| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 480] Názory 481490 z 14500  [Dalších 14010 >>]
Mirka a Verunka 26012
23.10.2007 14:12:39
Ještě blahopřeju Alence a Jiříkovi ke školáctví. Já si ještě dneska živě pamatuju jak jsem dostala první 5 :-)
Andina,Davídek 03/05 + 2 30184
23.10.2007 14:12:00
Ahojky
Helčo super fotka a Alenka je moc šikovná
Zuzko ahoj,taky jsi tu dlouho nebyla

Jo k telce,taky máme maniaka.Vedl Shrek,ted Honza málem králem.Vydržel by na to čučet taky furt.Naštěstí jak kluci řeknou balon tak letí že jdou na hřiště kopat a je to.
Jo a k telce musí být popcorn,takže musím mít zásobu a jak jde pro popcorn je jasný že bude asi dvd :)

Mirka a Verunka 26012
23.10.2007 14:10:26
Ahoj Holky!!!!!!

Tak jsem si početla :-)

RENÝSKU:Verča často říká že jí bolí nohy. Je to tím růstem .Má teda i plochý nohy ,ale při týhle velikosti (asi vyrostly moc rychle) je to normální.Míla si taky stěžoval a já si to pamatuju taky (z těch cca 12 let,to už jsem pak už nevyrostla do dospělosti :-) opravdu úúúúúúžasný,vždycky jsem trčela z davu :-))

MAGDO:skvělý kup v Nextu!!!!!!!!!! Se máš,musím zajet ,potřebuju nutně šaty na věneček do tanečních a žádný nemám (klidně bych napsala ,že se do žádných nevejdu,ale já fakt nemám žádný...měla jen samý vykopávky a ty v rámci FL šly:-))

Getzitka: stále držím palce.Já tvůj termín netipovala,aby si se necítila mnou svázaná a mohla porodit kdykoli,takže třeba zítra:-):-):-)

VEM SI MĚ: kouká se mnou i 16ti letý chlapeček.Však ať vidí co ženský dokážou,no ne.Míla ten nekouká,už svojí má a tak ho to nezajímá :-) Ale "vyhraje " ho Barbara.Určitě:-)

* Kačka * 70429
23.10.2007 14:02:15
Helco ahoj :o]] super fotka :o]]

Jirikovi a Alence gratuluju k uspesnemu zahajeni skolni dochazky :o]]
Kacko,tak to muselo byt hnusny ,ach jo :o{{ Ja to take dost prozivam :o{{

Dee drzim pesti at je vysledek ok.Myslim na Tebe !! S pozemkem je to fajn. At vam to holky vyjde !!!!

Renysku, dneska bylo v sama doma neco malo o MJ. Ja koukla jen letmo, vecer si to jeste pustim.

Magdo ty se mas :o]] Ja chci take takovy dobry kup !!

Mu+2kluci 22463
23.10.2007 13:42:08
Helčo:-)))fotka! Náš Honzík se snaží o totéž i s nočníkem (páč se obsluhuje sám, nestíhám včas zasáhnout) a nebudu rozebírat, jak to pak vypadá okolo:-)))
Jinak dvd u nás to samý jako všude:-)
zuzi,denča (08)+páťa (05) 30858
23.10.2007 13:36:24
ahoj holky,
taky se hlasim z destiveho Brna po delsi dobe.
Predne posilam velikanskou gratulaci Jeaninne k brisku!! Super, ze tu je dalsi tehulka.
Dee, Gedzitko gratuluji k pozemku (a Gedzitce zaroven preji pohodovy porod)!! Nam uz finisujou s prestavbou, meli by byt hotovi v polovine prosince, tak uz se taky nemuzeme dockat do noveho!
Renysku fotky ze svatby jsou bezvadny, Torinka je krasna holcicka :-))
U nas televize vede taky, kouka se vetsinou ale jen na Kouzelnou skolku, jak dopoledne, tak odpoledne a pak na vecernicek, pokud jsme teda doma. Jinak u samostatnych her moc nevydrzi a pozaduje jit ven nebo mou asistenci. Casta patova otazka: „Co tady ted budeme delat??“

jinak prave kafickuju, kdo se prida??
Arni 19497
23.10.2007 13:09:29
Magdo, no to je bezvadny kup, taky bych chtela, ale musime ted holt setrit, budem zateplovat vsechny okna a jeste podlahu nad harazi, Viktorcin pokojik, tak to vyjde na takove rozmery pekna palka. A uz to teda taky vim, kdo vyhraje.

Co se stalo v metru, zpravy jsem nevidela.
Katko, tak masaz zadicek by se mi obcas bodla, ale mam uz dost vysoke naroky:O)) Za ty roky, co jsem mela problemy se zady jsem jich vystridala hodne a bederku umi malokdo. Jaky to mas kurz?

Magdi, jeste jsem si vzpomnela na tebe, jak pises, ze te boli zada, mivas blokady? Mne teda uplne nejvic pomohla Dornova metoda, ten chlapek, co mi ji delal, delal zaroven reflexku, banky a masaz navrch, chrochtam blahem, kdyz tam jsem, ale od te doby, co mi fakt vyrazne pomohl se tam uz moc nedostanu. Zase mam aspon zpravenou kostrc, na kterou byli doktori kratci a nevedeli si absolutne rady.

Helco, ta fotka je suprrrrr:)), Alenka je moc sikovna, ze nosi domu same jednicky, musi to byt pekne, rozdychavat dvojku:) At se vydari tanecni soutez, drzime palecky! a tobe at se ulevi aspon po te rehabce, krcni je i hodne od nervu, mozna by ti Dornovka taky pomohla.

A co jeste...

Gedzitce a Dee gtratuluju k pozemku, nejak jsem to prehledla, Gedzitko, kdy se teda chystas rodit???:)
Dee, hlavne, ze uz to mas za sebou, snad budou vysledky jen ty nejlepsi a budes mit uz jednou pro vzdy pokoj!!!

S televizi neporadim, Viktorka je zvykla po pohadkach nebo KS ci Kostkaci vypinat tv, i kdyz treba nechtela jeste, rekla jsem Kostkacovu vetu "a ted vypnete nas, at neboli vas hlava":) a docela to funguje, vetsinou uz ted vypina sama. Navic, kdyz tam je neco, co se ji nelibi, vypne to automaticky i nam, ze to neni pekne. Ale kdyz pustim Mikese nebo Krtka, divala by se cele dopoledne. Nekdy se diva i na pet, sest dilu, ale neni to urcite pravidlem. TV spis doma nehraje.

A vic uz si asi nepamatuju, jdu dodelat sekanou, papaaaaaa!
Renítko 6264
23.10.2007 13:07:16
Alenka a Jirik su jednotky!!! :o) Ale im to ide!!! :o) Len tak dalej :o)
Katka + 2 23340
23.10.2007 12:49:24
Jinak takovy pecival je JIrik..ten by porad sedel doma..
terezka by porad nekde courala, takze ty dva, skloubit dohromady, to je umeni...
vcera byly tridni schuzky, Jirik je nejlepsi ze tridy, tak se tam pani ucitelka pry rozplyvala,,a ja tu chvalu neslysela, nebot jsme nemela hlidani..skoda..

Magdo, co mas se zadama?? ja zacala delat masaze:-)) tak prazsky holky..ke mneeeee!!!!! :-))
Katka + 2 23340
23.10.2007 12:46:31
no, pry byl silene opilej..a spadl tam..nekdo se ho jeste snazil vytahovat, ale uz to nestihli..ty, co tam s nim byli..takovy desny typy..holky jecely jak viktorky...
bylo to hnedka jak vyjizdi vlak z tunelu, kdyz ma jeste velikou rychlost, takze to bylo hned.zachranka tam byla za par minut, ale uz tam nemohli nic delat
[<<Předchozích 480] Názory 481490 z 14500  [Dalších 14010 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.