslo mi to vlozit :o{{{{{ Takze ja jsme pro Damu, je tam vic zajimavych clanku, smajlici me take zaujali. Tak co ??
Mumu, Jeanine, tesim se na fotky . Jeanine krasne to mate naplanovane:o]] Vypada, ze to pujde jedna basen. Tak drzim pesti at je vse ok :o] Jdu koukat :o] ZASE TO NEJDE !!!!!! Ale prisla jsem nato ,ze psala Gedzitka. Posilam obr gratulaci :o]]]]] Super zprava. Moc gratuluji ke Krystufkovi a pohodovemu a super porodu .Jste sikulky :o]]] Je dalsi miminko :o]] Tesim se na fotky. |
| Jeanine, M 3/05 a M 10/06 a // | 21662 |
|
|
28.10.2007 20:35:53
Úplně my běhá mráz po zádech a bulím když to čtu. Takový supr porod a malý musí být ohromně šikovný jedlík když Vás pustili už dnes...no to je bomba...
|
| Jeanine, M 3/05 a M 10/06 a // | 21662 |
|
|
28.10.2007 20:33:01
Gratulujeme!!!!!!! Ať je Kryštůfek brzo bez té žloutenky a dělá Vám samou radost!
A co Renda, jak se jí bráška líbí? A jak se cítíš ty? |
| Gedzitka, Renda *20.3.2005 | 14459 |
|
|
28.10.2007 20:29:39
Haloo, haloo, hlasim navrat z porodnice. Kdo tipoval Krystufkovo narozeni na ctvrtek 25. 10. 5:50 je absolutni vitez ;-).
Poslicky byly dlouhe, od 10:00 ve stredu rano do 4:45 ve ctvrtek rano slabe kontrakce, pak mi praskla voda uz to slo velice rychle. Dojeli jsme do porodnice a byla jsem otevrena na 3-4cm, na monitoru jsem prodychala asi 4kontrakce, kdyz zacla 2.doba porodni. Porodni asistenka se vyjeveni podivala a kdyz videla derouci se hlavicku, rychle jsme mezi kontrakcema prebihali na porodni pokoj. Vyskocila jsem jak lanka na stul a Krystof byl okamzite venku. Klystyr, nastrih ani porodni poraneni jsme neabsolvovali a tudiz nebylo ani zadne siti a jine osklivosti. Celkem mezi prasknutim vody a porodem to trvalo 1h a 5minut. Takze, spokojenost nesmirna. Miry - 3250g, 49cm, agpar skore 10. Trosku zloutenka, takze ma byt furt u okna, ale jinak krasne saje a tudiz jsme uz dneska mohli domu. Dekuji vsem co na me mysleli a drzeli palce, urcite to bylo znat. Az budu mit trochu casu, tak si vse doctu. Tak zatim, Gedzitka, Renda a Krystof |
| Renítko | 6264 |
|
|
28.10.2007 18:14:27
Jeanine - od dnesneho rana uz soplime aj my, takze si prinajhorsom trosku vymenime bacily ;o)
Ak to nevadi Mu, ani nikomu inemu, tak radi uvidime aj dalsich :o) (Ako inak, rymu sme si prniesli od doktorky z cakarne :o) Pre nas by bolo asi najlepsie uplne tam prestat chodit :o))) Prave som odprevadila rodinu, mali sme oslavu Renatkinych 1.narodenin, idem poupratovat a vecer este nakuknem... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.