| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 14500  [Dalších 14440 >>]
jahny+Kami3/05+Šimon5/09 36980
16.2.2010 11:34:05
Nejsem zas takový dement, jak vypadám :-))

Tak jedem:

jahny+Kami3/05+Šimon5/09 36980
16.2.2010 11:26:11
Tady je to fajn, žádný problém dočítat, jako na Dámě :-))). Ne vážně, moc se omlouvám, že jsem se k Vám vetřela, a pak ani nepíšu. Nějak neumím posoudit, co ještě stíhám a co už ne :-)) ...
Kami teď pěkně zlobí, žárlí na mladšího sourozence, pořád někde lítáme a je s nimi spousta práce :-). Teď v lednu jsme byli na horách, tak vám to tu alespoň vytapetuju, jestli jsem ještě nezapomněla, jak na to :-)

lala. 30162
9.1.2010 14:31:51
Ahojky....

tak naše první Novoroční foto je toto:

Chi +- 200kousků.
5tý den se jí už nedělaly nové pupínky, ani teploty neměla.. tak snad ukázkový průběh.. Teď se hezky hojí, na pravém spánku má "maminku" - tu největší, hned vedle je velký tatínek a sestřička :-D zezadu na krku má bratříčka - toť celá naše "velká" rodina.. zbytek jsou minipupínečky... snad jí ty obr nezůstanou..
Už chodíme i ven.. fialka se schová pod čepkou :-D Nakažlivá už není a venku je táák nádherně!
Já ty potvory ještě neměla, ale vypadá to, že mám protilátky či co - páč Terku jsem ošetřovala, mazala a otírala a zatím nic.... sice mám pár pupínků, ale jsou spíš uhrovitého typu :-D ~t~ ~t~

Terka spí, Pepča maká... tady je klid ... neuvěřitelný ~z~

*Renata* 32782
9.1.2010 0:33:52
Leni, fakt dobrý. Ty si ještě neměla neštovice???
Terinka a Elinka +Peťa 79587
7.1.2010 12:29:32
ahoj holky jů Lenco s Terdou vy se máte my by jsme je taky chtěly aby už jsme to měli zasebou,ale pořád nic,
hlavně aby vám pupínky nezůstaly
chi jak na nový rok tak po celý rok(ba ne to byla jen legrace),doufám že už máte skoro po.my jdem bobovat je tu sluníčko.paaaaaaa
lala. 30162
1.1.2010 13:28:44
Tak a je to tu... rok 2010

Všem přejeme jen to nelepší!!!!

Chi my máme od včera NEŠTOVICE!! :-D
Jak originální přivítání Nového roku :-D Takže teď se pupínkuje Terka, za pár dní to čeká mě.... ~k~ Tož ať žije pudr ~2~
Zdar
~s~~s~~s~
1.1.2010 8:41:30
Ahoj holky krásný nový rok vám všem a vaším rodinám:)~b~
lala. 30162
21.12.2009 14:07:33
Ahojky v předvánočním čase ;-)

doufám, že vás nenakazím - momentálně mám 39° "tepůtku" :-D atb na 10 dní a umírám v bolestech - angína je pěkný svinstvo... no nic... Pepča je ve škole tak mi nestojí na peřině abych nemohla na pc :-D Terka skládá pucle a je to tak obr zlatíčko - dolévá mi čajík, pořád se ptá jestli už je čas na medicínu - bych jí umačkala :-D

Marti už jsem to určitě psala Terka ooobr nemehlo, jako rozhodně nejhorší a nejmíň ohebná ze všech holčiček.. Ale já jí tam právě proto dávala - navíc jí to strašně baví - i učitelka ve školce hlásila, že o tom Terezka strašně ráda mluví, až mi bylo učitelky líto :-D při té představě :-D
zase vám sem vrznu nějaké fotky ;-) z toho vystoupení a z mikulášské

Marti být tebou tak bych to asi neřešila a dávala je tam obě - dokud Týnka nezačne hodně protestovat.. ale nevím.. Já zas přemýšlím o výtvarce... jestli jí nevyměnit za zpěv nebo nějaký nástroj.. :-D

Olííí :-D chi jj roním, ale maskuju za foťákem...
I když musím přiznat, že už i já jsem drsnější a tolik mě to nedojímá jako ze začátku... To jsem měla kapesník promáčený:-D Teď jsem spíš mooc pyšná a hrdá jak jim to jde.
Zoo určitě bude!! Chci to zavést jako tradici - jednou do roka, jen s maminou :-D /dokud jí to baví :-D /. Tetka ještě dnes zná zastávky metra - takže se určitě neztratíme - se jí budu ptát na cestu :-D :-D A třeba se jednou dostaneme dál než na spodní část zoo :-D

Magdi ~x~
Karolínka je šikulka :-D S hlídáním je to smůla - babči a dědové ani netuší o co přicházejí.. děti tak rychle rostou a za chvilku je nějací prarodiče nebudou tankovat.. jejich škoda.... Já Terku "odkládám" do školky, ale když marodila a já musela na kurzík, byl to hnus.. Jedna babča musela do práce, druhá musela provádět vánoční úklid tak jsem šla na paragraf... /šlo o 4,5 hoďky!!/ a zařekla jsem se, že si už opravdu NIKDY neřeknu..
Vydržte... ~s~~s~

Petruš děkujeme za krásné přání ~s~

I my přejeme všem krásné a pohodové VÁNOCE a ať je ten nadcházející rok 2010 mnohem šťastnější a klidnější ....

19.12.2009 18:50:20
ahojky
Všem přejeme krásné vánoce,dětičkám hodně dárečků pod stromečkem a Šťastný nový rok~x~
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 14500  [Dalších 14440 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.