Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Magda77 | 13048 |
|
|
23.10.2007 12:03:15
a čurající adámek dobrý:) mohl by dělat maskota františkovým lázním:)
gedzitko, co ty tady strašíš, dneska máš rodit! (ehm, tedy podle mého tipu) katko, já to dneska slyšela ráno v rádiu, a dost mě to vzalo, takovej mladej kluk, to je hrozný. na mě tyhle zprávy strašně působí... prý se neví, jestli to byla sebevražda nebo tam spadl. hrůza. |
| Magda77 | 13048 |
|
|
23.10.2007 12:00:23
jo, a klárka je hroznej pecivál, vůbec nechce chodit ven. musím ji vždycky přemlouvat, vymýšlet různý důvody, proč jít ven (slibovat houpání, kouzání, motorku,...), a nebo někdy i po zlým. říká vždycky, néé, budeme spolu doma, budeme si hrát. největším, favoritem jsou teď takový ty figurky zvířátek, rytířů na koni a pod., ale když už je pak venku, tak ji zase nemůžu dostat domů.
helčo, to je dost, že se objevíš:) přeju, ať je rehabilitace účinná. já bych měla chodit se zádama, ale znáte to... dokud to není úplně hrozný, tak to člověk odkládá. tak chodím jen 1x za 14 dní k tomu našemu čínskýmu dr. adámek musí být sladký, natoč videjko a dej na youtube, ať se pokocháme! a alence ať se na soutěži vede co nejlíp! hlavně ať nemá velkou trému. já bych měla hroznou:) máte doma šikulku, doufám, že klárka se bude taky dobře učit:) a závislačka na mě je klárka teď taky velká. je vždycky řev, ale naštěstí když už odejdu, tak se hned uklidní. potvůrka, takhle mě trápit, chce abych měla výčitky, když jdu cvičit, nakupovat, k dr... |
| Katka + 2 | 23340 |
|
|
23.10.2007 11:58:15
ahoj..tak ja mam taky doma TV maniaka..sotva se vzbudi..uz chce pustit Priserky , nebo hleda se nemo..takze odvedeme Jirika a Terda jde taky na gauc s kakaem jeste realxovat u filmu a ja zatim uklidim...
Jinak jsme vcera byli akorat s detma na muzeu, kdyz tam spadnul ten kluk..nic prijemnyho, nastesti jsme prisli asi o 2 vteriny pozdeji, takze jsem byli ustereni otresneho pohedu..ale cesta domu oklikami..s taskou..teda ..nic moc...tak alespon doufam, ze si veme JIrik ponauceni a bude se me tam drzet za ruku a nebude porad nacuhovat, jestli uz jede metro:-(( |
| Magda77 | 13048 |
|
|
23.10.2007 11:51:10
ahoj!
včera mi zas nešly vkládat příspěvky:( nextařky to asi ví, ale pozor! v nextu jsou slevy! já tam byla úplně náhodou a hned jsem si koupila dva hadříky - pro sebe. jsem celá blažená - dvoje šaty po dvou stovkách, no nekupto. hodí se mi do tanečních, do práce, a ty jedny jdou i ke kalhotům jako tunika, takže jsem vlastně straštně ušetřila:) deni, jsem ráda, že ještě někdo má doma mimina, i když už jim jsou skoro tři roky:) klárka pije mlíko jedině z kojenecký lahve:) hlavně, že jsou všichni v pohodě:) dee - klárka to samý! krtek vede, ale i ostatní věci, a je to maniak. ráno mě budí se slovy: mami, chci krtečka. pod paží má ovečku a polštář, táhne svoji deku a už jde na gauč, já pak do 7 ještě na půl oka spím. |
| Gedzitka, Renda *20.3.2005 | 14459 |
|
|
23.10.2007 11:02:25
Ahoj Helco. Preju at ty bolesti hlavy co nejdriv vyresim a mas zase trochu klid. Alenka je sikovna, jen jedna dvojka na padesat jednicek. A v tanceni hned prvni soutez - tak at to vyjde a nema tremu.
Co se tyce koukani na televizi, kdyz hraje, Renda se kouka, ale sama to nastesti nevyzaduje. Zrovna v nedeli byla po probuzeni desne otravena, mrzuta. Tak jsme rozbalili DVD s krteckem a pustili pet dilu. Zirala na to, jak by to bylo neco desne napinaveho a jeste dneska povidala o krtkovych kalhotkach. Jinak ji nic moc nepoustime, protoze nemame DVD prehravac a musime vzdycky propojit pocitac s televizi, pustit ho, modlit se, aby nestavkoval software atd., coz uz neni tak jednoduche, jako to proste jen strcit do prehravace. Ale jeden vikend jsme stravili s detma sestrenice a bratrance a to byl horor. Od rana do vecera bezely nejake pohadky, na ktere ani holky nekoukaly, ale proste se to nesmelo vypnout, jinak byl rev. Ze jsme byli ochuzeni o televizi my, to bych jeste ozelela, ale ze jsem videla Shreka 3x za sebou, to uz se mi delalo pomalu zle. Dee, preju at se ty tve zdravotni nalezy konecne vyresi a muzete zacit se snazenim. To je bezva, ze nakonec pozemek taky kupujete, jen jsem prosvihla jestli jde o ten, co si majitel rekl tu nehoraznou sumu, nebo jde o neco jineho. Ja doufam, ze my to taky uspesne dotahnem, hypoteku uz mame nacerpanou a bude vyplacena prodavajicim proti predlozeni kupni smlouvy schvalene katastrem. Tak, a jdu obedvat ... mejte se. |
| Helča, Alenka a Adámek | 23106 |
|
|
23.10.2007 10:24:21
Tak ještě jednou
![]() |
| Helča, Alenka a Adámek | 23106 |
|
|
23.10.2007 10:21:41
Ahoj holky, moc vás všechny zdravím, vím dlouho jsem tu nebyla, ale opravdu nestíhám.
Kvůli mým neustálím bolestem hlavy, jsem byla poslána na rehabku. Chodí na ni každyý den, takže dopoledne zabiji tam odpoledne kroužky a den je hned pryč. Omlouvám se, ale ani nestíhám vás číst. Jen jsem zaregistrovala: Jaenin mooooooc gratuluji k další mu těhu, teda vzala jsi to hopem, ale hlavně přeji hodně zdravíčka tobě i mimču:-)))) Renýsku Torinka je opravdu moc velká kočka, svatbu jste si náramně užili a fotky jsou nááádherné. Tiše závidím srazík a báječné fotečky z něj Jinak u nás závislost na matce i televize je neskutečná. Když jsem chodila na rehabce na magnety tak Adámek nesměl semnou takže každodenní scéna u některé z mých kamarádek. Nevím jak ustojím školku, byla jsem z toho vážně dost špatná, jak mě tahal za rukáv a volal né maminko nenechávej mě tu. Připadala jsem si jako macecha a trhalo mi to srdce. A televize u nás teda vede Shrek. Jinak se Adámek naučil úplně sm tancovat jako Alenka chodili jsem do hodin takže to tam okoukal a teď to všem s radostí ukazuje, je opravdu kouzelný Alenka má asi tak padesát jedniček a už i jednu dvojku, nesla to dost těžce, ale ustáli jsem to. Jinak poctivě tancuje a chystá se poprvé ve svém životě na sólovou soutěž. Takže pilně trénujeme. Tak ještě aktuální fotečku a dám pokoj:-)))) ![]() |
| Renítko | 6264 |
|
|
23.10.2007 9:55:41
Dee - rovnako, prsi ako z konvy a maly pyta cely den rozpravky...:o)
Ale nie, trva to asi 3 mesiace, musim ho von tahat, radsej by sedel a pozeral do tej bedne...rozculuje ma to, lebo TV nepozerame ani my dospeli, tak neviem, kde k tej zalube prisiel...:o( Kamaratka (o rok starsi Jakub) to tiez mala, trvalo to jednu zimu a potom zasa preslo...:o) |
| DEE & ONV | 19580 |
|
|
23.10.2007 9:40:09
Tak jo, tak teda dneska jsem tu dřív :-P.
Rení, pošlu ti to odpoledne, za chvilku frčíme do zpívání. Minulý týden jsme vynechali všechny aktivity, Ondra měl kašel a rýmu, tak se teď oba moc těšíme. Deni, super fotka :-D Včera jsem se dívala na Dr. House a tento díl se mi opravdu nelíbil :-( Snad asi poprvý. Holky, taky jsou vaši prckové takoví televizní maniaci? Ondík začal vyžadovat pohádky, Krtka, Jen počkej zající, A je to ... no prostě čím nás zásobujou babičky z těch časopisů. Kdybych ho nechala, tak se vydrží koukat snad celý den. Což ho teda nenechám, ale dost mě děsí, že večer usíná s myšlenkou na Krtka a ráno se budí a už už hlásí: Já chci pustit pohádku. Snažím se ho zabavit, vymyslet jiný program, ale moc se mi nedaří :-( Pořád o tom mele, i uprostřed hry si vzpomene a začne vyvádět. Uklidněte mě, že to přejde. Nechci mít z něho závisláka na telce. U nás dnes prší, fuuuj. Pořád strašili sněžením a zatím tohle. V pátek si jdu ale raději přezout zimní gumy, už to klouže jako na ledě. |
| pipka pipka | 44046 |
|
|
23.10.2007 8:04:25
Dee-ať všechno dobře dopadne!!!!!!!Teď myslim hlavně na zdraví,peníze jsou proti tomu prd.
Tak holky,naše dnešní ráno.Bordel.Pohoda.Flašky:) ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.